Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 31, 2016 1:03 pm

Dobra ova trenerka kod Hareta.. Ima li se ovo kupiti u fan shopu?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ivicahuljev
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:07 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la:Zlatna sredina ispade,sloboda nema roster za ovaj tempo I mnogo bolje oni nego s.brijeg
Bice jaci za Kostica i Sarica u odnosu na nasu proslu utakmicu a mi za Acu.. Bice guravo ali siguran sam da nista lakse nebi bilo ni sa Sirokim, cak mislim da bi bilo teze.. Ako mi prodjemo u finale vjerovatno cetvrto mjesto nece biti dovoljno za evropu sto ce i prvenstvo jos vise zakomplikovati..
Samo polako tekmu po tekmu I bice sve ok,ja sam idalje ubjedjen da oni nemogu izdrzati ovaj tempo

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:08 pm

cikazubo je napisao/la:Raja necu bit u mogucnosti naletiti na trening rad faksa, pa ako moze neko nek uslika malo radove i atmosferu na treningu :)
Bit ce snimano..cak mozda i iz drona.

EVO JAVNO MOLIM FKZ1921,KRAJ PRICE,BAXUZ87 DA NEKO OD VAS STUPI U KONTAKT SA DINOM PEKICEM,ILI SA NEKIM IZ KLUBA KO JE ODGOVORAN ZA DOGOVARANJE GOSOVANJA I TO JOŠ DANAS SUTRA.HOĆEMO MINIMALNO 600 MJESTA..

A SAD SVI NA TRENING,DA SE SJE.BU DUŠMANI!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rios
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:09 pm

Znaci Sloboda..Nominalno najjaci protivnik od 3 moguca,ali ako zelimo do trofeja ( a zelimo ) onda je svejedno kad ce se i s kim igrati,jednostavno treba izaci na teren i pokazati da si najbolji i vozdra.
Bice to i fina dva spektakla od po 10+ hiljada,bar na Grbavici ocekujem toliko.Prva se igra na Grbavici,tu probati dosta toga rijesiti,neka pobjeda bez primljenog gola ako ikako moze :mrgreen:
Tezak i zgusnut raspored je nesto sto ce,vjerovatno,dosta toga odrediti kako u kupu tako i u ligi.Vjerovatno smo mi jedina ekipa u PL koja ima koliko-toliko roster za takav raspored i tu smo u prednosti nad ostalim rivalima.
Mi imamo jasan cilj i prema njemu gazimo od pocetka,Sloboda je samo jedna prepreka na tom putu.Oni su pod pritiskom sigurno,od pocetka sezone su u smaom vrhu,dosli do praga oba trofej a na kraju mogu ostati bez oba,nije to lahko izdrzati.Posebno jer ti na jednom putu stoji Zeljo :zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Hadzijalagic
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:13 pm

Odlomak iz kolumne Aleksandra Hemona
http://1921.ba/zeljovci-aleksandar-hemon-1789" onclick="window.open(this.href);return false;
Nastranu svi veliki “Željini” igrači (Švabo Osim, Škija Katalinski, Žvaka Baljić), meni je “Željo” uvijek bio Josip Čilić, čovjek koji je igrao za “Želju” kao da mu je to posao (kao što i jeste bio), znajući da mu nikakva naročita slava neće dopasti – čovjek koji je jednom dao gol kola sa četrdeset metara u devedesetku i kad su ga pitali da opiše proces koji je doveo do tog remek– on je rekao: “Meni sjela, ja je hekn'o.” Čovjek kojeg su na treninzima i utakmicama, pred kraj karijere, zvali imenom “Faraon”.

Ovaj boldirani dio :rofl: :klanjase2:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:17 pm

Sloboda je tezak protivnik, bit ce iscrsljujuce! Mada po meni i nije lose kod kuce prvu, jer u slucaju nase pobjede ovdje oni se dole moraju otvoriti a nama se otvara kontra i u slucaju gola mozemo rijesiti tekmu. Moglo je i bolje, ali eto, tesko je ista prognozirati!

damirfile
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:19 pm

Evo prilike za nas koji nismo iz sa da pogledamo utakmicu i da se ispravi ona greška iz prve utakmice na tušnju. Još prvu igramo na grbavici i odma vidjeti za gostovanje da se dozvoli min. 500 karata. Interesovanje neće biti veliko kao na prvenstvenoj jos ako ih dobijemo prvu sig će biti milja dvije manje gledalaca na tušnju što otvara priliku za više naših navijača.

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:26 pm

damirfile je napisao/la:Evo prilike za nas koji nismo iz sa da pogledamo utakmicu i da se ispravi ona greška iz prve utakmice na tušnju. Još prvu igramo na grbavici i odma vidjeti za gostovanje da se dozvoli min. 500 karata. Interesovanje neće biti veliko kao na prvenstvenoj jos ako ih dobijemo prvu sig će biti milja dvije manje gledalaca na tušnju što otvara priliku za više naših navijača.
Ako nam ne dopuste kao zadnji put,onda dogivor neki sa vama da uzmete karte za domaću na vrijeme,pa ćemo se raspodjelit nekako.Niko ne smije ostati vani;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet mar 31, 2016 1:27 pm

Ajzea je napisao/la:
Republika je napisao/la:Alihodžić: Utakmica u Tuzli će riješiti pitanje prolaska dalje

http://sport1.ba/alihodzic-utakmica-u-t ... ska-dalje/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa gdje njega nađe dušmane? Sreća nije se obruko ovdje..
Ja filozofa :)
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

damirfile
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:28 pm

Plava Porodica je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Evo prilike za nas koji nismo iz sa da pogledamo utakmicu i da se ispravi ona greška iz prve utakmice na tušnju. Još prvu igramo na grbavici i odma vidjeti za gostovanje da se dozvoli min. 500 karata. Interesovanje neće biti veliko kao na prvenstvenoj jos ako ih dobijemo prvu sig će biti milja dvije manje gledalaca na tušnju što otvara priliku za više naših navijača.
Ako nam ne dopuste kao zadnji put,onda dogivor neki sa vama da uzmete karte za domaću na vrijeme,pa ćemo se raspodjelit nekako.Niko ne smije ostati vani;)
Mogli smo tako i prošli put al smo dobili neke informacije da ćemo svi ući pa smo čekali vas jbg.
Kup je nešto drugo nije interes veliki samo treba klub da to riješi sa njihovim klubom. Možda ni interesovanje manijaka neće biti kao prvenstvenu al treba se potruditi da svi uđemo jer postoji prostora za to kroz dogovor i dobru organizaciju.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:29 pm

Ja sam Slobodu priželjkivao, čak sam molio boga da igramo prvu kući. Nije Sloboda toliko prejaka da bi trebali strahovati od nje, pogotovo što smo im ligašku titulu izbili iz ruku nedavno a za njom pjene. Ako malo stisnemo zube u prvoj tekmi sa adekvatnom podrškom sa tribina možemo ostaviti prostora da nam u uzvratu odgovara 1:1, čak šta više i 1:0 u uzvratu bi nas mogao voditi u finale tako da se ja nisam puno nasikirao.
:zeljeznicar1:
イビチャ・オシム

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:31 pm

http://sport1.ba/vugdalic-niko-nas-ne-m ... -utakmice/" onclick="window.open(this.href);return false;

:rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

FKZ1921
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:32 pm

Kako god okrenemo,nama je najbitnija ova utakmica s Olimpikom. Gledam nas raspored,raspored od konkurenata za treće mjesto,raspored ostalih polufinalista kupa...i to je to. Olimpik...
Velika je razlika da li ćemo na prvu utakmicu
sa Slobodom izaći sa 46 bodova ili pak manje od 46. A ta utakmica sa Slo je tek za 13 dana.

teteac8684
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:34 pm

Englez :ganja:

nookey
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:35 pm

teteac8684 je napisao/la:
Englez :ganja:
hahaha jao k'o da su Barcelona u najmanju ruku, viđećemo te OPSAJDE za tri sedmice :rofl:

dell21
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:36 pm

Sljedeću utakmicu igra zrinjski u lukavici ako ispusti pobjedu ili odigra neriješeno sloboda je opet prva pobjedom u mostaru što je očekivati.
Mislim da neće sebi dopustiti ponovo luksuz i da su naučili lekciju sa koševa pa se trošiti na kup jer poslije naše međusobne utakmice u kupu slijedi široki nakon 3 daba kuci najbitnija njihova utakmica za titulu jer mi igramo sa zrinjskim. Prolazimo ih rutinski prije svega zbog te činjenice da neće pustiti titulu.
Zadnja izmjena: dell21, dana/u čet mar 31, 2016 1:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:37 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Olimpic kuci, Drina u gostima, Sloboda kuci, Travnik kuci, Sloboda u gostima, Sarajevo u gostima, Zrinjski kuci, Celik u gostima. Ebeno do bola... :zeljeznicar1:
Treba ovo igraci da izdrze bez povreda i kartona (suspenzija) uz sve to umor, jako tezak period. Dobro je sto se prva utakmica kupa igra na punoj Grbavici, prilka da vec tu ovjerimo prolaz. :palacgore:

Moje misljenje sto se tice lige je, da ako mi uzmemo bodove na Kosevu da cemo preko lige ici u europu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:38 pm

Dakle, moramo se okrenuti ligi. Ne shvatam koja je poenta igranja utakmica uopšte, kad smo već ispali? Očite su namjere saveza da umor savlada naše fudbalere. Hegemonija Slobodanke Beztrofejević se nastavlja, slabi i nemoćni neka se sklone sa puta.

ChWilla
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:49 pm

kod svih kalkulacija mora se uzeti u obzir da smo mi u dosadašnjem toku polusezone već pokazali najviše. a ekipa nam je tek u procesu uigravanja.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 31, 2016 1:50 pm

I ovaj savez je okrutan.Što čine takve stvari da nas još više mrze navijači Lestera?! Vazda im mi moramo biti rak rana. :roll: :lol:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava