Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

staaarinavijac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 26, 2017 1:59 am

Pošto znamo da finansijski ne možemo ispratiti ozbiljnije lige , odnosno da klub ne može dovesti ozbiljnije / bolje igrače , onda niko ne treba (iz kluba) govoriti kako se svake sezone mi borimo za titulu ... samo iskreno , bez ubleha ... najaviti borbu za Evropu i to je to ...

storm_raider
Kontakt:

pon jun 26, 2017 2:01 am

Sve se ovo jednostavno mora vratiti... :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 26, 2017 2:08 am

Omar500 je napisao/la:
pon jun 26, 2017 1:52 am
kvalitet je napisao/la:
pon jun 26, 2017 1:46 am
Kad shvatite da niti jedan naš klub ne može finansijski ispratiti neke ozbiljnije lige bit će vam lakše. Sve je ovo očekivano, svaki prijelazni rok se ovo dešava (iako ništa još nije zvanično kad je Gotal u pitanju) i to ne samo u BiH.
To je to. Lako je pregovarati kada ponudis jednom Mesanovicu 160 hiljada eura godisnje + premije. To moze jedan Maribor. Ja tom igracu ne bi dao trecinu te cifre, gledajuci kvalitet.

Samo je bitno da se zakotrlja ozbiljno prica oko B ekipe. Obavezno skautirati pojacanja za tu ekipu tokom cijele sezone, a mozda odmah preskoce B sastav i ulete u prvi tim. Ne znam sta misle uraditi po pitanju toga, ali moraju imati sto vise utakmica u nogama. To nam je od krucijalnog znacaja. Ko bude napredovao, odmah u prvih 18.
Svi ne mogu igrati, svi nisu ni otisli na pripreme, a na tim igracima se mora raditi. Daleko je to od zavrsenog produkta. To zasluzuje zaseban intervju sa Cenanom. Straso me zanimaju detalji. Bio bih razocaran ako bi to ostalo samo na nekoj ideji ili slabo uradjenoj realizaciji.
Videoton treneru ponudi ugovor vrijedan vise od 2 miliona. Kraj price.
Siromasni smo i to je to. Mici smo nudili koliko smo mogli, s takvim uslovima bi bio ubjedljivo najplaceniji, a takve uslove ima vise od pola HNLa. Pametnom dosta.
Tesko se boriti sa drugim klubovima, zato moramo najcesce i cekati da im propadne vani.
Gotal dobio uslove bolje i otisao, ali ja mu ***** sve zbog zavlacenja i laganja. Nasi nisu trebali dozvoliti ovoliko odlaganje i cekanje zbog glupog razloga. Hoces odmah daj odmah, ako imas sansu za vani onda reci, ali nemoj kao privatni razlozi i pm, odmah je to sumnjivo.

Idemo dalje, svakako je dosta ljudi bilo skepticno, nismo jednoglasno bili zadovoljni.

Grbavica
Kontakt:

pon jun 26, 2017 2:11 am

Ipak sam saznao da se ozbiljno racuna na Krpica kao opciju.

Hadzija ima plastenik, pa mu treba neka letva da sveze paradajz.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Brkoo
Kontakt:

pon jun 26, 2017 2:14 am

Grbavica je napisao/la:

:placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

kontranogama
Kontakt:

pon jun 26, 2017 2:15 am

staaarinavijac je napisao/la:
Pošto znamo da finansijski ne možemo ispratiti ozbiljnije lige , odnosno da klub ne može dovesti ozbiljnije / bolje igrače , onda niko ne treba (iz kluba) govoriti kako se svake sezone mi borimo za titulu ... samo iskreno , bez ubleha ... najaviti borbu za Evropu i to je to ...
Ako tako postavimo stvari onda ce bolji rezultati doci prije nego sa ovom filozofijom mi smo Zeljo skidajte gace. Jesmo mi Zeljo i po mnogim stvarima smo daleko od sve i jedne ekipe u BH, ali sportski dio kaska i za sad je to tako i sigurno se nece promijeniti za jednu polusezonu. Samo sa dugotrajnim planom, kao sto je ovaj oko stadiona i finansija, ce nesto doci. E sad koliko je nase strpljenje jako to je drugi par opanaka, ali naka zurba ce nas psihicki ubiti. Naravno treba traziti iskusna pojacanja ali svi znamo da nemamo tu lovu i ovakve stvari kao sa Gotalom npr. su normalne. Bitno je da uprava ne padne pod taj pritisak nego nakav plan sa ovom omladinom i dovdjenjem djece iz drugih sredina pa cemo se vratiti na ono "skidanje gaca"
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jun 26, 2017 2:22 am

storm_raider je napisao/la:
pon jun 26, 2017 2:01 am
Sve se ovo jednostavno mora vratiti... :)
Baš kao što se to osjećalo u novembru prošle godine pred gostovanje u Mostaru. Dvaput zaredom smo prosipali bodove kao da smo ukleti, a u međuvremenu stvorila se jako negativna atmosfera oko nas. Šta je bilo kasnije, prepričavat će se još... nije to samo bila pobjeda protiv prvoplasirane ekipe na tabeli, već puno puno više.
Zato, sve se vraća sve se plaća.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

storm_raider
Kontakt:

pon jun 26, 2017 2:45 am

Je li vrijeme da krene hajcanje??? Ovo je najposjeceniji otvoreni forum Manijaka, a za 3 dana igramo Europu na Grbavici!!! To je sada najbitnije!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 26, 2017 6:22 am

Dobro jutro, sabahajrula, radni narode :kafa:
Crnjacilo se ovih dana opasno, sa razlogom, ja sam prvi.
Ali, ova hajka za Gotalom nije za crnjacenja. @cwhilla je bas juce cini mi se napisao da mu je ponudjeno onoliko koliko mozemo, ali je realno da to nije njegov maksimum i da vrijedi bar 3-4 puta vise od te cifre. I istina, nismo jedini prepoznali da je ubica, kako na terenu tako i van njega. Koliko bi mi rizikovali njegovim dolaskom, toliko i Rumuni rizikuju. Sve je to fudbal. Da sam sretan sto nas je ispalio, nisam, jer bi mogao biti kao Benko kod kona. Bas slican tip igraca. Da cu da se ubijem sto nije dosao, necu ni to. Lendric nam je ogroman problem, ne mirisem ga jos od kraja sezone 15/16, jer ima buba koje su nas i dovele u situaciju u kakvoj jesmo, da ni sami ne znamo sta ocekivati u cetvrtak, ni od sljedece sezone.
Sto se tice napadaca, mislim da je to pozicija u PL koju je najlakse popuniti. Sigurno neces naci igraca sa statistikom koju je Ivan imao, ali uvijek se moze naci neko sa desetak golova, i 4-5 asistencija, neki tip napadaca koji ovde prolaze, i od kojih ce najvise koristi imati krilni igraci. Tu ponajvise mislim na Zeca zbog njegove brzine.
Spic kao Eldin i vrh.
Vjerujem da nasi imaju par takvih utefterenih ako su imalo pametni bili jer sa igracima poput Sandra ne mozes biti siguran, prvo zbog finansijske nemoci, drugo radi njegovih crnih rupa u glavi.

I dalje nam je najveci problem veznjak, i tu bih volio kapitalca ali bas kapitalca pa da kosta koliko god da kosta. Brine me fakat jer nasi nikako nisu spominjali da uopste traze takvog igraca, a nama fali bas kapitalac.
Druga boljka je lijevi bek, i nadam se da cemo sve uraditi sta je u nasoj moci da Subasu gledamo na Grbavici. Ako ne njega, ili nekog mladog koji ima perspektivu da napreduje, onda ni ne dovoditi nikoga samo da bi se dovelo. 6.ih je proslo u tacno dvije godine i dosta je vala, i previse.
Treca pozicija gdje nam gori je stoper, Kemo kod Salke neJma sansi, a moje srce ne moze vise predeverat Bogija u prvih 11.
Cetvrta pozicija je desni bek. To vala cekati ako treba do 31.augusta, bez zurbe. Ako se ne moze naci ni tada, izgurati do polusezone sa ovom dvojicom, a vec sada poceti traziti rjesenje za zimu.
Ako bi na ove tri/cetiri pozicije uboli i doveli dobrog igraca, da i nas malo sreca pogleda, sto se mene tice mogao bi i Stevo/Zaimaga na napadaca, nakupili bi desetak golova pa da ga yebes.

I jos nesto, kakva je procedura obnavljanja clanske? Traje li dugo, i od kada sutra rade? Kontam ako je od deset, taman da to odradim prije pocetka prodaje karata.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

gavran
Kontakt:

pon jun 26, 2017 7:28 am

Grbavica je napisao/la:

To nešto na moj račun?
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

gavran
Kontakt:

pon jun 26, 2017 7:31 am

Morzhy je napisao/la:
ned jun 25, 2017 11:35 pm
Je li moguće fakat da se priziva Krpić? Šta će nam pitar Boga vam, koji će nam racku?
Da imamo kome psovati,a i Bosnjak je
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

hardwell
Kontakt:

pon jun 26, 2017 8:06 am

Trenutno nam fali štoper, dva lijeva beka, dva desna beka (ukoliko želimo da popravimo igru), veznjak tipa Ordagić i napadač

Npr. Kenan Horić, Aleksandar Subić/Stipo Marković, Neki malo lošiji lijevi bek za back upa, Dino Čorić i mladi desni bek tipa Kerim Memija, Ordagić i napadač za back upa tipa Haris Dilaver. Nakon odlaska Lendrića tražiti nekoga kvalitetnijeg.

I na kraju treba nam kvalitetniji šef struke da sve to ukomponuje i da napravi da progiramo napokon nakon par godina :)

Svi na Grbavicu ; 29.06.2017 20:45 ; Tri komada vidjeti svojim očima, vratiti se kući i sve pregledati na Sport Klubu, a onda ko može neka planira odlazak u CG :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

ponosannavas
Kontakt:

pon jun 26, 2017 8:31 am

Omar500 je napisao/la:
pon jun 26, 2017 1:39 am
Procuje se i za mnogo jace transfere. Opet idem u lige petice, ali ljudi se sokirali sto je Andre Silva presao u Milan, a da nijedna informacija nije bila o tome u medijima. To je pravo cudo bilo, ibretili se svi. Inace se uprati kad koji menadzer zasjeda sa sportskim direktorima kojeg kluba, sve uprate, za koje pare ce igrac preci, koju platu trazi, koju klub nudi. Sve zavrsi u medijima tokom transfer roka, prije nego ista bude zvanicno. I niko ne kaze onda da je Juventus smijesan klub ako ih neko izradi i ode u drugi klub.

Problem je druge prirode, jer se pise samo o nama. Najveci klub, sve to stoji, ali nevjerovatno je da o piticama niko ne pise. Jedva se doceka napisati da nam je propao neki anganzman. Raja procita da se neko s nama povezuje, propadne to ili nasi nisu ni htjeli u konacnici igraca i odmah neka negativna atmosfera. Ne samo na forumu, nego na zvanicnoj, kojekakvim fb grupama, to se polako i na stadion prenese.
Bilo je gresaka i prije i zbog toga raja lako izgubi zivce. Svi se sjetimo Hervasa. Razumijem i raju, ali fakat mi je muka od negative, igra se europa, historijski dan, makar da nam niko nije dosao, treba se radovati toj utakmici. Sa nerviranjem u ovih par dana do utakmice nista necemo postici.

I da, svaki igrac i menadzer jedva docekaju sebi dici cijenu, pa nije ni cudo sto ce cesto progovoriti, nekad malo i nadodati, ukrasiti. Sto se tice curenja informacija iz kluba, desavalo se to i prije, pa se sjetimo Peste i onog skandala.

Eto doveli smo Husica, Pozdera, Hervasa a da niko blage veze nije imao o tome, nista od toga nije procurilo. I eto, kakve koristi od toga.

Pretjeruje se strasno. Neko izjavi da Subic ne bi dosao kod nas jer nasi navijaci psuju. Znaci desi se jedan incident, koji se istina cuo na TV-u, ali to bilo na zapadu, od nekog debila, i sad ispade cijeli stadion to radi. Nevjerovatno je koliko sami po sebi mozemo gazati i crniti ime kluba. I nije bruka ako se ispalio Gotal, dobio jacu ponudu i sta sad. Klub NIJE NAPISAO NISTA NA ZVANICNOJ vezano za njega, nego su to radili mediji. Ja ne vidim tu bruku. Sta, trebaju zavezat menadzera i igraca u prostoriju neku dok se ne potpise ugovor i dok se ne odluce da se neko ne bi izlanuo. To sta mediji pisu je drugi par carapa, a ocigledno je da vole pisati o nama, sto iz jednih, a boga mi i iz onih drugih razloga.

Sto se ultimatuma tice, ne ide to tako. Kerla jednog Osima znao zavlacit, a da mi sad nekom ultimatume pucamo. Uvijek moze bolje u pregovorima, ali nikad ne znas s igracima. Vecina ih ganja vani i to je jedina istina. Zrinjski jos ne moze pravo pojacanje dovesti bas zbog toga, pa se okrenuli nekim mladjim igracima, a kada nekim igracima propadnu ino anganzmani, i njima ce sigurno neko doci. Sto se tice napadaca kapitalaca koje mi mozemo platiti, slabo takvih ima. Ofanzivci su uvijek bili mnogo skuplji. Zato se valjda i Gotal cekao. Ne znam koje su rezervne opcije, vidjet cemo, ali ne sekiram se toliko dok je tu Lendric za europe. Do prvenstva ce vec neko doci, a svakako imamo jos tri napadaca. Kakvi god da su, tu su, barem nekog imamo za razliku od pozicije lijevog beka koja mene vise brine :D ali i to ce se rijesiti nadam se, sa jednim Subasom :D
Momak objasnio sve detaljno. Ovaj post kopirati u svaki put kad se desi nesto slicno stavljati ga na svakoj stranici dok raja ne nauci i ne skonta kako stvari funkcionisu. Bit ce manje frustracija i negative. A kad to dvoje prevazidjemo i pocnemo opustenije gledati ne samo na ovu nego na jos desetak stvari ( igra u pripremnoj tekmi bez euforije i bez sjebavanja, pa par vezanih losih rezultata isto tako, pa ako jedan igrac pogrijesi ili odigra jednu ili dvije lose tekme nije konj kreten i sl., bez euforije nakon par dobrih tekmi nego sredina i realnost) e tad se mozemo nadati uspjehu i to velikom

Veteran1965
Kontakt:

pon jun 26, 2017 8:37 am

kontranogama je napisao/la:
pon jun 26, 2017 2:15 am
staaarinavijac je napisao/la:
Ako tako postavimo stvari onda ce bolji rezultati doci prije nego sa ovom filozofijom mi smo Zeljo skidajte gace. Jesmo mi Zeljo i po mnogim stvarima smo daleko od sve i jedne ekipe u BH, ali sportski dio kaska i za sad je to tako i sigurno se nece promijeniti za jednu polusezonu. Samo sa dugotrajnim planom, kao sto je ovaj oko stadiona i finansija, ce nesto doci. E sad koliko je nase strpljenje jako to je drugi par opanaka, ali naka zurba ce nas psihicki ubiti. Naravno treba traziti iskusna pojacanja ali svi znamo da nemamo tu lovu i ovakve stvari kao sa Gotalom npr. su normalne. Bitno je da uprava ne padne pod taj pritisak nego nakav plan sa ovom omladinom i dovdjenjem djece iz drugih sredina pa cemo se vratiti na ono "skidanje gaca"
U današnjem vremenu niko ne cijeni istoriju, tradiciju, trofeje, neku veličinu osim navijača. Kada dođe prelazni rok, kada se počne razgovarati i pregovarati sa managerima i igračima, tada se cijeni novčanik, i eventualno mogućnost dodatnog napretka i razvoja igrača ako dođe u taj klub. Ne bih želio nikome soliti pamet, sami skontajte šta od ovoga mi možemo ponuditi u odnosu na druge lige i druge klubove, pa i u odnosu na konkurenciju u PL Bosne i Hercegovine. Sa druge strane svi znamo kako su kvarna roba igrači. Ja to sa jedne strane i razumijem, karijera je kratka, i gledaju uzeti najbolje što mogu, pa i po cijenu da slažu ili izrade neki klub. Sa te strane ne vidim ništa čudno ako igrač obeća prihvati ponudu, pa te izradi i ode negdje drugo za veće pare, dešava se i nije drama neka.
Mi smo izuzetno nervozni i nestrpljivi, plus uz to dodaj nedobronamjerno okruženje i komšijsko, a posebno naše vlastito, i imaš trenutnu atmosferu, gdje je pa skoro sve oko kluba negativno. Dovelismo se u situaciju da više niko ne zna ko kritikuje dobronamjerno, ko želi dobro, a ko kritikuje iz loših namjera.
Takođe i u klubu znaju pojedinim potezima "doliti ulje na vatru" i dodatno komplikovati, i davati materijala ovim drugim, sa lošim namjerama.
I još jedna stvar oko ambicija i rezultata. Nema lige i ekipe na svijetu koja može sa sigurnošću obećati titulu. Da se ide na nju, da je cilj to da, ali velika većina klubova je zadovoljna kada obezbjedi učešće u europskim takmičenjima, kao neki minimum, i rezultatski a Boga mi i finansijski. Još ako uz to izbaci neki produkt svoje vlastite škole, pa ga i unovči, "puna šaka brade". Svi nastoje graditi kvalitetnu atmosferu oko kluba, navijača, u ekipi, u upravi. Kvalitetno definisati ciljeve, imati jasnu i preciznu viziju, ine odustajati od nje. Navijači, ma koliko bili subjektivni, neralni, pa i (ne)poznavali nogomet kao igru, znaju i te kako cijeniti stvari, pa i onda kada ima zastoja na tom putu, kada pojedini rade opstrukcije, kada konkurencija napada.
U zadnjih pola godine mi smo svjedoci kako je tanka linija između euforije (stadion, borba za titulu) i očaja ( ne osvajanje iste), i kako lako se negativna atmosfera stvori oko kluba.
Kao i u svemu u životu, potreban je balans, vrijeme i strpljenje. Poštenje, čestitost, rad, angažovanost mora se nagraditi, tako da ne sumnjam da ćemo ako budemo strpljivi prevazići sve izazove i doći u situaciju da se zajedno radujemo uspjesima i ostvarenjima našeg Želje, posebno u sportskom dijelu....doći će i lijepe igre, i atraktivni potezi i rezultati i titule.Dozvoljavam da ne vidimo svi stvari isto, ali ovo je neko moje razmišljanje, i kao i uvijek vječiti sam optimista. Samo sabura nam treba.....
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jun 26, 2017 8:58 am

@Omar i @Veteran :palacgore:
Danas živimo u vremenu gdje svakakve (polu)informacije dostupne. Imamo dosta sportskih portala, a stručnosti ni na mapi da imamo i dva, a kamo li više. Na ovom portalu bude ponekad finih analiza i zanimljivih tekstova, poučnih i u srž napisanih, a na ostalim skroz tanko. Naravno da je bolje ganjati ekskluzive, intervjue, ali vidimo na šta se to sve svelo. Neko načuje u kafani da će igrač XY možda potpisati za Želju, pa brže bolje napiše. Ako potpiše, poslije bude: "E jesam vam rek'o, kod mene su prave informacije uvijek prve objavljivane", ako ne bude: "Menadžer tražio više, iskomplikovalo se, neko u međuvremenu uletio s boljom ponudom", itd. Neko će na forumu priželjkivati igrača, pa će neki lijevi portal to objaviti i postaviti na internet. Da ne govorim o ozbiljnijim stvarima kao što je Omčo naveo ako se menadžer uslika na stadionu, ili ne daj Bože, još uslika na istom. Pregovori su složen proces, posebno za nas. Nas je*e nizak životni standard, jer sa platom od 10000KM ti si ovdje glavni Jack u gradu, a vani s 5000€ kontaš da si ispodprosječan igrač. Zamislite sad igrate u Mađarskoj, Slovačkoj, Rumuniji i dobijete ponudu nekog bh. kluba. Idu ljudi i u Kinu da igraju lopte, ali idu jer im se masno plaća, a naš standard to ne može podnijeti. Sve je to fino i krasno, ali džaba. Ovo se može popraviti, u regiji imate primjer Maribora koji Jasminu Mešanoviću iz naše lige daje platu koju ovdje možemo još dugo sanjati, a za kojeg je pitanje je li doveden kao prvi napadač.
Volio bih da je Gotal došao, ima to što nam treba, a što se tiče njegove glave to je ŠBBKBB. Imali smo mi svakakvih budala, ovog bi hladno istrpili, naravno kad bi imao učinak kao Lendrić :)
I da, sjetite se koliko je bilo negative kad je, pazi sad, ZVANIČNA, objavila da je Dejan Janković potpisao ugovor sa Željom, sve da bi koji dan kasnije objavila da ipak nije došlo do dogovora. Negative je bilo malo, desilo se Bože moj. Smirite se malo, ne izazivajte bezveze placebo efekt
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Jugozapad
Kontakt:

pon jun 26, 2017 9:14 am

pile87 je napisao/la:
ned jun 25, 2017 11:18 pm
Ne znam šta vam je drago što neće doći ovaj, zabio bi 29 golova za sezonu.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
To je ta logika!
Da je doso izdrkavalo bi se bukvalno al sad poato nie doso idu izgovoru i laganje samog sebe sa recenicama "pa dobro on je paihicki nestabilan bolje ato ga nismo doveli" :oops: msm sta reci za tu izjavu?! Sto je najgore kad je jedan ponovi ide ya njim minimum 10 istih koji se najednom slazu sa tom konstatacijom, ono znaju momka pili kafu sa njim, nestabilan decko skroz, digo ruku na sebe i to...
Evo vec se trazi alibi subica, e cuj bolje mu tamo kod njih (borac) ako mu je bolje u klubu koji je do jucer igro prvu ligu rs, koji skuplja pare da dobije licencu onda **** nas bas

teteac8684
Kontakt:

pon jun 26, 2017 9:20 am

Je li mi u četvrtak igramo neku utakmicu ili??? ne kontam...kakav Gotal, kakvi klinci, palci, ŽELJO igra...Na svojoj Grbavici...ŽELJO!!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jun 26, 2017 9:32 am

Isto ovako, samo na Grbavici! Ludilo u najavi! :zeljeznicar1:
phpBB [video]

Morzhy
Kontakt:

pon jun 26, 2017 9:49 am

dusmandusman.ba objavio, dusmandusman.ba pratio tok pregovora i dusmandusman.ba objavio za Rumuniju. Generalno osim informacija koje su došle sa dusmandusman.ba niko ne zna uopšte šta se stvarno dešavalo oko Gotala, zato se treba okrenuti utakmici koja je u četvrtak, pustite plasmane priča kojima je cilj da se destabilizuje ionako destabilizovana atmosfera...pogotovo kad dolazi isključivo sa stranica 100% dokazanih dušmana kluba.

dell21
Kontakt:

pon jun 26, 2017 9:50 am

Jedva cekam.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava