Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 26, 2017 9:56 am

Ponovo pitam, zna li iko mogu li sutra oko 10 produziti clansku i koliko traje proces :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pon jun 26, 2017 9:58 am

Plava Porodica je napisao/la:
Ponovo pitam, zna li iko mogu li sutra oko 10 produziti clansku i koliko traje proces :D
Što ne bi mogao

traje onoliko koliko tebi treba da predaš pare :D

Eric Cantona
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:00 am

Morzhy je napisao/la:
pon jun 26, 2017 9:49 am
dusmandusman.ba objavio, dusmandusman.ba pratio tok pregovora i dusmandusman.ba objavio za Rumuniju. Generalno osim informacija koje su došle sa dusmandusman.ba niko ne zna uopšte šta se stvarno dešavalo oko Gotala, zato se treba okrenuti utakmici koja je u četvrtak, pustite plasmane priča kojima je cilj da se destabilizuje ionako destabilizovana atmosfera...pogotovo kad dolazi isključivo sa stranica 100% dokazanih dušmana kluba.
Kule i gradovi ubili fudbal na Grbavici.....Propast dinastije Misimovića......
Čak je i veliki kineski diktator Mao Tse Tung.......
:zeljeznicar1: :baklja: :pivo: :shisha: :doktor:

Plava Porodica
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
pon jun 26, 2017 9:58 am
Plava Porodica je napisao/la:
Što ne bi mogao

traje onoliko koliko tebi treba da predaš pare :D
Kontam ima neki peglativan proces :D
Hvala :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:02 am

Trenutni stranci Siniša, Jovan i Darko

A bog te na koga mi iskoristismo mjesto stranca

hardwell
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:04 am

Eric Cantona je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
dusmandusman.ba objavio, dusmandusman.ba pratio tok pregovora i dusmandusman.ba objavio za Rumuniju. Generalno osim informacija koje su došle sa dusmandusman.ba niko ne zna uopšte šta se stvarno dešavalo oko Gotala, zato se treba okrenuti utakmici koja je u četvrtak, pustite plasmane priča kojima je cilj da se destabilizuje ionako destabilizovana atmosfera...pogotovo kad dolazi isključivo sa stranica 100% dokazanih dušmana kluba.
Kule i gradovi ubili fudbal na Grbavici.....Propast dinastije Misimovića......
Čak je i veliki kineski diktator Mao Tse Tung.......
:zeljeznicar1: :baklja: :pivo: :shisha: :doktor:
slika

Lmao
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

psihopata
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:06 am

Morzhy je napisao/la:
ma ja,sad je sve sa gg.ba poteklo,nije se ni pregovaralo,nego oni izmislili,izmislili su i onaj intervju na source gdje mu menadzer kaze da je nas igrac,izmislili su i onu slavkinu izjavu poslije sirokog gdje kaze da je obavjesten da je s gotalom sve zavrseno i da je nas.....ne branim ih da se razumijemo,zna se kakvi su,ali ispade da je gotal od pocetka bio izmisljotina od strane gg.ba sto nije istina....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

dell21
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:12 am

kad Zeta dolazi u sa gdje ce odjesti.

LARSSON
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:13 am

idemo pod prozor da im gusle sviramo

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:14 am

A oca mi cim je KrajPrice rekao da nam dolazi S.G. znao sam da nema nista od toga. :D
Željezničar ante portas !

dell21
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:15 am

LARS1921 je napisao/la:
pon jun 26, 2017 10:13 am
idemo pod prozor da im gusle sviramo
Sevdalinke

Zeljo
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:15 am

AsharaK je napisao/la:
pon jun 26, 2017 10:14 am
A oca mi cim je KrajPrice rekao da nam dolazi S.G. znao sam da nema nista od toga. :D
Znaci nista ni od A.S. :D
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Eric Cantona
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:18 am

psihopata je napisao/la:
pon jun 26, 2017 10:06 am
ma ja,sad je sve sa gg.ba poteklo,nije se ni pregovaralo,nego oni izmislili,izmislili su i onaj intervju na source gdje mu menadzer kaze da je nas igrac,izmislili su i onu slavkinu izjavu poslije sirokog gdje kaze da je obavjesten da je s gotalom sve zavrseno i da je nas.....ne branim ih da se razumijemo,zna se kakvi su,ali ispade da je gotal od pocetka bio izmisljotina od strane gg.ba sto nije istina....
Zvao ga A.Pasic u 22:30 direktno na mobitel posto on jedini ima njegov broj. Inace Oni imaju vecu kartoteku brojeva mobitela nego Slavko igraca.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:21 am

Jos jedan prelazni rok radjen nigdje veze...dajte pare Dini Besirevicu
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:25 am

Jarane svaki dan bi dovodio nekog drugog, idi popij sta, nemoj bit nervozan
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:30 am

mi nemamo sa čim da postavljamo ultimatume igračima koji iole imaju izbora. sve se to može reći kako bi forumaši rekli... :D ali igrač ima svaku faktičku prednost u odnosu na nas, i ostale klubove iz lige. naročito na početku prelaznog roka, i rekao ti ne rekao biće isto. ne može ni zrinjski još da potpiše igrače koji mogu igdje dalje, a izgubio je četiri startera, međutim o tome se ne "saznaje" niti se zove ikoga u 10 naveče.

ja sam podržavao kao kalkulisani rizik jer mi takve moramo praviti da bi doveli iole boljeg igrača.
gradi željo boli te *****

struja
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:30 am

AsharaK je napisao/la:
Sve jedni te isti nickovi prosipaju negativu.Kad je nešto pozitivno tada se ušute

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:34 am

Jugozapad je napisao/la:
pon jun 26, 2017 9:14 am
pile87 je napisao/la:
ned jun 25, 2017 11:18 pm
Ne znam šta vam je drago što neće doći ovaj, zabio bi 29 golova za sezonu.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
To je ta logika!
Da je doso izdrkavalo bi se bukvalno al sad poato nie doso idu izgovoru i laganje samog sebe sa recenicama "pa dobro on je paihicki nestabilan bolje ato ga nismo doveli" :oops: msm sta reci za tu izjavu?! Sto je najgore kad je jedan ponovi ide ya njim minimum 10 istih koji se najednom slazu sa tom konstatacijom, ono znaju momka pili kafu sa njim, nestabilan decko skroz, digo ruku na sebe i to...
Evo vec se trazi alibi subica, e cuj bolje mu tamo kod njih (borac) ako mu je bolje u klubu koji je do jucer igro prvu ligu rs, koji skuplja pare da dobije licencu onda **** nas bas
Izdrkavali bi levati koji su i do sad izdrkavali na neke poluigrace pa im posle prvom prilikom yebali od do.. Gdje je to Gotal do sad zabijao 29 golova po sezoni pa mislimo da bi kod nas postao neki strasni golgeter.. Ono sto se moze cinjenicno reci za njega je da je u svojoj dosadasnjoj karijeri promijenio preko deset klubova i mao 2-3 solidne sezone a u zadnje dvije godine odigrao par utakmica dok u vecini nije bio ni u konkurenciji.. Pored toga i ova izrada je dokaz o kakvom se covjeku radi i koliko je pouzdan.. Obicna placenicka varalica koja uspije prevariti i izmusti klubove za koje potpise a da im malo toga dobrog donese.. Meni je ovo super vijest ako je istina da ne dolazi kod nas jer od samog pocetka nisam bio za njega zbog toga sto je zesca pukotina i opasnost za i onako razyebanu svlacionicu.... Bez obzira na to nasi "pregovaraci" moraju biti puno ozbiljniji u buducnosti i ne dopustati da ih neki debili vuku za nos.. Dati im rok koji nama odgovara i ako se u tom roku ne izjasne otjerati ih u 100 p.m...
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pon jun 26, 2017 10:37 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 26, 2017 10:36 am

psihopata je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
Nisam rekao da je sve izmišljotina, nego da nema nikakvog razloga da se troši F5 na toj dušmanskoj stranici i onda prenosi ovdje negativa koju oni svjesno tamo proizvode. Došao, ili ne, svakako ne može igrati u utakmici u četvrtak, o kojoj niko ne priča zato što dušmani ni ne pišu o njoj, jer drugog razloga ne vidim. Stvarno nije trenutak da budemo negativni mi ovdje

LARSSON
Kontakt:

pon jun 26, 2017 10:37 am

AsharaK je napisao/la:
treba ovog krpica dovesti

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava