Pises gluposti,sta mahala,kakve tajnosti,menadzer nazove uhljupa novinara,ovaj objavi ko ekskluzivnu vijest,dize pulenu cijenu,za uzvrat dobije jos par info i to ti je to.
Treba nama malo vise od 3 igraca ako hocemo da konacno pocnemo liciti na ozbiljan fudbalski tim koji cak ima i neku igru. Sa Sinisom, Stanicem, Markovicem, Blagojevicem i ostalim luzerima to nikad necemo biti.LeBlue je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 12:30 pmKrpic i nije lose rijesenje za nasu ligu. Meni je bolji od Obradovica. Ja Krpica isto vidim kao malo boljeg napadaca od Mesanovica, tako da me necudi sto je Zrinjski zainteresovan za njega. Normalno svi mi bi zelili nesto vise, napadac koji ce nam bas praviti razliku, to nevidim u Krpicu. Svakako nam trebaju jos 3 igraca prije pocetka sezone. Prije par dana je bio clanak na klixu gdje Sablic, trener Sirokog, pricao o Zrinjskom, Sarajevu, i Zelji. I mislim da je bio upravu, da Zeljo nije mogao zadrzati onakav visok tempo, jer nemamo sirinu u ekipi. Trebaju nam 3 brza igraca. Sad dolaze evropske utakmice, odma ce se zaliti na puno utakmica i visokom tempu, isto kao sto je bio slucaj u kupu i ligi. Zato je bitno da imamo sirinu.
Mislim da je u nekom momentu Slavko skontao da kada bi krenuo tako raditi, da skoro niko ne bi ostao da igra.Vrag je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 12:54 pmHajmo ovako. Kako vjerovati treneru kojeg nazove igrac smijesnim i placipickom(ne bukvalno) i on ga nagradi sa prvom pozicijom ? Tvrdoglav, sablonski, njegova prica i njegova djela se nisu nikako poklapala. Vise bih volio da je nabio Ivana i Bekrica na tribinu da znam da barem nema zajebancije s njim. Ja ne mogu nikako da zamislim neki napredak sa Slavkom. Samo nerviranje. Pa jebemu majku 25 godina mi je, a poslije svake utakmice imam jednu sjedu vise. Samo sto nisam ogradu pojeo.
Takvih je 3_4 000 realnojovanmaksimovic je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 1:09 pmjesmo li mi svjesni sta nas ceka u cetvrtak? nakon 13 godina prva utakmica na nasoj grbavici!!! meni je to dovoljno da stadion bude pun... i cinjenica da nikad vise ne moramo ici na onaj lavor od stadiona... meni je ovo dovoljno, kakvo hajcanje raje... to nije ni potrebno...
Po mom nam trenutno trebaju 3 igraca, maks 4. Bili blizu titule i sada odjednom nista nevalja. Treba nam lijevi bek, top zadnji vezni, i isto tako napadac. Moramo imati u vidu da su se mladi igraci isto prikljucili, valjda ce neko od njih imati prostora i iskoristiti priliku.fcz je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 1:01 pmTreba nama malo vise od 3 igraca ako hocemo da konacno pocnemo liciti na ozbiljan fudbalski tim koji cak ima i neku igru. Sa Sinisom, Stanicem, Markovicem, Blagojevicem i ostalim luzerima to nikad necemo biti.LeBlue je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 12:30 pmKrpic i nije lose rijesenje za nasu ligu. Meni je bolji od Obradovica. Ja Krpica isto vidim kao malo boljeg napadaca od Mesanovica, tako da me necudi sto je Zrinjski zainteresovan za njega. Normalno svi mi bi zelili nesto vise, napadac koji ce nam bas praviti razliku, to nevidim u Krpicu. Svakako nam trebaju jos 3 igraca prije pocetka sezone. Prije par dana je bio clanak na klixu gdje Sablic, trener Sirokog, pricao o Zrinjskom, Sarajevu, i Zelji. I mislim da je bio upravu, da Zeljo nije mogao zadrzati onakav visok tempo, jer nemamo sirinu u ekipi. Trebaju nam 3 brza igraca. Sad dolaze evropske utakmice, odma ce se zaliti na puno utakmica i visokom tempu, isto kao sto je bio slucaj u kupu i ligi. Zato je bitno da imamo sirinu.
Realno nam fali jedan stoper, oba beka, jedan strasan veznjak i napadac. To sve pod uslovom da se Zeko, Graovac i Sinan pokazu kao pojacanja.
Nadam se da ce zelja raje da vidi Evropu na Grbavici biti jaca od ovog mrtvila i letargije koja je zavladala. Treba nam pozitiva i ludacko navijanje. Pogotovo sto ce izgleda biti onih koji se nece libiti da na utakmici iskazu svoje negodovanje zbog cinjenice da Lendric igra.