Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 31, 2016 1:50 pm

Olimpik i Drina ce rutinski pasti, a onda borba sa Slbodom i Travnikom dvje mesarske ekipe, samo da prođemo bez povreda i kartona, onda dva derbija.

Hoce li bii ciscenja kartona u ove dvije utakmice, Olimpik i Drina ?

Tiago opravi se vise trebas nam !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Jaozinho22

čet mar 31, 2016 1:55 pm

Sloboda nema igrače za dva fronta,orijentisat će se prema ligi kao i Borac tako da nek se sklone :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

terabajt
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:57 pm

I ja sam mišljenja da će možda kalkulisati sa kupom odnosno odmoriti 2-3 igrača ipak je titula razlog igranja futbala i možda neće imati ovakvu priliku dugo vremena. Međutim i bez tih igrača su izuzetno jaki i trebaće dosta muke i znoja za bilo kakvu pobjedu.
Ići utakmicu po utakmicu i tek poslije zvornika o njima pričati.
Olimpic će sve dati za koji bod jer im opstanak visi dok drina igra za publiku i igraju jako dobro i pobjeđuju.

MATORI
Kontakt:

čet mar 31, 2016 2:00 pm

Ma dobra je Sloboda, ali šta mislite leleka i kuknjave kad ih izbacimo.
Haj' to ali im je grb... - pa i kod nas je nekad u doba socijalizma na grbu stajala (moralo se) mala petokraka,
ali kod njih i dan danas ogromna zvijezda - majke mi ko' da su iz Sjeverne Koreje - je.bo te... :r

plavi kanarinac
Kontakt:

čet mar 31, 2016 2:15 pm

E živote, tugo... njih niko ne može proći u dvije utakmice, pa ne do im Bog da se povrijedi neko iz prve postave ugušili bi se što u ligi što u kupu uz to još neki žuti, crveni, suspenzija... Jesu jaki ne kažem, ali mi smo duplo i spremniji i jači i nadmoćniji. A ovaj Saša, jebhem ga u usta da mi ga je pitati nešto kad se utakmice završe...jel bio opsajd i jel vas niko ne može proći ?
:karanje: :karanje: :karanje: :karanje:
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

pile87
Kontakt:

čet mar 31, 2016 2:17 pm

Meni bas dobro sto se ovi iz slobode kofrce i sto se vec vide u finalu.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

dell21
Kontakt:

čet mar 31, 2016 2:25 pm

U kup utakmicama karta se plaća i biće i njima i nama cijena 10 KM. Tako da ne vjerujem da će sebi dozvoliti luksuz da ostave nekoga ispred stadiona a mogu prodati kartu. U prvenstvu gostujući ne plaćaju a manji interes će biti za kup utakmicu. tako da se sad trebamo bolje organizovati i obezbijediti 500 karata.

fanaticZeljin
Kontakt:

čet mar 31, 2016 2:27 pm

Trenutno na Grbavici oko 50 tak navijaca
Srcu draga, boja PLAVA !

flux
Kontakt:

čet mar 31, 2016 2:28 pm

Da se i ja osvrnem na Kup. Po meni, bolje što smo Slobodu dobili sada nego u finalu jer nas ako povrede zaobiđu i eventualni kartoni, sigurno je da imamo kvalitetniju klupu u odnosu na Tuzlake. Oni će morati razmišaljati više o ligi nego o Kupu i to ja neka naša blaga prednost. U Tuzli smo dokazali da ih pametnom i strpljivom igrom možemo pobijediti, pa zašto isto to ne bi ponovili i u Kupu gdje će oni sigurno biti umorniji od nas baš zbog te širine na klupi. Vjerujem u Mulalića i momke da će Kup odraditi taktički perfektno, bez puno riskiranja i k'o što Alihodžić reče u Tuzli će se sve znati. Prognoza 2:0 na Grbavici i remi na Tušnju :D

Što se tiče Olimpica, Drine i Travnika, tu ne bi trebali imati problema, jer su i Drina i Travnik, po svemu sudeći, ispali iz lige iako je Drina pokazala "dobar" fudbal. Ali idemo redom, OlimpiC mora pasti pred punom Grbavicom! :zeljeznicar1:

chile
Kontakt:

čet mar 31, 2016 2:29 pm

Ralno oni su dobili najtezeg moguceg protivnika i oni treba da razmisljaju o nama.
A nama je odigrati te utakmice i proci svejedno ko je da je protivnik. Cilj je osvajanje kupa, malo jeste raspored zeznut ali valjda zbog toga i imamo toliko sirok roster i planski je sastavljen.
Samo da nas Jakupovic i kompanija ne iskasape kartonima.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

fanaticZeljin
Kontakt:

čet mar 31, 2016 2:31 pm

Teren ovako sa tribine djeluje extra
Srcu draga, boja PLAVA !

fanaticZeljin
Kontakt:

čet mar 31, 2016 2:33 pm

Trenutno nema radova na stadionu, ima par mozda je pauza, bar na zapadnoj strani, baklje se spremaju, bice bakljada poveca i lokomotiva ce da gori :ganja:
Srcu draga, boja PLAVA !

GoodisonPark
Kontakt:

čet mar 31, 2016 2:36 pm

Naš cilj se zna a Sloboda je samo još jedna prepreka u nizu. Čini mi se da kako sezona odmiče njihova forma je u silaznoj putanji a naša u uzlaznoj. Pravu šansu vidim u prvoj utakmici, tu moramo zapeti uz pune tribine i na revanš otputovati sa zalihom i onda tamo odigrati sličnu utakmicu kao u prvenstvu. Edis je totalno pročitao njihovu igru i mislim da nećemo imati velikih problema da se plasiramo u finale.

Da li moguće da su nam opet poslali Jakupovića a uz to i ćoru Macića? Stvarno nema smisla, vidjeli smo suđenje u BL (smiješan crveni karton) a isto tako i na Tušnju (nema crvenog za domaćina i nema penala). U zadnjih 5 utakmica isti sudija sudi nama na 3, pa takva praksa nije zabilježena mislim nigdje u evropi?
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

fanaticZeljin
Kontakt:

čet mar 31, 2016 2:36 pm

fanaticZeljin je napisao/la:Trenutno nema radova na stadionu, ima par mozda je pauza, bar na zapadnoj strani, baklje se spremaju, bice bakljada poveca i lokomotiva ce da gori :ganja:
, dron snjima
Srcu draga, boja PLAVA !

Špekac1921
Kontakt:

čet mar 31, 2016 2:54 pm

rios je napisao/la:Znaci Sloboda..Nominalno najjaci protivnik od 3 moguca,ali ako zelimo do trofeja ( a zelimo ) onda je svejedno kad ce se i s kim igrati,jednostavno treba izaci na teren i pokazati da si najbolji i vozdra.
Bice to i fina dva spektakla od po 10+ hiljada,bar na Grbavici ocekujem toliko.Prva se igra na Grbavici,tu probati dosta toga rijesiti,neka pobjeda bez primljenog gola ako ikako moze :mrgreen:
Tezak i zgusnut raspored je nesto sto ce,vjerovatno,dosta toga odrediti kako u kupu tako i u ligi.Vjerovatno smo mi jedina ekipa u PL koja ima koliko-toliko roster za takav raspored i tu smo u prednosti nad ostalim rivalima.
Mi imamo jasan cilj i prema njemu gazimo od pocetka,Sloboda je samo jedna prepreka na tom putu.Oni su pod pritiskom sigurno,od pocetka sezone su u smaom vrhu,dosli do praga oba trofej a na kraju mogu ostati bez oba,nije to lahko izdrzati.Posebno jer ti na jednom putu stoji Zeljo :zeljeznicar1:
:palacgore:
Prolazimo najnetrofejniji klub aBd.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

ISB87
Kontakt:

čet mar 31, 2016 2:57 pm

Ma ovo moramo proc, oni ce izgoriti u zelji da nam se osvete.
Raspored nam je po mjeri tj. da vidimo da li ova ekipa opravdava epitet (po nekima) jedne od najbolji ekipa Zelje iza rata.
MIRZA RASCIC

dell21
Kontakt:

čet mar 31, 2016 3:05 pm

Samo da ne bude više povreda i da tiago bude spreman, aco se vratio možemo mi ovo izdržati .

black64
Kontakt:

čet mar 31, 2016 3:06 pm

sa treninga
slika
slika

manijak_do_kraja
Kontakt:

čet mar 31, 2016 3:12 pm

Bice spektakl u subotu. Fino vrijeme, igra Željo. Ocekujem punu Grbavicu, cak mozda i 10tak hiljada.
Mi smo Željini, Željo je naš!

CARSONIO
Kontakt:

čet mar 31, 2016 3:24 pm

manijak_do_kraja je napisao/la:Bice spektakl u subotu. Fino vrijeme, igra Željo. Ocekujem punu Grbavicu, cak mozda i 10tak hiljada.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Prva tekma da je vutra za deset znaci svi uslovi su za nova tri boda

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava