Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 26, 2017 11:11 am

AsharaK je napisao/la:
pon jun 26, 2017 11:09 am
SIMA_SIMAU je napisao/la:
pon jun 26, 2017 11:05 am
AsharaK je napisao/la:
pon jun 26, 2017 11:03 am
A jesil svjestan da oni imaju ugovor? Ne znam jel razmisljas o tome?
Sve sam ja svjestan...ali probas naci dogovor u rangu da im das neki procenat od narednog transfera ili neki igrac na posudbu i malo para.
A najboljeg veznog lige, Dinu B., ce ti neko pustiti za "nesto" para i procenat?
On ima jos godinu ugovora barem je tako pisalo...dati im Ugljesu i 50.000 mislim da bi pristali.
Ali vidjeli su ljudi da mogu prodati i oni sami igraca (Memisevic)
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

kvalitet
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:13 am

Ako Gotal izradi, mi moramo ići po drugog napadača. Pogotovo jer je izvjesno da Lendrić ide. Ovo što sad imamo je, realno, nedovoljno. Uz to i lijevi bek i ja bih bio zadovoljan. Što se tiče zadnjeg veznog, možemo s ovim izgurati polusezonu ili čak cijelu sezonu. Igrač kojeg tu dovedemo trebao bi biti među našim najboljim igračima, tako da bismo trebali biti jako pažljivi.

Što se tiče plaćanja odštete za neke igrače, ja ne bih to radio, barem ne u ovom trenutku. Možemo i ovako složiti finu ekipicu koja će se boriti za titulu. Taj novac uložiti u infrastrukturu, dugoročno se više isplati.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

dell21
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:13 am

pon jun 26, 2017 11:01 am
Morzhy je napisao/la:
pon jun 26, 2017 10:56 am
Demokratija ljudi, ima pravo čovjek da bude nezadovoljan. Meni je generalno draže ovako da se gleda šta se dovodi, a ne da gomilamo igrače kao u prethodnim prelaznim rokovima. @SIMA voli sve sad, odmah i momentalno, roster od 45 igrača i sl., takav tip navijača, ne treba ga napadati zbog toga.
Nisam ja brate takav navijac ali vidi ide mi na neku stvar tipa svrsavali smo na Gotala i sada izasla vijest da nece doci odmah ide pljuvanje.
Ima u nasoj ligi par igraca koja bi bila prava ppjacanja ali jok nama draze dovesti neke tamo.

Evo u napad Koljic iz Krupe bi nam legao da valja
Jesi li svjestan šta si napisao..... Odma ide pljuvanje a ti pljujes hahaha

salemprolic
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:15 am

Da bi ovaj transfer rok bio uspjesan nama treba novi trener :)
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

salle86
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:15 am

pon jun 26, 2017 10:21 am
Jos jedan prelazni rok radjen nigdje veze...dajte pare Dini Besirevicu
Koliko treba da znaju koliko duboko ruku gurnuti u vreću sa lovom
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:16 am

Treba svake sezone mijenjati trenera, šta fali, bez obzira šta on uradio, nek se nešto dešava

salemprolic
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:18 am

Dok se ne ubode pravi treba mijenjati...isto ko i igraci.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:21 am

salemprolic je napisao/la:
A pravi trener je? Moze imena i prezimena slobodno..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

barbarez
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:26 am

Sima_simau samo ti brate kritikuj i pisi i seri. Meni si jos drazi, kad vidim da te svako malo nesta napadaju. Ne zato sto volim da neko sere, pogotovo ne po Zelji, nego sto ne mogu suplje, kad jedan nesto napise, ostali bez imalo razmisljanja samo ponavljaju.
Bitno je tebi suknut, a **** recimo to sto sad 10 stranica se pise o Krpicu, kako je pitar, kako je letva, kako je krampa, sta ce nam on. To su kao argumenti da ga se ne dovede. Ali to je sve lancana reakcija. A to sto nam je zabijao pa nas supak zestoko bolio, sto je bio u Dinamu, sto iz mrtve Slobode ode jedan jako solidan klub,a mi najboljeg strijelca lige, iz najboljeg kluba muku mucimo da prodamo, to nije vazno. Ah mozda ljudi i razumiju fudbal malo bolje. Posebno procenat realizacije 1 na 1.Pa me ne cude te poteskoce. Sad ne valjaju ni Obradovic, ni Krpic, haj mozda nevaljaju stvarno, ko ce ga znati. Ali moj Simau, vise volim citat tebe nadrkanog, i gledat kako se jadan nerviras zbog Zelje, nego citat forumsku elitu, kako palamudi oko Krpica i prica bez i jednog valjanog argumenta.
Simo opozicijo, ubaceni elementu, pisi sto vise, nerviraj se, kukaj, mozda nam dovedu Krpica. Kad Ivan fuli jos koju 1 na 1 bice Suljo ko Tito. Prizivace ga isti ovi sto ga sad zele sto dalje.

salemprolic
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:
Ja znam jednog, od stadiona je udaljen 200-njak metara. Otac mu je pocasni predsjednik kluba. Ima ih jos sigurno samo treba pronaci, imaju ljudi valjda kojim je to posao da nadju. Slavko to nije. Nazalost.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:27 am

Hadzijalagic je napisao/la:
Ja znam jednog, od stadiona je udaljen 200-njak metara. Otac mu je pocasni predsjednik kluba. Ima ih jos sigurno samo treba pronaci, imaju ljudi valjda kojim je to posao da nadju. Slavko to nije. Nazalost.
Hahahaha bravo
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

storm_raider
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:28 am

E ja ne znam kako vam se da o tome..

Ja evo 2 dana ne mogu o nicemu drugome da razmisljam, osim sto brojim minute do utakmice. Ne bi mi tesko palo da ne znam ko ode, a ne Gotal sto nije dosao... valjda mi ta Europa na Grbavici toliko znaci. Igramo za 3 dana, sve mi je "na cekanju" i maksimalno sam fokusiran na cetvrtak. Zeljo igra... sve ostalo je nebitno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

Onaj koga izaberu igraci. Tj. oni glavni igraci!

Da li smo imali plan B sto se tice napadaca, neki umjesto Gotala. Bas me interesuje koga cemo pokusati dovesti.

zubanovic89
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:30 am

Hrvatski napadač je, prema vlastitom priznanju, dobio izdašniju ponudu od jednog rumunskog kluba, koju će najvjerovatnije prihvatiti, a istovremeno će otkazati prethodno najavljeno potpisivanje ugovora sa Plavima.

Bivšem fudbaleru Hajduka nije prvi put da prekrši prethodno utvrđeni dogovor. Prije nešto manje od mjesec dana identičnu stvar je uradio ekipi hrvatskog prvoligaša Istre 1961.

“Čujemo se s igračima, oni pristanu na uvjete kao što je pristao i Gotal i onda se dogodi to što se dogodilo”, kazao je nedavno Istrin trener Darko Raić Sudar.

Što se tiče Željezničara, rukovodstvo sarajevskog kluba praktično je vraćeno na početak po pitanju planiranog pojačanja u napadu. No, sigurno je da će na Grbavici ponovo krenuti u potragu za nekim zvučnim imenom koje bi osvježilo ofanzivni red tima pred novu sezonu.

dell21
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:33 am

Ima vremena za napadača narednih deset dana samo o Crnogorcima razmišljati.

salemprolic
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:34 am

storm_raider je napisao/la:

Ja evo 2 dana ne mogu o nicemu drugome da razmisljam, osim sto brojim minute do utakmice. Ne bi mi tesko palo da ne znam ko ode, a ne Gotal sto nije dosao... valjda mi ta Europa na Grbavici toliko znaci. Igramo za 3 dana, sve mi je "na cekanju" i maksimalno sam fokusiran na cetvrtak. Zeljo igra... sve ostalo je nebitno.
Ma naravno brate, nego eto prica o transfer roku pa da se kaze misljenje...vjeruj mi isti sam. Cekam cetvrtak, citav dan s rajom pa na svoje mjesto na istoku i podrska 90+

Ajzea
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:35 am

Steta sto Gotal ne dolazi, lik je bas beton.

Ipak, mi smo mu ponudili maksimalno koliko smo mogli, on je pruzio ruku i pristao na ponudjene uslove. Ne krivite klub sto se on vadio na porodicne probleme a sa strane pregovarao i dogovarao uslove sa nekim drugim klubom.
Shvatam da trci za vecim parama ali bar ne pruzaj ruku i ne govori da dolazis na ljekarski sutra, prekosutra.

On je imao rok da se izjasni, i izjasnio se... Rekao covjek da pristaje i da dolazi na potpis ugovora.

godrina
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:38 am

dolaze nam crnogorci.. valjda ce jaran moci kupit kartu za mene :d
dajte nam lijevog beka, zadnjeg veznog i ako ode Lendra zamjenu mu
kad mozete onoliki Istok napravit mozete i to :D
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

storm_raider
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:38 am

pon jun 26, 2017 11:34 am
storm_raider je napisao/la:

Ma naravno brate, nego eto prica o transfer roku pa da se kaze misljenje...vjeruj mi isti sam. Cekam cetvrtak, citav dan s rajom pa na svoje mjesto na istoku i podrska 90+
Mene raduje sva ova prica po forumima, jer realno, prenijeli smo svu pricu sa kafa na forum i zar to nije smisao ovoga svega? Ako se ne slazete sa nekim na kafi, sigurno da diskutujete bez vrijedjanja, e pa tako ce i ovdje biti. SIMAU, trebas shvatiti i raju, imali smo dosta iskustva sa "umetnutim elementima" i raja su oprezna, mnogi su ovdje bili svjedoci toga. Tako da, malo vise razumjevanja i malo manje kratkovidnosti svima.

Ali opet, Zeljo igra, treba napuniti Grbavicu i to je nas izazov. Kada skinemo sve maske, nickove, imena i prezimena, proslosti i tradicije, nama je najbitnije samo da Zeljo igra, zar ne? Ja ne mogu o nicemu drugom razmisljati osim o tome da za 3 dana Zeljo igra. A ne mogu se oteti dojmu da, kako to omladina voli reci, "ne hajcamo" dovoljno na forumu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

pon jun 26, 2017 11:39 am

Samo kukate,kako vam ne dosadi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava