Janez ko JanezAjzea je napisao/la:A dusa je majke mi, simpatican skroz.
Nešto mi nemoguće da Lulić igra za 250 milja € u Laziu, pa Višća ima milion € godišnje u Istambulu.IvanOsim je napisao/la:550 milja KM godisnje???.. pa Lulic kad se sve oduzme, malo vise od tog u Laciju ima.. mozda ti je tacan info, al ja koliko znam ima oko 250 godisnje, tj 20 mija mjesecno KM-ova....ChWilla je napisao/la:ama ja to uvijek govorim - baja ima 45 hiljada maraka u turskoj. ko i kako ba da ponudi više?
U svakom slucaju treba ponuditi max koliko je moguce za Memisevica i dugorocni ugovor skolpiti, uz dozu srece visestruka zarada...
A Jahic nam ne treba, jer morate biti svjesni da mi trebamo dovoditi igrace koje mozemo unovciti, a ne ove sto zavrsavaju karijeru, na izdisaju emocija, uz duzno postovanje prema Sanelu, ali nama treba mlad, jak, skolovan stoper, dobar skok igrac, koji dobro iznosi loptu, jer to preferira trener novi koliko sam mogao upratiti...
To, ipak, nije dovoljno. Sve se mora implemenirati.delinjo je napisao/la:cak sam malo i ponosan sto je ovaj covjek trener....milina je slusati ovog covjeka....
da ali vidis njegova razmisljanja i u kojem pravcu to sve ide...vide se da zna sta radi i da je dosao da uvede sistem...ovo sto si sam naveo testiranje svakog igraca,pa to je po meni kljucna stvar....znaci odmah ce covjek u startu vidjeti ko moze a ko ne moze....i svidja mi se sto ima namjeru stavljati igrace koji su spremni i mogu...nikakve zasluge od prije 5 godina nece igrati ulogu....i da ako nista uzivat cemo u nasim preskonferencijama gdje nece biti izjava Liga brate,interno,poginuti i tako te stvari....ako ovaj covjek ove zamisli sprovede na teren ....mogao bi nas povesti u jednu lijepu pricu ....a posebno ono sto je prihvatio zbog izazova i titule....to pokazuje kolika muda covjek ima ....ali samo nadam se da ce muda i za teren ostaviti a ne samo za emisije ko sablja...djeluje dobro vidjet cemo jbgAjzea je napisao/la:To, ipak, nije dovoljno. Sve se mora implemenirati.delinjo je napisao/la:cak sam malo i ponosan sto je ovaj covjek trener....milina je slusati ovog covjeka....
Milina je slusati svakog elokventnog ili iole obrazovanog covjeka, ali to bas i ne mora znaciti da je sposoban za svoj posao.
Sem sto me raduje cinjenica da ce svaka individua biti testirana, sto se vjerovatno odnosi na njihovu fizicku spremu, raduje me i jasan stav te da ne preza od onoga zbog cega je i doveden. Kao sto rece, za njega licno je neuspjeh sve sem titule. Svaka cast, sefe, i neka ti je sretno ! Vracaj je gdje joj je i mjesto..