Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 26, 2017 12:45 pm

nas i rusa 200 miliona :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSONN
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:46 pm

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

Prijavljeni igrači

ovdje nema onog od 17 godina Krstovica i odbrambenog Radulovica

exdomorocki
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:48 pm

Elegant je napisao/la:
pon jun 26, 2017 12:13 pm
Nismo izasli iz mahale, neke stvari se trebaju obavljati u tajnosti.
Pises gluposti,sta mahala,kakve tajnosti,menadzer nazove uhljupa novinara,ovaj objavi ko ekskluzivnu vijest,dize pulenu cijenu,za uzvrat dobije jos par info i to ti je to.
Ne izlazi iz kluba,to kako ti mislis.
Jel iko od čelnika potvrdio da je postignut dogovor?
Nego portali,razne fb stranice,forumski insajderi....
I onda mi ispadamo levati,oteli nam zavrsenog igraca.
Malo mućkajte glavom prije nego se tastature uhvatite.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

1921.ba
Kontakt:

igraci ispod 21 godine se ne moraju prijavljivati? znam da je prije bilo tako ne znam kako je sada
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSONN
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:51 pm

Može biti, ali ovdje ima u obje ekipe zajedno 16 u21 igrača, jedino možda je taj na B spisku

1921.ba
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:52 pm

znam kad smo zadnji put igrali u evropi, pola nasih u-21 je bio na tom nekom b spisku
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Eric Cantona
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:53 pm

1921.ba je napisao/la:
igraci ispod 21 godine se ne moraju prijavljivati?
Oni se prijave kao igrac X :D

Vrag

pon jun 26, 2017 12:54 pm

Hajmo ovako. Kako vjerovati treneru kojeg nazove igrac smijesnim i placipickom(ne bukvalno) i on ga nagradi sa prvom pozicijom ? Tvrdoglav, sablonski, njegova prica i njegova djela se nisu nikako poklapala. Vise bih volio da je nabio Ivana i Bekrica na tribinu da znam da barem nema zajebancije s njim. Ja ne mogu nikako da zamislim neki napredak sa Slavkom. Samo nerviranje. Pa jebemu majku 25 godina mi je, a poslije svake utakmice imam jednu sjedu vise. Samo sto nisam ogradu pojeo.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:56 pm

shzna je napisao/la:
pon jun 26, 2017 12:31 pm
Yebws i Evropu i sljedecu sezonu ako ce Beganovic predvoditi napad
Ima i Zaimaga.

Igraci U 21 se ne moraju a i mogu prijaviti. Vjerovatno je do toga.

LARSSONN
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:59 pm

Moraju se negdje prijavit, ne moze samo doci na teren i igrati, vjerovatno na tom B spisku, jer tu mozes nabacat igrača koliko hoćeš

fcz
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:01 pm

LeBlue je napisao/la:
pon jun 26, 2017 12:30 pm
Krpic i nije lose rijesenje za nasu ligu. Meni je bolji od Obradovica. Ja Krpica isto vidim kao malo boljeg napadaca od Mesanovica, tako da me necudi sto je Zrinjski zainteresovan za njega. Normalno svi mi bi zelili nesto vise, napadac koji ce nam bas praviti razliku, to nevidim u Krpicu. Svakako nam trebaju jos 3 igraca prije pocetka sezone. Prije par dana je bio clanak na klixu gdje Sablic, trener Sirokog, pricao o Zrinjskom, Sarajevu, i Zelji. I mislim da je bio upravu, da Zeljo nije mogao zadrzati onakav visok tempo, jer nemamo sirinu u ekipi. Trebaju nam 3 brza igraca. Sad dolaze evropske utakmice, odma ce se zaliti na puno utakmica i visokom tempu, isto kao sto je bio slucaj u kupu i ligi. Zato je bitno da imamo sirinu.
Treba nama malo vise od 3 igraca ako hocemo da konacno pocnemo liciti na ozbiljan fudbalski tim koji cak ima i neku igru. Sa Sinisom, Stanicem, Markovicem, Blagojevicem i ostalim luzerima to nikad necemo biti.

Realno nam fali jedan stoper, oba beka, jedan strasan veznjak i napadac. To sve pod uslovom da se Zeko, Graovac i Sinan pokazu kao pojacanja.

Nadam se da ce zelja raje da vidi Evropu na Grbavici biti jaca od ovog mrtvila i letargije koja je zavladala. Treba nam pozitiva i ludacko navijanje. Pogotovo sto ce izgleda biti onih koji se nece libiti da na utakmici iskazu svoje negodovanje zbog cinjenice da Lendric igra.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:05 pm

LARSSON je napisao/la:
pon jun 26, 2017 12:59 pm
Moraju se negdje prijavit, ne moze samo doci na teren i igrati, vjerovatno na tom B spisku, jer tu mozes nabacat igrača koliko hoćeš
Mislio sam na glavni spisak.

damirfile
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:06 pm

Treba hajcati raju po fb, na zvanicnoj svaki dan nesto objavljivati pisati itd. Ako sutra bude red za karte obavezno to objaviti, slikati samo nek se pise o tekni. Daj da napunimo stadion iako sam skeptican 7_8 000 ocekujem prodatih ulaznica.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:07 pm

Vrag je napisao/la:
pon jun 26, 2017 12:54 pm
Hajmo ovako. Kako vjerovati treneru kojeg nazove igrac smijesnim i placipickom(ne bukvalno) i on ga nagradi sa prvom pozicijom ? Tvrdoglav, sablonski, njegova prica i njegova djela se nisu nikako poklapala. Vise bih volio da je nabio Ivana i Bekrica na tribinu da znam da barem nema zajebancije s njim. Ja ne mogu nikako da zamislim neki napredak sa Slavkom. Samo nerviranje. Pa jebemu majku 25 godina mi je, a poslije svake utakmice imam jednu sjedu vise. Samo sto nisam ogradu pojeo.
Mislim da je u nekom momentu Slavko skontao da kada bi krenuo tako raditi, da skoro niko ne bi ostao da igra. :D
U pocetku je 'rastjerao' neke, ukljucujuci Jahica, nogirao Krizmana, onda mislim da je na nekim pogresnim igracima dokazivao autoritet, tipa Ugljesa, a druge je previse tolerisao i onda imam osjecaj da se i on tu pogubio.

Trke, zalaganja na utakmici protiv Zete ne smije nedostajati. Mene je strah Zebe u prvoj postavi, taj covjek ne moze odigrati vise od pola sata. Nadam se da ce Blagojevic i Ugljesa biti na visini zadatka. Joj kad zagrmi u cetvrtak, bas sam pozelio :D
Ja se nadam da ce biti barem devet hiljada. Sve ispod je malo.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:09 pm

jesmo li mi svjesni sta nas ceka u cetvrtak? nakon 13 godina prva utakmica na nasoj grbavici!!! meni je to dovoljno da stadion bude pun... i cinjenica da nikad vise ne moramo ici na onaj lavor od stadiona... meni je ovo dovoljno, kakvo hajcanje raje... to nije ni potrebno...
100/94/37/34 - i to je to!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Treba neki video napraviti za Zetu tj. Neki motivacioni.
Treba raju sto vise hajcati.

Ja se nadam da ce se sve karte rasprodati.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

damirfile
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:10 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
jesmo li mi svjesni sta nas ceka u cetvrtak? nakon 13 godina prva utakmica na nasoj grbavici!!! meni je to dovoljno da stadion bude pun... i cinjenica da nikad vise ne moramo ici na onaj lavor od stadiona... meni je ovo dovoljno, kakvo hajcanje raje... to nije ni potrebno...
Takvih je 3_4 000 realno

LARSSONN
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:10 pm

Kirill Levnikov

110 mečeva sudio, 386 žutih,3,5 po meču, 12 puta dao drugi žuti, 9 puta direktan crveni. dosudio 32 penala

Sudio dva puta u kvalifikacijama za europsku ligu, oba puta domaćini dobili 2:0 i 3:0.
Dva puta je sudio crnogorcima,oba puta do 17 godina kvalifikacije. Crnogorci oba puta porazeni. Jednom protiv irske drugi protiv srbije, uz penal dosudjen za srbiju

LeBlue
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:15 pm

fcz je napisao/la:
pon jun 26, 2017 1:01 pm
LeBlue je napisao/la:
pon jun 26, 2017 12:30 pm
Krpic i nije lose rijesenje za nasu ligu. Meni je bolji od Obradovica. Ja Krpica isto vidim kao malo boljeg napadaca od Mesanovica, tako da me necudi sto je Zrinjski zainteresovan za njega. Normalno svi mi bi zelili nesto vise, napadac koji ce nam bas praviti razliku, to nevidim u Krpicu. Svakako nam trebaju jos 3 igraca prije pocetka sezone. Prije par dana je bio clanak na klixu gdje Sablic, trener Sirokog, pricao o Zrinjskom, Sarajevu, i Zelji. I mislim da je bio upravu, da Zeljo nije mogao zadrzati onakav visok tempo, jer nemamo sirinu u ekipi. Trebaju nam 3 brza igraca. Sad dolaze evropske utakmice, odma ce se zaliti na puno utakmica i visokom tempu, isto kao sto je bio slucaj u kupu i ligi. Zato je bitno da imamo sirinu.
Treba nama malo vise od 3 igraca ako hocemo da konacno pocnemo liciti na ozbiljan fudbalski tim koji cak ima i neku igru. Sa Sinisom, Stanicem, Markovicem, Blagojevicem i ostalim luzerima to nikad necemo biti.

Realno nam fali jedan stoper, oba beka, jedan strasan veznjak i napadac. To sve pod uslovom da se Zeko, Graovac i Sinan pokazu kao pojacanja.

Nadam se da ce zelja raje da vidi Evropu na Grbavici biti jaca od ovog mrtvila i letargije koja je zavladala. Treba nam pozitiva i ludacko navijanje. Pogotovo sto ce izgleda biti onih koji se nece libiti da na utakmici iskazu svoje negodovanje zbog cinjenice da Lendric igra.
Po mom nam trenutno trebaju 3 igraca, maks 4. Bili blizu titule i sada odjednom nista nevalja. Treba nam lijevi bek, top zadnji vezni, i isto tako napadac. Moramo imati u vidu da su se mladi igraci isto prikljucili, valjda ce neko od njih imati prostora i iskoristiti priliku.

Jaozinho22

pon jun 26, 2017 1:24 pm

Jel od sutra se prodaju karte za članove ?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava