Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 26, 2017 12:03 am

storm_raider je napisao/la:
ned jun 25, 2017 11:51 pm
Leon_Professional je napisao/la:
ned jun 25, 2017 11:50 pm
storm_raider je napisao/la:
ned jun 25, 2017 10:51 pm
Tek od 1. Jula dolaze pravi igraci...
Neka Storme, nemojmo vise.
Porodicni problemi pa kad neko napisa za Rumuniju, sve vrli insajderi rekose da to nije istina.
Nista licno tebi. :)

Mozda je i bolje sto nije dosao. A njemu sve najgore, ***** ti pleme u picku.
Nisi ti mene shvatio sta sam napisao, misa ti tvoga... :)

Kada sam napisao to gore, mislio sam na to da su najbolji igraci tek od 1. jula slobodni... Ko ce doci, niko ne zna. Insajdera vise nema, sve je nagadjanje, pa ko sta ubode. Curi istina, ali mnogo manje nego ranije.
Nesporazum. Halali.
Ispizdio sam se kad sam ovo procitao.

Jao sad kad zaganjamo Krpica ahahhaha

ponosannavas
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:03 am

Svakom klubu propadne svake godine pet potencijalnih pojacanja zbog slicnih razloga tj da ponudi neko bolje. Problem je ovdje sto izadjenu javnost s kim mi pregovarano i ispostavi se tacno pa se na kraju raja razocaraju kad tajbneko ne dodje. Ovo je sve normalno ljudi. Kad iz to dodamo da su info sa.onog portala najpametnije bi vam bilo da sutitti

rodrigo87
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:04 am

exbabilon je napisao/la:
pon jun 26, 2017 12:02 am
@rodrigo

Ne znam da je iko ozbiljno prizivao Krpica, ja ga prvi put veceras pomenuo cisto poredjenja radi. U situaciji kad imamo Lendrica, Zajmovica, Nikolica, Beganovica i Gotala pred potpisom niko se nije ozbiljno zakacio za Krpica.
Sad kad Gotal otpada i Lendric prije ili kasnije odlazi, taj Krpic bi nam bio prvi napadac, sto opet ne znaci da ga iko prizeljkuje, hocemo boljeg.

Mozemo mi siriti pozitivu i govoriti kako je sve super. Sirokog smo nadigrali, Gotal nam ne treba, vezni red nam je najjaci u ligi... Sta dobijamo s tim?

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Sirokog nismo nadigrali, Gotal bi nam dobro dosao, vezni red nam nije bas nesto. Ja to odlicno sve znam, ali u ovom trenutku nas to najmanje treba zanimati. Imaju ljudi koji vode racuna o tome. Nas treba zanimati euforija, podrska nasem Zelji, pa makar nas natamburali oni u cetvrtak.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:31 am

Eto nam sada Obradovica hahaH
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

zeka_tm87
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:48 am

halo ba ukucajte gotal rumunija i vidjeti ce te koji su poratali objavili ovo za njega zato ovo ne uzimati za istinu.

Amidza
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:53 am

Dobro, hajmo bit malo realni. Znamo svi o kakvim se portalima radi, ali tesko da bi izmislili bukvalno izjavu, citat Sandra Gotala. Napisali bi standardno "prema izvorima bliskim igracu ovaj Hrvatski internacionalac ce karijeru nastaviti u Rumuniji" ili nesto slicno.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Brkoo
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:53 am

Toliko dobrih igraca se moze dovesti ovog ljeta, igraci koji su profesionalci a nasi navalili na budalu i tempiranu bombu u vidu Gotala.. :roll:

Fale nam minimum 4 kapitalca ako zelimo neki trofej ove sezone, ne 4 prinove nego kapitalca. Igraci koji ce biti prevage na terenu. Od ovog transfer roka nam zavisi gotovo sve u narednoj sezoni..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plavi orkestar
Kontakt:

pon jun 26, 2017 12:59 am

Treba ti auto prekosutra i ti danas na nekim oglasima našao nekoliko njih koji ti odgovaraju i prvo ideš da kupiš onog koji ti najviše odgovara.Pregovaraš sa vlasnikom oko cjene i ne mozeš da se dogovoriš a on ti kaze ima jedan ponudio više koji ce doci za tri dana a mozda izradi pa ako ti odgovara ti sacekaj tri dana.Ti ne cekaš jer ti auto treba prekosutra i odmah ideš do slijedeceg prodavca da se probaš sa njim dogovoriti pa i ako tu ne uspije ti ideš do treceg...sve dok ga ne kupiš jer ti treba prokosutra i propade ti posao i zarada ako budeš bez auta.Nama sad trebaju najmanje tri auta za cetvrtak a morali smo ih registrovati do ponoci prošlog ponedjeljka.Bojim se da ce nam propasti i poso i zarada jer smo cekali.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavanacija
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:00 am

Sad zaganjati Subica i Ordagica, a izgleda Ramovic povrjedjen.... :cry: :evil:

Plavi orkestar
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:05 am

Ali poslije svake kiše sunce ogrije pa ce i nas.Kad to sad ne mozemo znati a mi se moramo paziti da se svi ne prehladimo cekajuci.Vidim da su prvi simptomi krenuli,hunjavica je vec prisutna kod vecine raje.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

mirsad94
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:19 am

Sada je prica da ne cure informacije, a o ovom Gotalu i u Turkmenistanu saznali da ce potpisati za nas. Sve i jedan portal objavio, svi znaju a ne cure informacije. Najvise ne volim kada nisi dosljedan u necemu o cemu se hvalis na sva usta. Da ne cure inormacije, nebi se ovako brukali. Ni prvi ni posaljednji koji je u zadnji cas propao i po tom pitanju ne krivim ni klub ali krivim sto se brukas na nacin na koji nebi trebao. Zamoli igraca i menadzera da ne daju bilo kakve inormacije u medije tokom trajanja pregovora, i ako i tu toj sitaciji opet se obrukas onda imas nekoga u svojim redovima koji nikako nebi trebao da bude tu. Ovo je bruka i kraj price , ugled kluba se narusava direktno ne zbog toga sto nas je u zadnji cas ispalio , nego sto su i ptice na grani znale o ovom Gotalu da je kod nas.

Amar927
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:20 am

Malo je ispalo amaterski i neozbiljno za Gotala al nema veze idemo dalje...kad sam govorio da pregovara sa još jednim klubom dobio sam opomenu pred ban...al nema veze...aBd nadam se sad nekom kapitalcu da nas uprava iznenadi...nešto sad očekujem da bi nas mogao Krpic pojačati kad je ovaj otpao...

Brkoo
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:25 am

Ma malo sutra ce nas sunce ugrijati u sportskom dijelu kad kontinuirano ponavljamo iste greske. Blagojevic kad je dolazio dogovorio sve sa nama i onda ga pustili da ode na Tajland ili ovako neku egzoticnu zemlju i tad je bila samo sreca sto se nije uspio dogovoriti sa njima. Sa Jocom ako se ne varam bilo isto tako, samo je bila u pitanju Juzna Afrika. Ordagic isto bio u Plavom salonu i otisao jer je Alihodzic tele obicno. Evo sad se ponavlja i sa Gotalom isto, dodje u Plavi salon, ne potpise ugovor i ispali se jer su mu negdje drugo ponudili bolje uslove. Da si mu dao ultimatum da se izjasni do tog i tog datuma i okrenuo se drugim igracima ako on nece bila bi druga prica sad. Ovako pravimo cirkus..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:39 am

Procuje se i za mnogo jace transfere. Opet idem u lige petice, ali ljudi se sokirali sto je Andre Silva presao u Milan, a da nijedna informacija nije bila o tome u medijima. To je pravo cudo bilo, ibretili se svi. Inace se uprati kad koji menadzer zasjeda sa sportskim direktorima kojeg kluba, sve uprate, za koje pare ce igrac preci, koju platu trazi, koju klub nudi. Sve zavrsi u medijima tokom transfer roka, prije nego ista bude zvanicno. I niko ne kaze onda da je Juventus smijesan klub ako ih neko izradi i ode u drugi klub.

Problem je druge prirode, jer se pise samo o nama. Najveci klub, sve to stoji, ali nevjerovatno je da o piticama niko ne pise. Jedva se doceka napisati da nam je propao neki anganzman. Raja procita da se neko s nama povezuje, propadne to ili nasi nisu ni htjeli u konacnici igraca i odmah neka negativna atmosfera. Ne samo na forumu, nego na zvanicnoj, kojekakvim fb grupama, to se polako i na stadion prenese.
Bilo je gresaka i prije i zbog toga raja lako izgubi zivce. Svi se sjetimo Hervasa. Razumijem i raju, ali fakat mi je muka od negative, igra se europa, historijski dan, makar da nam niko nije dosao, treba se radovati toj utakmici. Sa nerviranjem u ovih par dana do utakmice nista necemo postici.

I da, svaki igrac i menadzer jedva docekaju sebi dici cijenu, pa nije ni cudo sto ce cesto progovoriti, nekad malo i nadodati, ukrasiti. Sto se tice curenja informacija iz kluba, desavalo se to i prije, pa se sjetimo Peste i onog skandala.

Eto doveli smo Husica, Pozdera, Hervasa a da niko blage veze nije imao o tome, nista od toga nije procurilo. I eto, kakve koristi od toga.

Pretjeruje se strasno. Neko izjavi da Subic ne bi dosao kod nas jer nasi navijaci psuju. Znaci desi se jedan incident, koji se istina cuo na TV-u, ali to bilo na zapadu, od nekog debila, i sad ispade cijeli stadion to radi. Nevjerovatno je koliko sami po sebi mozemo gazati i crniti ime kluba. I nije bruka ako se ispalio Gotal, dobio jacu ponudu i sta sad. Klub NIJE NAPISAO NISTA NA ZVANICNOJ vezano za njega, nego su to radili mediji. Ja ne vidim tu bruku. Sta, trebaju zavezat menadzera i igraca u prostoriju neku dok se ne potpise ugovor i dok se ne odluce da se neko ne bi izlanuo. To sta mediji pisu je drugi par carapa, a ocigledno je da vole pisati o nama, sto iz jednih, a boga mi i iz onih drugih razloga.

Sto se ultimatuma tice, ne ide to tako. Kerla jednog Osima znao zavlacit, a da mi sad nekom ultimatume pucamo. Uvijek moze bolje u pregovorima, ali nikad ne znas s igracima. Vecina ih ganja vani i to je jedina istina. Zrinjski jos ne moze pravo pojacanje dovesti bas zbog toga, pa se okrenuli nekim mladjim igracima, a kada nekim igracima propadnu ino anganzmani, i njima ce sigurno neko doci. Sto se tice napadaca kapitalaca koje mi mozemo platiti, slabo takvih ima. Ofanzivci su uvijek bili mnogo skuplji. Zato se valjda i Gotal cekao. Ne znam koje su rezervne opcije, vidjet cemo, ali ne sekiram se toliko dok je tu Lendric za europe. Do prvenstva ce vec neko doci, a svakako imamo jos tri napadaca. Kakvi god da su, tu su, barem nekog imamo za razliku od pozicije lijevog beka koja mene vise brine :D ali i to ce se rijesiti nadam se, sa jednim Subasom :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

kvalitet
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:46 am

Kad shvatite da niti jedan naš klub ne može finansijski ispratiti neke ozbiljnije lige bit će vam lakše. Sve je ovo očekivano, svaki prijelazni rok se ovo dešava (iako ništa još nije zvanično kad je Gotal u pitanju) i to ne samo u BiH.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

kontranogama
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:47 am

Malo je previse nervoze u nasim redovima. Stvarno malo se opustite. Ako dodje kakav kapitalac u vezni red to bi bilo pravo, a ako i ne sta ima veze gurajmo ove nase omladince pa ce sa vremenom oni postati kostur. Sta ima veze sto ce biti nervoze i losih poteza te djece eto ko do sada smo bili beton.
Mi kapitalca nismo potpisali kolko ja znam nikad. Klub napreduje organizaciono i infrastrukturalno i u ovoj drzavi je to vise nego mirakl ( sto bi reko ceh svabo i rus). A sportski segment ce doci jednom aBd.
Serif Bajram Mubarek Olsun svoj braci koja slave.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:49 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
pon jun 26, 2017 12:31 am
Eto nam sada Obradovica hahaH
vraca se haubica ili ramic...
100/94/37/34 - i to je to!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:52 am

kvalitet je napisao/la:
pon jun 26, 2017 1:46 am
Kad shvatite da niti jedan naš klub ne može finansijski ispratiti neke ozbiljnije lige bit će vam lakše. Sve je ovo očekivano, svaki prijelazni rok se ovo dešava (iako ništa još nije zvanično kad je Gotal u pitanju) i to ne samo u BiH.
To je to. Lako je pregovarati kada ponudis jednom Mesanovicu 160 hiljada eura godisnje + premije. To moze jedan Maribor. Ja tom igracu ne bi dao trecinu te cifre, gledajuci kvalitet.

Samo je bitno da se zakotrlja ozbiljno prica oko B ekipe. Obavezno skautirati pojacanja za tu ekipu tokom cijele sezone, a mozda odmah preskoce B sastav i ulete u prvi tim. Ne znam sta misle uraditi po pitanju toga, ali moraju imati sto vise utakmica u nogama. To nam je od krucijalnog znacaja. Ko bude napredovao, odmah u prvih 18.
Svi ne mogu igrati, svi nisu ni otisli na pripreme, a na tim igracima se mora raditi. Daleko je to od zavrsenog produkta. To zasluzuje zaseban intervju sa Cenanom. Straso me zanimaju detalji. Bio bih razocaran ako bi to ostalo samo na nekoj ideji ili slabo uradjenoj realizaciji.
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u pon jun 26, 2017 1:53 am, ukupno mijenjano 1 put.

Praise the sun \[T]/

fcz
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:52 am

Eto otpada lagano i Gotal, Sinan kazu povrijedjen... Pa ima li vise kraja ovoj agoniji? Kola nam nezadrzivo jure nizbrdo i ne cini mi se da ih ista moze zaustaviti.

Nevjerovatno je kako nam nista ne ide kako treba, kladim se da je cak i oko Viteza ili Kaknja daleko bolja hemija i atmosfera nego oko naseg kluba.

Evropu sam vec prezalio a na narednu sezonu ne smijem ni pomisliti. Iskreno, necu se nimalo iznenaditi ako se ne plasiramo u LZP.

Ni dalja buducnost ne izgleda nimalo bolje, naprotiv. Administrativno, finansijski, logisticki, infrastrukturno... je fakat sve super. Ali u onom najbitnijem, fudbalskom dijelu smo pukli po svim savovima. Od raznoraznih ispaljivanja potencijalnih pojacanja, preko pljuvanja aktuelnih i bivsih po klubu, cinjenice da nas sudije tretiraju kao amaterski klub, onda uzasnih i visokih poraza na Grbavici pa sve do gubitka titule iz najgorih nocnih mora. U fudbalskom smislu smo odavno izgubili svako obiljezje velikog kluba, cak i za nasu ligu. Ostaje samo nada da ce opet doci dan kad cemo imati najbolji fudbalski tim u zemlji, ali ne vidim kako bi do toga moglo doci u dogledno vrijeme. Iskreno se bojim za buducnost Zelje.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jun 26, 2017 1:57 am

Ja se ne bojim za buducnost Zelje, sjetim se perioda kad nismo meda mogli u gostima, kad smo opstanak osiguravali u 28. kolu ako se ne varam, kada su igraci dolazili na pripreme svako u svojoj opremi i sta sve ne. Klub je na zdravim nogama. Zadnje cetiri godine nema trofeja, ali dvaput nam je malo falilo za titulu. Necemo postati bosanski Arsenal, bez brige za to. :)

Praise the sun \[T]/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava