Samo polako tekmu po tekmu I bice sve ok,ja sam idalje ubjedjen da oni nemogu izdrzati ovaj tempoHadzijalagic je napisao/la:Bice jaci za Kostica i Sarica u odnosu na nasu proslu utakmicu a mi za Acu.. Bice guravo ali siguran sam da nista lakse nebi bilo ni sa Sirokim, cak mislim da bi bilo teze.. Ako mi prodjemo u finale vjerovatno cetvrto mjesto nece biti dovoljno za evropu sto ce i prvenstvo jos vise zakomplikovati..Ivicahuljev je napisao/la:Zlatna sredina ispade,sloboda nema roster za ovaj tempo I mnogo bolje oni nego s.brijeg
Bit ce snimano..cak mozda i iz drona.cikazubo je napisao/la:Raja necu bit u mogucnosti naletiti na trening rad faksa, pa ako moze neko nek uslika malo radove i atmosferu na treningu
Ako nam ne dopuste kao zadnji put,onda dogivor neki sa vama da uzmete karte za domaću na vrijeme,pa ćemo se raspodjelit nekako.Niko ne smije ostati vani;)damirfile je napisao/la:Evo prilike za nas koji nismo iz sa da pogledamo utakmicu i da se ispravi ona greška iz prve utakmice na tušnju. Još prvu igramo na grbavici i odma vidjeti za gostovanje da se dozvoli min. 500 karata. Interesovanje neće biti veliko kao na prvenstvenoj jos ako ih dobijemo prvu sig će biti milja dvije manje gledalaca na tušnju što otvara priliku za više naših navijača.
Ja filozofaAjzea je napisao/la:Pa gdje njega nađe dušmane? Sreća nije se obruko ovdje..Republika je napisao/la:Alihodžić: Utakmica u Tuzli će riješiti pitanje prolaska dalje
http://sport1.ba/alihodzic-utakmica-u-t ... ska-dalje/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mogli smo tako i prošli put al smo dobili neke informacije da ćemo svi ući pa smo čekali vas jbg.Plava Porodica je napisao/la:Ako nam ne dopuste kao zadnji put,onda dogivor neki sa vama da uzmete karte za domaću na vrijeme,pa ćemo se raspodjelit nekako.Niko ne smije ostati vani;)damirfile je napisao/la:Evo prilike za nas koji nismo iz sa da pogledamo utakmicu i da se ispravi ona greška iz prve utakmice na tušnju. Još prvu igramo na grbavici i odma vidjeti za gostovanje da se dozvoli min. 500 karata. Interesovanje neće biti veliko kao na prvenstvenoj jos ako ih dobijemo prvu sig će biti milja dvije manje gledalaca na tušnju što otvara priliku za više naših navijača.
Englez
hahaha jao k'o da su Barcelona u najmanju ruku, viđećemo te OPSAJDE za tri sedmiceteteac8684 je napisao/la:Englez
Treba ovo igraci da izdrze bez povreda i kartona (suspenzija) uz sve to umor, jako tezak period. Dobro je sto se prva utakmica kupa igra na punoj Grbavici, prilka da vec tu ovjerimo prolaz.SWRA_1921 je napisao/la:Olimpic kuci, Drina u gostima, Sloboda kuci, Travnik kuci, Sloboda u gostima, Sarajevo u gostima, Zrinjski kuci, Celik u gostima. Ebeno do bola...