Ne znam, al' raja u suštini permanentno dolazi od 11 sati. Očekujem sutra najveću navalu
U Sarajevu je moze biti da je onPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 4:35 pmJutros kad je pocela prodaja ko da sam iz daleka vidio Baju na Grbavici. Da li je on, nisam siguran, ali je lik isti on, ponavljam iz udaljenosti od 25-30 metara
Vozi golfa 6 ili 7. Ako vozi to auto onda jeste on, a ako ne vozi onda nije on logicno
Ma i ja kontam. Jedva je od parkinga na zapadu pa do kraja kolone od mileniuma sa autom prosao. Svako mu je nesto dobaciobistrikboy je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 4:42 pmU Sarajevu je moze biti da je onPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 4:35 pmJutros kad je pocela prodaja ko da sam iz daleka vidio Baju na Grbavici. Da li je on, nisam siguran, ali je lik isti on, ponavljam iz udaljenosti od 25-30 metara
Vozi golfa 6 ili 7. Ako vozi to auto onda jeste on, a ako ne vozi onda nije on logicno
Jeste, bio je Baja. Izgrlio se sa Fatom i obilato je nagradio za Bajram.Plava Porodica je napisao/la:Jutros kad je pocela prodaja ko da sam iz daleka vidio Baju na Grbavici. Da li je on, nisam siguran, ali je lik isti on, ponavljam iz udaljenosti od 25-30 metara
Prema wikipediji zadnju Europu su igrali 2012. godine kad su izbacili Sarajevo i ispali od PSV-a u Play offu LE