I to sto kazes, teren bi trebao biti ekstra, taman za finu fudbalsku predstavu.CARSONIO je napisao/la:manijak_do_kraja je napisao/la:Bice spektakl u subotu. Fino vrijeme, igra Željo. Ocekujem punu Grbavicu, cak mozda i 10tak hiljada.![]()
![]()
![]()
Prva tekma da je vutra za deset znaci svi uslovi su za nova tri boda
pa na sta trece bi se koncentrisali?salle86 je napisao/la:
Ako bi (nedo Bog) ispali onda se maksimalno koncentrisati samo na ligu da preko nje ufatimo Europu, mi a joj tanovci.
![]()
![]()
dobro ja konto da sam jedini koji misli da je radnik nagazna mina...Izlija je napisao/la:Neznam što svi vidite Širokog u finalu, njih bi Radnik mogao iznenaditi. Ova raja koja je stigla na trening ima od menei veeeliki
Izvjesno je da su u potpunosti otpisali ligu i posljednji rezultati to potvrdjuju. Radnik ce baciti sve karte na osvajanje kupa i meni su oni bili najmanje pozeljan protivnik. Djeluje kao da su u padu forme, vjerujem da ce biti podcjenjeni, a pokazali su ranije da mogu i znaju odigrati odlicne utakmice. Siguran sam da ce Siroki imati mnogo problema i da ce biti jako neizvjesno u tom dvomecu. Ekipa Radnika uvijek igra na rezultat i ja ocekujem ukupan rezultat 1-0 za Radnik.pile87 je napisao/la:dobro ja konto da sam jedini koji misli da je radnik nagazna mina...Izlija je napisao/la:Neznam što svi vidite Širokog u finalu, njih bi Radnik mogao iznenaditi. Ova raja koja je stigla na trening ima od menei veeeliki
Na njega sam na oštre ko testeratm8782 je napisao/la:Ja ne znam da li je neko od vas prijmetio jednu 'sitnicu' sto se tice sudija, nije Jakupović.irfo je napisao/la:Opet jakupovic, mozda nam jos koji penal ne dosudiDR.HOUSE je napisao/la: ja ne da je pratim ja je uhodim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego vjerovali ili ne Amer Macić, koji nas je 'poklao' u Širokom.