Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 02, 2016 7:54 pm

Svaka čast za pitanja,a mene je Kostić već kupio.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 7:54 pm

Sviđa mi se stav o ligi i svemu, nema potcjenjivanja :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 02, 2016 7:55 pm

Ajzea je napisao/la:A dusa je majke mi, simpatican skroz.
Janez ko Janez :ganja:

Ajzea
Kontakt:

čet jun 02, 2016 7:56 pm

E ovo me raduje.. Svakog individualno testirati je od izuzetne vaznosti !

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 02, 2016 7:58 pm

TO JE TO !

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:00 pm

Ljubim te za tu TITULU bolan,mi smo Željo i zna se koji je naš cilj!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:02 pm

cak sam malo i ponosan sto je ovaj covjek trener....milina je slusati ovog covjeka....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Grbavica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:03 pm

IvanOsim je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ama ja to uvijek govorim - baja ima 45 hiljada maraka u turskoj. ko i kako ba da ponudi više? :mrgreen:
550 milja KM godisnje???.. pa Lulic kad se sve oduzme, malo vise od tog u Laciju ima.. mozda ti je tacan info, al ja koliko znam ima oko 250 godisnje, tj 20 mija mjesecno KM-ova....

U svakom slucaju treba ponuditi max koliko je moguce za Memisevica i dugorocni ugovor skolpiti, uz dozu srece visestruka zarada...
A Jahic nam ne treba, jer morate biti svjesni da mi trebamo dovoditi igrace koje mozemo unovciti, a ne ove sto zavrsavaju karijeru, na izdisaju emocija, uz duzno postovanje prema Sanelu, ali nama treba mlad, jak, skolovan stoper, dobar skok igrac, koji dobro iznosi loptu, jer to preferira trener novi koliko sam mogao upratiti...
Nešto mi nemoguće da Lulić igra za 250 milja € u Laziu, pa Višća ima milion € godišnje u Istambulu.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

kalechw
Kontakt:

Samim govorom i ponasanjem me kupio, nije ga strah najaviti titulu, a mi svi ga trebamo podrzati u tome. Simpatican je momak i imam osjecaj da bi mogao postati ikona kluba i zadrzati se ovdje dosta dugo. Idemo kosta po tu titulu :zeljeznicar1:

Neandertalac

Kao sto sam i rekao, poklapaju nam se interesi :-)

Super interviju, u par navrata se vidjelo koliko ozbiljno je pristupio projektu; Sampioni 2016/17, 17/18, 18/19, 19/20....

:-)
Željeznicar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:05 pm

kad na kraju kajmak i marmelada dođe rene bitorajac da uzmu reket od kafane, e na to me podsjetio, slična glava i miješani slovenačko-naš :mrgreen:
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:05 pm

delinjo je napisao/la:cak sam malo i ponosan sto je ovaj covjek trener....milina je slusati ovog covjeka....
To, ipak, nije dovoljno. Sve se mora implemenirati.
Milina je slusati svakog elokventnog ili obrazovanog covjeka, ali to bas i ne mora znaciti da je sposoban za svoj posao.

Sem sto me raduje cinjenica da ce svaka individua biti testirana, sto se vjerovatno odnosi na njihovu fizicku spremu, raduje me i jasan stav po pitanju titule te da ne preza od onoga zbog cega je i doveden. Kao sto rece, za njega licno je neuspjeh sve sem titule. Svaka cast, sefe, i neka ti je sretno ! Vracaj je gdje joj je i mjesto..

Ono sto mi je jos zaparalo usi jeste da je pozitivno iznenadjen samim uredjenjem kluba, koji je u svakom svom segmentu poslozen po europskim standardima. Ako je kompetentan govoriti o bilo cemu, to je ovo.. :)
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet jun 02, 2016 8:18 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:06 pm

Koji kralj, djecom hoce da se kune :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Fino prica, vidi se da ima neku viziju u glavi i da ima plan po kojem ce raditi. Takodjer, pomocnik mu je izuzetno dobar, brinut ce se i za omladinski tim.

Lijepo pozva navijace da dolazimo. "Kad iza gola grmi", eh to ces Kosticu jos da vidis :shisha: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Raduje me ovo i za pripreme sto ce se testirati igraci. Poce jos nesto pricati ali ga Vrbanjusa prekide :ne:

Ne podcjenjuje ligu, mozda i kljucna stvar za uspjeh. Optimista sam, jer vidi se da ima plan i ambicije, ostaje jos da na terenu pokaze napredak i ja cu biti zadovoljan.

Sretno Kosticu! Vrati titulu u dolinu :titula:

Plava Porodica
Kontakt:

Ne znam, opet ponavljam,kupio me je pričom.Sve nekako na mjestu svega je svjestan,a opet priseban na zemlji,ali kako kaže došao je u veliki klub kojem je uvijek cilj TITULA,i da će učiniti sve sa igračima da je osvoji.

NEKA TI JE SRETNO MILOŠE,UKRASI NAM DOLINU :titula: :titula:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

Fin intervju sa Milosem. Milina ga je slusati. Ali tako ti je kad imas covjeka ko je zna svoj zanat. Eh sad je na njemu da to pokaze i rezultatima. Ono sto me takodjer raduje je sto cemo imat i pomocnog trenera sa velikim iskustvom, koji ce imati funkciju da bude ta neka glavna figura izmedju igraca iz omladinskog pogona i A-tima! :)

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:07 pm

Svaka cast @vrbanjusa za pitanja, Milos je legenda, bas pismen covjek, lijepo ga vidjet, kaze ti sve u par recenica, svidja mi se njegov stav, pohvali nam i klub, kako je organizaciono na visokom nivou, a za teren je upravu, ismijah se, kaze tereni su kakvi su takvi su, ne volim kad ti odskoci lopta do koljena hahaha. Ajde, popravit ce se i to vremenom, samo polako :palacgore:
Ko ce docekati sada pripreme :DD:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:08 pm

čim nije kosti i pogibiju pomenuo biće nekog napretka. sad za šta će to biti dovoljno vidjećemo, ali priča svakako dobro zvuči.
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
delinjo je napisao/la:cak sam malo i ponosan sto je ovaj covjek trener....milina je slusati ovog covjeka....
To, ipak, nije dovoljno. Sve se mora implemenirati.
Milina je slusati svakog elokventnog ili iole obrazovanog covjeka, ali to bas i ne mora znaciti da je sposoban za svoj posao.

Sem sto me raduje cinjenica da ce svaka individua biti testirana, sto se vjerovatno odnosi na njihovu fizicku spremu, raduje me i jasan stav te da ne preza od onoga zbog cega je i doveden. Kao sto rece, za njega licno je neuspjeh sve sem titule. Svaka cast, sefe, i neka ti je sretno ! Vracaj je gdje joj je i mjesto..
da ali vidis njegova razmisljanja i u kojem pravcu to sve ide...vide se da zna sta radi i da je dosao da uvede sistem...ovo sto si sam naveo testiranje svakog igraca,pa to je po meni kljucna stvar....znaci odmah ce covjek u startu vidjeti ko moze a ko ne moze....i svidja mi se sto ima namjeru stavljati igrace koji su spremni i mogu...nikakve zasluge od prije 5 godina nece igrati ulogu....i da ako nista uzivat cemo u nasim preskonferencijama gdje nece biti izjava Liga brate,interno,poginuti i tako te stvari....ako ovaj covjek ove zamisli sprovede na teren ....mogao bi nas povesti u jednu lijepu pricu ....a posebno ono sto je prihvatio zbog izazova i titule....to pokazuje kolika muda covjek ima ....ali samo nadam se da ce muda i za teren ostaviti a ne samo za emisije ko sablja...djeluje dobro vidjet cemo jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

cikazubo
Kontakt:

Vidi se da nije nas strucnjak, pravi moderni profesinalac, kad spomenu vMax srce mi ko dzamija jos to spremam za ispite pa me jos vise usrecilo :DD: , znaci svaki igrac ce se testirati, za svakog igraca ce se imati detaljni uvid od fizicke spreme pa dalje, nema vise zabusavanja, stomacica i slicno, samo u kost Miloše !
Kao drugo spomenuo je da ce Lešnik biti sprega sa omladinskim pogonom, znaci covjek koji je 10 godina bio šef omladinskog pogona Maribora, mislim da je to zaista veoma bitno i dobr za nas, sve mi se vise svidja izbor kluba sto se tice sefa struke i njegovog pomocnika.

sajo10
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:09 pm

Onaj, mislim da ipak malo pretjerujete...

:mrgreen: :mrgreen: :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava