pon jun 26, 2017 11:26 am
Sima_simau samo ti brate kritikuj i pisi i seri. Meni si jos drazi, kad vidim da te svako malo nesta napadaju. Ne zato sto volim da neko sere, pogotovo ne po Zelji, nego sto ne mogu suplje, kad jedan nesto napise, ostali bez imalo razmisljanja samo ponavljaju.
Bitno je tebi suknut, a **** recimo to sto sad 10 stranica se pise o Krpicu, kako je pitar, kako je letva, kako je krampa, sta ce nam on. To su kao argumenti da ga se ne dovede. Ali to je sve lancana reakcija. A to sto nam je zabijao pa nas supak zestoko bolio, sto je bio u Dinamu, sto iz mrtve Slobode ode jedan jako solidan klub,a mi najboljeg strijelca lige, iz najboljeg kluba muku mucimo da prodamo, to nije vazno. Ah mozda ljudi i razumiju fudbal malo bolje. Posebno procenat realizacije 1 na 1.Pa me ne cude te poteskoce. Sad ne valjaju ni Obradovic, ni Krpic, haj mozda nevaljaju stvarno, ko ce ga znati. Ali moj Simau, vise volim citat tebe nadrkanog, i gledat kako se jadan nerviras zbog Zelje, nego citat forumsku elitu, kako palamudi oko Krpica i prica bez i jednog valjanog argumenta.
Simo opozicijo, ubaceni elementu, pisi sto vise, nerviraj se, kukaj, mozda nam dovedu Krpica. Kad Ivan fuli jos koju 1 na 1 bice Suljo ko Tito. Prizivace ga isti ovi sto ga sad zele sto dalje.