Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 26, 2017 12:24 pm

Pa covjek vidi na forumu spekulise se o nekom igracu, od napravi video da raja pogleda ko je i sta je, a usput zaradi za hljeb. Hocemo li mi govoriti njemu sta da on radi? Fakat ne vjerujem
Željezničar ante portas !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:25 pm

Dajte napravi video Besirevica.
Hajmo ohladiti malo glupa nam je prica...prvo moja pa onda i ostali
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

teteac8684
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:29 pm

Ponedjeljak, šta li...tegoba...

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:29 pm

Fali nama utakmica.. :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fanaticZeljin
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:30 pm

Kad treba link utakmice moljakamo Larsa a sad ni on ne valja... ne glupirajte se
Srcu draga, boja PLAVA !

teteac8684
Kontakt:

To je u drugom planu...

LeBlue
Kontakt:

Krpic i nije lose rijesenje za nasu ligu. Meni je bolji od Obradovica. Ja Krpica isto vidim kao malo boljeg napadaca od Mesanovica, tako da me necudi sto je Zrinjski zainteresovan za njega. Normalno svi mi bi zelili nesto vise, napadac koji ce nam bas praviti razliku, to nevidim u Krpicu. Svakako nam trebaju jos 3 igraca prije pocetka sezone. Prije par dana je bio clanak na klixu gdje Sablic, trener Sirokog, pricao o Zrinjskom, Sarajevu, i Zelji. I mislim da je bio upravu, da Zeljo nije mogao zadrzati onakav visok tempo, jer nemamo sirinu u ekipi. Trebaju nam 3 brza igraca. Sad dolaze evropske utakmice, odma ce se zaliti na puno utakmica i visokom tempu, isto kao sto je bio slucaj u kupu i ligi. Zato je bitno da imamo sirinu.

shzna
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:31 pm

Yebws i Evropu i sljedecu sezonu ako ce Beganovic predvoditi napad
1987

Vrag

pon jun 26, 2017 12:31 pm

Napravi video u stilu 300 za Zetu. Ionako je prosao rok za Zetu davno. Sto je doslo doslo je, poslije nje nastaviti.

Nadam se nekom cudu i prolazu. Ako je to moguce sa ovim trenerom
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u pon jun 26, 2017 12:33 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:32 pm

lars radi nevidjene stvari oko videa... treba momka podrzati u tome... pa sta ako je uranio oko gotala... svi dobro znamo kakvi su dalmatinci temperamentni :D
100/94/37/34 - i to je to!

LARSSONN
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:32 pm

Doće neko valjda šta vam je, polako :D Valja ove crnogorce satrat prvo :D

Simply Blue
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:33 pm

Je li iko bacio oko na ove utakmice Zete što je Lars postavljao??
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:33 pm

Ma **** crnogorce ide to 2 razlike
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:38 pm

salemprolic je napisao/la:
pon jun 26, 2017 12:12 pm
Ja cu jos jednom na temu trenera i necu vise nikad obecavam. Posao trenera je jako slozen, treba imati znanje, harizmu, autoritet, a u isto vrijeme to znanje treba znati prenijeti na igrace, biti im i drug, otac, brat, psiholog. Znati ih dozirati, upregnuti kad treba, isto tako i odmoriti. Posao je to i to zestok. Igraci su bagra, to nije samo kod nas, tako je svuda. Sa gorim fakinima i olosem od ovih nasih su ljudi u svijetu izlazili na kraj. Ali treba znati. Generalno u nasoj ligi ne postoji neko ko se pokazao kao takav. Uglavnom se tu vrte ista imena, kruze po klubovima, ugase vatru koju je prethodnik upalio, zadrze se godinu i hajmo dalje. Tako je i kod nas bilo uvijek, osim perioda kad je bio Amar. On je jedini koji je napravio neki kontinuitet, u dva navrata. U prvom je otjeran ipak na kraju, u drugom je sam otisao. Ali ostavio je trofeje, izbacio neke igrace...
Znam da nas sviju nervira to stalno mijenjanje trenera, prvog mene, i ja bi najradije da imamo na klupi neku masinu koja ce se zadrzati godinama i napraviti cudo. Slavko je po meni posluzio svrsi, ugasio je Kosticev pozar, izborio Evropu i to je to, dosegao je vrhunac. Igraci ga sada preziru, njega optuzuju za prokockanu titulu, ne vole njegove metode rada. Najbolje bi bilo da imamo idealno rjesenje umjesto njega, ali u ovom trenutku i Jagodic bi bio napredak nazalost. Cisto da odradi posao vatrogasca. Dok ne nadjemo pravo rjesenje...a naci cemo, moramo.
Eto da ne serem vise, sad svi hajcat raju i na Grbavicu u cetvrtak, valja nosit ove krepane macke do pobjede i prolaza dalje.
Znamo mi svi kakav treba da bude idealan trener ali kada treba da se kaze konkretno ime onda se, u nedostatku ideje, cak i Jagodic, koji bi u svakom slucaju bio nazadak, pomene.. Fino kazes da u ovoj drzavi nema trenera koji bi bio dobro rjesenje.. Trosimo trenere ko niko zadnjih par godina pa je li nam to sta dobro donijelo? O onome sta ja mislim o Amaru dovoljno govori moj avatar koji koristim kako znam za forume ali cinjenica je da Amara niko nije otjerao u zadnjem mandatu vec je, kako i sam kazes, sam otisao, odnosno napustio klub u momentima kada nam je bio najpotrebniji.. Razumijem Amara, potrosio se i psihicki i finansijski i trebalo mu je nesto sto ce mu napuniti baterije.. Potrudio da klub "ostavi" u pravim rukama i tesko da mu se moze puno zamjeriti, bar ja ne mogu.. Amar trenutno ne moze biti opcija za trenera a krivica je obostrana, mozda malo veca sa Amarove strane ali on protiv svog karaktera ne moze i zbog toga ga i cijenimo.. Svima je jasno gdje su u sustini problemi na toj relaciji i daljne forsiranje te opcije je suvisno i kontraproduktivno u ovom momentu..

Tjeranje Slavke bi bilo neposteno i to bi bio potez koji bi levatima koji nose nas dres i koji su najodgovorniji za sramotan gubitak titule jos vise digao ego i motivisao ih da i dalje provode javasluk i upucuju buduce trenere kako da rade da ih ne bi yebali u zdrav mozak.. Slavko je daleko od idealnog ali boljeg rjesenja trenutno nema i totalno je bezveze vise polemisati o smjeni covjeka iza kojeg je, pod punom odgovornoscu, stala uprava kluba.. Ako gledamo tu odluku kluba onda komotno mozemo reci da je tjeranje Slavke ujedno i pljuvacina po odluci uprave..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:39 pm

Hajmo ljudi **** ovu pricu...dajte malo o tekmi

LeBlue
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:40 pm

Nije do trenera, nego manjak kvalitetnih igraca koji su spremni odgovoriti zadatku.

LARSSONN
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:42 pm

Sudije na prvoj tekmi

slika

SIMA_SIMAU
Kontakt:

LARSSON je napisao/la:
Sudije na prvoj tekmi

slika
Preko kartona hahaha

Eric Cantona
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:44 pm

pouzdati se u ovog rasida

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:45 pm

rusi sude crnogorcima, to je dobro :D s obzirom da ove dvije drzave imaju zategnute politicke odnose trenutno, mislim da cemo imati koristi od rusa ovaj put...
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava