Ko god da bude bolji smo..tm8782 je napisao/la:Hocemo li prognozu parova
Evo od mene:Hadzijalagic je napisao/la:Ko god da bude bolji smo..tm8782 je napisao/la:Hocemo li prognozu parova
Nemoguce ti je to sa sigurnoscu potvrditi s obzirom da svi znamo kako nase vlasti ispunjavaju obecanja..Mirek11 je napisao/la:Dok cekamo Radnikda li neko moze sa sigurnoscu potvrditi inofmaciju da cemo od grada dobiti 100 000KM u ovoj godini?
ako je budžetirano, trebali bi...Hadzijalagic je napisao/la:Nemoguce ti je to sa sigurnoscu potvrditi s obzirom da svi znamo kako nase vlasti ispunjavaju obecanja..Mirek11 je napisao/la:Dok cekamo Radnikda li neko moze sa sigurnoscu potvrditi inofmaciju da cemo od grada dobiti 100 000KM u ovoj godini?
Prije svega sam mislio na to da li smo prosli u budzetu a valjda ce nas i isplatiti.pinki je napisao/la:ako je budžetirano, trebali bi...Hadzijalagic je napisao/la:Nemoguce ti je to sa sigurnoscu potvrditi s obzirom da svi znamo kako nase vlasti ispunjavaju obecanja..Mirek11 je napisao/la:Dok cekamo Radnikda li neko moze sa sigurnoscu potvrditi inofmaciju da cemo od grada dobiti 100 000KM u ovoj godini?
Rekoh ja nešto ....Republika je napisao/la:Željo - Sloboda Radnik Široki zapamtite!