Naravno, čim se desi ovako nešto odma se počinje s osporavanjem kvaliteta, na osnovu čega druže zaključi da je samo sirova snaga, gledali ga 15min protiv pitara i jednu tekmu s Radnikom, obje odigrao sasvim dobro, Džindo i Kemo nisu isti tip štopera, Kemo je duel igrač prije svega i kao takav itekako potreban po mogućnosti u paru sa štoperom koji je dobar na zemlji, a nije ni drvo kakvim se pokušava predstaviti, lopte koje je podvalio u ovih skromnih cca 105min igre ja nisam vidio ni od Kerle, sindikalca, Boke, Ace, momak nije dobio dvije godine šansu da se izgradi i prevali taj put od juniora do seniorskog igrača, i uuopšte nije ista situacija kao sa Mirom, Miro je stranac došao odradio posao i otišao, Kemo je naše dijete, potencijal, moguća zarada, koja dvije godine kao što rekoh pored ubleha od štopera upiše jedva dvije utakmice kad se spoji..AsharaK je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 9:22 amSto bi se ja stavio u njegovu poziciju, ima menadzera koji te minira sa svih strana, i lafo nece da produzi ugovor. Hocemol podrzavat Miroslava Stevanovica? Treba bit realan, Kemo nema nista osim sirove snage, pricamo o fudbalskoj inteligenciji, eh on je uopste nema. Dzindo? Treba trljati ruke.![]()
Odličan im je sportski segment, imaju jednog igrača koji ima za cijelu sezonu jedan gol, te prečku u prijateljskoj i plaćaju ga i plaćati će ga još godinu dana. Vjerovao ili ne 20 000km. Druga stvar, da je kod nas kasnila plata 10 dana dan danas bi portali pisali o tim stvarima. Kod njih po 3 mjeseca. O njima se ne piše, pa se i ne zna puno toga. Kod nas se piše i o toalet papiru. Molim te ne upoređuj njih i nas....IvanOsim je napisao/la:Objektivno, sportski segment komsija je mnogo bolje vodjen u zadnja dva prelazna roka i to je ono sto je cinjenica:
- Odvojili igrace koji su usli u zadnju god ugovora i na vrijeme poceli pregovarati,
- Uzeli u obzir smanjen br stranaca, na vrijeme se pripremili za to,
- Ne ulazi se u pespotrebna medijska izlaganja (slucaj Zec, Bekric itd) ..
Nazalost ja kod nas ne vidim napretka i potpuno sam razocaran..
Produziti sa njim jer ina mogucnost da se razvije i da svoje mane prepravi i postanu njegove vrline. Svrsavali smo ovde na boccu, jer je Talijan, i jer zna izbiti loptu makazicama. Jel pratio ko njegovo postavljanje? Momak je lutao nenormalno, i od njih trojice Bogi je bio najbolji stoper ubjedljivo. Kemo momak ima talenat, odlicnu dugu loptu, ali ima postavljanje kao pionir. Nekada stvarno previse glupo ispadne i zato sam rekao da ne razmislja. Dzindo, momak bez straha, i mnogo vise razmislja od bilo kojeg naseg stopera. Bit ce pravi igrac. Al podrzavati nekoga, da mi je rodjeni otac, a nece da potpise ugovor? Eo sad cu
Pomijesao si finansijsku i sportsku stranu.. inace se to u nasem klubu cesto mjesa, nazalost.tm8782 je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 9:33 amOdličan im je sportski segment, imaju jednog igrača koji ima za cijelu sezonu jedan gol, te prečku u prijateljskoj i plaćaju ga i plaćati će ga još godinu dana. Vjerovao ili ne 20 000km. Druga stvar, da je kod nas kasnila plata 10 dana dan danas bi portali pisali o tim stvarima. Kod njih po 3 mjeseca. O njima se ne piše, pa se i ne zna puno toga. Kod nas se piše i o toalet papiru. Molim te ne upoređuj njih i nas....IvanOsim je napisao/la:Objektivno, sportski segment komsija je mnogo bolje vodjen u zadnja dva prelazna roka i to je ono sto je cinjenica:
- Odvojili igrace koji su usli u zadnju god ugovora i na vrijeme poceli pregovarati,
Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk
Nadji moj post o Kemi gdje sam govorio da nije slucajno da nije upisao minute ni kod jednog trenera.
Naša standardna politika.
E bravo! Ja bih Anelu dao ugovor na pet godina i bio bi mi konstantno u prvih 11. Smijem ruku staviti da ne bi lošije odigrao od Markovića/Hasanovića i Blagojevića. Igrač za budućnost definitivno.Brkoo je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 1:55 amDa mogu birati i jednom i drugom bih dao papire da potraze novi klub. Nek u Celiku i slicnim ekipama pokazuju svoje kvalitete. Iskuljuci emocije i reci ima li Dino Hasanovic kvalitet za Zelju?omladina1921zeljina je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 1:29 amDino Hasanović vs Darko Marković? Da biram defanzivca u veznom redu, ja bih izabravo Dinu Hasanovića, jer trči i grize kao pit bull! Možda je na lopti lošiji, ali mislim kroz ostalo upravo to kompenzira... Najlakše je biti general poslije bitke... Malo naglas razmišljam u sitne sate...
Ja mislim da nema i nikad ga nece ni imati, udara igraca Sirokog bez lopte, da je prvenstvena dobio bi crveni karton. Jedino sto zna je udariti nekoga kao da je ovo ragbi a ne fudbal. Najveceg talenta drzis na klupi(Sabanadzovic- ako ga zaobidju povrede napravit ce vrhunsku karijeru) a ovog panja forsiras, welcome to Bosnia..
@arctg,![]()
![]()
Imamo jednog igraca i dva potencijala koji mogu postati igraci. Znaci tri, pardon dva ipo, jer je Sindikalac pola igraca manje.
U ovakvoj konkurenciji je morao igrati, a ti si neki skaut koji može procijeniti da li je kvalitet ili nije ?
Strasno je to koliko medijsko piskaranje formira misljenje javnog mijenja. Uostalom, to i jeste jedan od predmeta na Zurnalistici - "Javno Mijenje", samo sto ono podrazumjeva istrazivacko novinarstvo, a ne ekskluzivu. Kod komsija je jos gore nego kod nas, niko ne pise o Saidu, prijetnjama zenama Rusemovica i Crnkica, katastrofalno odradjenom prelaznom roku do sada, jucerasnjoj bruci od 3-1 (kazu mi da je moglo biti 6-1), Duljinih 10 kila viska i tome sto ce na kraju da "najveci fk sarajevo projekat" zavrsi vjerovatno u Armeniji i nista od toga nece imati, to sto nemaju kluba, gdje su ibrakoviceve pare, selimoviceve, i tako dalje. O njima se jednostavno ne pise, a Zeljom se malo - malo ispiraju usta. A znamo i koji portal to radi, isti onaj koji je autor "Propasti dinastije Misimovic".tm8782 je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 9:33 amOdličan im je sportski segment, imaju jednog igrača koji ima za cijelu sezonu jedan gol, te prečku u prijateljskoj i plaćaju ga i plaćati će ga još godinu dana. Vjerovao ili ne 20 000km. Druga stvar, da je kod nas kasnila plata 10 dana dan danas bi portali pisali o tim stvarima. Kod njih po 3 mjeseca. O njima se ne piše, pa se i ne zna puno toga. Kod nas se piše i o toalet papiru. Molim te ne upoređuj njih i nas....IvanOsim je napisao/la:Objektivno, sportski segment komsija je mnogo bolje vodjen u zadnja dva prelazna roka i to je ono sto je cinjenica:
Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk