Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

chile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 02, 2016 9:32 pm

Mene jedino brine ovo njegovo oko terena sto nasim igracima upravlja lopta a ne oni loptom.
Nadam se da je spreman i za takve izazove... A definitivno ce uvesti dosta novina u sistem rada kako prvog tima tako se nadam i omladine sto moze biti samo plus.
Pozelimo mu srecu da nas obraduje i ispuni svoje planove.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

IvanOsim
Kontakt:

čet jun 02, 2016 9:34 pm

Svaka cast Baji na tako jakom prvom ugovoru, znaci da se dosta vrednovalo sto je u Zelji napravio. Malo ko je prvi tako jak ugovor napravio...
A Amiru je u pola lakse jer ima Baju to je sigurno, pokazat ce i on svoje..

Kad nesto razmislim Amir je sa 16-17 god potpisao na 3 godine, a ovi mladici svi na jednu god, to mi je malo onako cudno.. i ne samo Amir, Memija, Baja svi su u tim godinama dobili duze ugovore..

rodrigo87
Kontakt:

čet jun 02, 2016 9:34 pm

Neki od najboljih bh. reprezentativaca među kojima su Edin Džeko, Emir Spahić, Asmir Begović i Miralem Pjanić neće nastupiti na Kirin Kupu.

Njihovim izostankom ostali su slobodni dresovi koji inače ovi fudbaleri nose na svojim leđima dok igraju za naš nacionalni tim.

Tako je Begovićevu “jedinicu'” zadužio Kenan Pirić, Spahićevu “četvorku'” Aleksandar Kosorić, a Pjanićevu “desetku'” Haris Medunjanin. Džekina 11 je ostala upražnjena, piše *****

LARSSON
Kontakt:

čet jun 02, 2016 9:52 pm

Jel krenuo uglješa? Imal onaj flight tracker da ga pratimo

Kapiten
Kontakt:

čet jun 02, 2016 9:52 pm

chile je napisao/la:Mene jedino brine ovo njegovo oko terena sto nasim igracima upravlja lopta a ne oni loptom.
Nadam se da je spreman i za takve izazove... A definitivno ce uvesti dosta novina u sistem rada kako prvog tima tako se nadam i omladine sto moze biti samo plus.

Nadam se da ce spremno docekati i psovke i galamu lola koje ce sjedit iza njega na zapadu...
o onim na sjeveru da i ne govorim, mada im se ovi zapadnjaci namecu kao ozbiljna konkurencija.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 02, 2016 9:56 pm

Kapiten je napisao/la:
chile je napisao/la:Mene jedino brine ovo njegovo oko terena sto nasim igracima upravlja lopta a ne oni loptom.

Nadam se da ce spremno docekati i psovke i galamu lola koje ce sjedit iza njega na zapadu...
o onim na sjeveru i da ne govorim, mada im se ovi zapadnjaci namecu kao ozbiljna konkurencija.
Upravu bi Osim za takve kad je rekao da mu jos gore padne sto nema nikakve reakcije od ljudi koji su blizu tih. Barem da se odmaknu ako nista(misli na sjever tu, ne na zapad, jer na zapadu se nemas gdje maknuti xD)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

cikazubo
Kontakt:

čet jun 02, 2016 9:57 pm

Kapiten je napisao/la:

o onim na sjeveru da i ne govorim, mada im se ovi zapadnjaci namecu kao ozbiljna konkurencija.
Lik je na marakani bio godinu dana, zna i za jace psovke, jace navijanje i sve ostale stvari..

Model1964

čet jun 02, 2016 10:19 pm

ChWilla je napisao/la:čim nije kosti i pogibiju pomenuo biće nekog napretka. sad za šta će to biti dovoljno vidjećemo, ali priča svakako dobro zvuči.
To se podrazumjeva :)
Pošto dobro poznajem njegove kolege iz Krke dozovoljavam sebi da im pijem krv u vezi Kostiča.
Zanimljivo če biti na treninzima :) . Neki če majku kleti što im je dozvolila da treniraju nogomet. Več vidim :) 147minuta treninga a Memija i dalje proba iz punog trka ubaciti loptu na penal, + - 2m :) Kao i svi Slovenci ( izuzev krmka Zahoviča) jako cjeni bosanske igrače.( Koliko ih je mladim selekcijama SLO. da nekad pomislim da igra naša repka.) Prije odlazka u Sarajevo dobro se informisao o klubu, igračkom kadru, o našoj ligi. Lešnik je obradio večinu materijala. Kažu njegove kolege da je iskreno bio veseo da je dobio priliku u ambicioznom klubu. Predviđaju da čemo skupa kroz koju godinu gledati Želju u grupnoj fazi :) . Mislim da nije šuplja, jer Janez neče tako lako dati kompliment ma kako da si dobar. Pričate o individualnim testiranjima. Koliko sam upoznat u Želji su testirali u ljetnim i zimskim pripremama. Slovenci sve kopiraju od Švaba pa su i testiranja postavili na tri mjeseca kao i oni. Moraš biti u top kondiciji da prođeš 4 testiranja godišnje. Ako bude sve po planu male su šanse da naše zvjezdice vidite sa šišama. Teško da če se do kreveta dovuči od umora. Moram da naglasim da Slovenci imaju duplo manju bazu od nas, duplo manje imaginacije, duplo manje fino motoričkih sposobnost a imaju bolje rezultate. Zato duplo i troduplo više trenireju, poštuju slijepo pravila kakva da su. Pouzdaju se u sistem a ne u pojedinca. Ako Kostič bude radio kao u mladim selekcijama SLO onda ove najave titule su reala. Ako upadne u naš mlin, zvani **** to :) onda smo najebali.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:21 pm

svidja mi se njegova samouvjerenost.
mislim da ce i u svlacionici i na terenu dokazati da takav gard nije bez razloga i da nije napuhan kao balon.
pomalo nam Lesnik ostaje u sjeni Kostica a vjerujem da ce i njegova rola u Zelji biti jako znacajna.
sve u svemu, na osnovu nekog prvog utiska koji sam stekao u ova dva njegova zvanicna obracanja iz uloge sefa strucnog staba imam razlig za optimizan.
jasno, jedno je prica a drugo su djela.
jedva cekam da ga vidim na djelu.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:25 pm

Model1964 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:čim nije kosti i pogibiju pomenuo biće nekog napretka. sad za šta će to biti dovoljno vidjećemo, ali priča svakako dobro zvuči.
To se podrazumjeva :)
Pošto dobro poznajem njegove kolege iz Krke dozovoljavam sebi da im pijem krv u vezi Kostiča.
Zanimljivo če biti na treninzima :) . Neki če majku kleti što im je dozvolila da treniraju nogomet. Več vidim :) 147minuta treninga a Memija i dalje proba iz punog trka ubaciti loptu na penal, + - 2m :) Kao i svi Slovenci ( izuzev krmka Zahoviča) jako cjeni bosanske igrače.( Koliko ih je mladim selekcijama SLO. da nekad pomislim da igra naša repka.) Prije odlazka u Sarajevo dobro se informisao o klubu, igračkom kadru, o našoj ligi. Lešnik je obradio večinu materijala. Kažu njegove kolege da je iskreno bio veseo da je dobio priliku u ambicioznom klubu. Predviđaju da čemo skupa kroz koju godinu gledati Želju u grupnoj fazi :) . Mislim da nije šuplja, jer Janez neče tako lako dati kompliment ma kako da si dobar. Pričate o individualnim testiranjima. Koliko sam upoznat u Želji su testirali u ljetnim i zimskim pripremama. Slovenci sve kopiraju od Švaba pa su i testiranja postavili na tri mjeseca kao i oni. Moraš biti u top kondiciji da prođeš 4 testiranja godišnje. Ako bude sve po planu male su šanse da naše zvjezdice vidite sa šišama. Teško da če se do kreveta dovuči od umora. Moram da naglasim da Slovenci imaju duplo manju bazu od nas, duplo manje imaginacije, duplo manje fino motoričkih sposobnost a imaju bolje rezultate. Zato duplo i troduplo više trenireju, poštuju slijepo pravila kakva da su. Pouzdaju se u sistem a ne u pojedinca. Ako Kostič bude radio kao u mladim selekcijama SLO onda ove najave titule su reala. Ako upadne u naš mlin, zvani **** to :) onda smo najebali.
Što se mene tiče, a mislim da je takav stav i 99 % navijača Želje, neka ih cijedi na treningu koliko god misli da treba, mi mu riječi reći nećemo :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:27 pm

naš mlin se još pravilnije zove hajd' šta fali.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:28 pm

Model1964 je napisao/la: Pošto dobro poznajem njegove kolege iz Krke dozovoljavam sebi da im pijem krv u vezi Kostiča.
E bgm ne znam sta na ovo da kazem, al eto vidjet cemo. Ako bude ovako, ti moras dobiti mustuluk od svih nas forumasa :DD:

Drago mi je da ima taj sistem i jake treninge, ali opet sve zavisi i od odgovora igraca na taj njegov rad. Nadam se da ce ozbiljno raditi, kako do sad nisu jer to je jedini siguran put ka uspjehu.

@Hurmasica, upravo tako, ima dozvolu nasu :mrgreen:

storm_raider
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:29 pm

Meni je SMS sad stigao: "Nece ginuti, ali ima da propisaju krv na treningu!"

Dobrodosao gospodine Kosticu. Samo u kost i radno!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:30 pm

@Minjore i čini mi se @Delinjo su zaduženi za trening.Oni su zimi svaki propratili.
Osim komentara,par mjeseci je prošlo,očekujem video izvještaje ovih priprema momci. :ganja:
Pratite rad,i redovno nas izvještavajte koliko naši "ginu'' na treningu.

@Leone Dogovorili smo se za sutra. :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:31 pm

Ma haj' nek stisnu pa da kažu nešto... gledaj baja :ganja:

slika

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

exbabilon
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:34 pm

Fino to novi sef prica, poprilicno iskreno i od srca, ali srecom nije naglasak na srcu, vec na znanju. On ce i bez najava pogibije vec vidim dati sve od sebe, da ne kazem poginuti da se dokaze i da sa Zeljom napravi velike stvari. Dobro je i to sto dolazi s pomocnikom, 2 glave su uvijek mudrije od jedne. Jedan moze imati neki animozitet prema nekog igracu, nekog drugog gotivi vise, ali dvojica tesko. Ipak, mora biti spreman na sve kad je ova liga u pitanju, ama bas sve.

Sta moze biti njegov problem?
Nema neki renomem ime. Ne daj Boze dodje neka kriza rezultata, prvih 5 kola ne ide kako ocekujemo, svi ce prvo uprijeti prstom u njega jer Boze moj, nije ni Kek ni Osim. Ja bih bio najsretniji da jedan trener ima kontinuitet, nekoliko sezona, sto da ne...medjutim ovaj ce imati kontinuitet samo ako bude imao rezultate, a u slucaju nekih kikseva, mislim da nema neki kredit koji ga stiti. Tako da ce se morati izboriti i s tim pritiskom da se vec u startu najmanje sumnja u ekipu, a ponajvise u trenera. Mora sebi rezultatima izgraditi status i zasluziti kredit kod uprave i navijaca da kroz par mjeseci ako ne bude pobjede 3-4 utakmice znamo da to nije jer on ne zna znanje, nego da se eto potrefilo. Sretno Milose!

pintol_TM87
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:34 pm

koje rasulo od teme... spustite se malo na zemlju, planirajte godisnje ali ne za evropskog zelju..kao da smo vec ligu osvojili..
i taj ugljesa kao da je ronaldo a ne igrac drugoligasa, da valja isao bi vani (za evropskog zelju da valja)

LARSSON
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:35 pm

Pintole sad mozes dobit i kontra odgovor..

pintol_TM87
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:37 pm

LARS1921 je napisao/la:Pintole sad mozes dobit i kontra odgovor..
svaka diskusija (realna) je dobrodosla.. uvijek sam ga mogao dobit :ganja:

LARSSON
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:38 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Pintole sad mozes dobit i kontra odgovor..
svaka diskusija (realna) je dobrodosla.. uvijek sam ga mogao dobit :ganja:
Realna je, tiče se tvog simpatizera :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava