Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 24, 2017 12:20 am

Ajzea je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:15 am
rodrigo87 je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:10 am
A Boga mu poljubim, pa ko je vodio na zimu te igrace pa su izgledali kao tim?
Pocela je liga i mi nista od tog "tima" vise vidjeli nismo, pobjede na individualni kvalitet. Nije problem, samo nastavi bodove skupljati, zna se cilj.. Puklo je kada nam je najvise trebalo, sta da se radi.. Hajmo svi zajedno nauciti iz gresaka i mudrije po isti cilj. Ovo bas i ne ulijeva povjerenje.
Mi ni sada ne izgledamo kao tim, a nije daleko ni liga.. O Europi da ne govorimo. Valjda je cilj trebao biti da, ako nista, poslije pola godine imamo neki sistem te da se zna ko sta radi na terenu.
Pa evo, sta ti, kao forumas kojeg cijenim, predlazes? Koji je prijedlog da se ova "situacija" rijesi? Da se da otkaz Petrovicu, kao sto neki ovdje pisu? Da se dovede jos pet igraca, pa onda ce biti opet, kuku uprava se igra sa Zeljinim parama?
Da se ja pitam, trebalo bi prestati slusati glas navijaca. Mi ne znamo nista o fudbalu, a pravimo se da znamo sve. U tome je poenta.
Opustite se, sad ce praznik, ne nabijajte sebi nepotrebnu nervozu. Moj Bajram je u cetvrtak na stadionu Grbavica, Bajram koji toliko dugo cekam i nista mi ga ne moze pokvariti!

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Leon_Professional je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:06 am
Znači Marke će morat na jedan dodir tjerat loptu do štopera, eh da i to vidimo. :kafa:
Ma Avlami teski optimista. :klanjase2: :klanjase2:
Nekad sva ta opravdanja smjesno izgledaju. Cuj nadat se da igraju od prve igraci koji nikad nisu tako igrali. Hajd da vidimo i to. :cigara:
Znam ja da je Blagi voli podjoniti, nego se hljeba najesti. Medjutim, moraju se ostali otvarati, biti slobodni, da bi je nekom predao. To u danasnjoj tekmi nisu radili, kao ni vecinu utakmica u prvenstvu i Kupu protiv Sirokog. A onda, skontam kako su odigrali dva puta protov Zrinjskog, 4 puta protiv Radnika i jednom protiv Slobode i nista mi nije jasno.slika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

igla
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:22 am

Ono što sam vidio danas je potvrdilo moje dosadašnje razmišljanje.
Premalo smo se igrača riješili i prespori smo.
Stanić ne može biti lijevi bek. Ove negativne truleže ponabijati i pustiti priliku mlsđim da se dokazuju i bore. Merak mi je bio djecu gledati i borbu.

Leon_Professional
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 24, 2017 12:24 am

avlami97 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:06 am
Znači Marke će morat na jedan dodir tjerat loptu do štopera, eh da i to vidimo. :kafa:
Ma Avlami teski optimista. :klanjase2: :klanjase2:
Nekad sva ta opravdanja smjesno izgledaju. Cuj nadat se da igraju od prve igraci koji nikad nisu tako igrali. Hajd da vidimo i to. :cigara:
Znam ja da je Blagi voli podjoniti, nego se hljeba najesti. Medjutim, moraju se ostali otvarati, biti slobodni, da bi je nekom predao. To u danasnjoj tekmi nisu radili, kao ni vecinu utakmica u prvenstvu i Kupu protiv Sirokog. A onda, skontam kako su odigrali dva puta protov Zrinjskog, 4 puta protiv Radnika i jednom protiv Slobode i nista mi nije jasno.slika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ma gdje ce bit jasno. Nikom nije jasno izgleda. Cak ni Slavku.
Ovi igraci su najvece misterije na dunjaluku.

Ajzea
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:26 am

rodrigo87 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:15 am
rodrigo87 je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:10 am
A Boga mu poljubim, pa ko je vodio na zimu te igrace pa su izgledali kao tim?
Pocela je liga i mi nista od tog "tima" vise vidjeli nismo, pobjede na individualni kvalitet. Nije problem, samo nastavi bodove skupljati, zna se cilj.. Puklo je kada nam je najvise trebalo, sta da se radi.. Hajmo svi zajedno nauciti iz gresaka i mudrije po isti cilj. Ovo bas i ne ulijeva povjerenje.
Mi ni sada ne izgledamo kao tim, a nije daleko ni liga.. O Europi da ne govorimo. Valjda je cilj trebao biti da, ako nista, poslije pola godine imamo neki sistem te da se zna ko sta radi na terenu.
Pa evo, sta ti, kao forumas kojeg cijenim, predlazes? Koji je prijedlog da se ova "situacija" rijesi? Da se da otkaz Petrovicu, kao sto neki ovdje pisu? Da se dovede jos pet igraca, pa onda ce biti opet, kuku uprava se igra sa Zeljinim parama?
Da se ja pitam, trebalo bi prestati slusati glas navijaca. Mi ne znamo nista o fudbalu, a pravimo se da znamo sve. U tome je poenta.
Opustite se, sad ce praznik, ne nabijajte sebi nepotrebnu nervozu. Moj Bajram je u cetvrtak na stadionu Grbavica, Bajram koji toliko dugo cekam i nista mi ga ne moze pokvariti!
Da znam, ja bih odtrcao da im predlozim. Majke mi moje, bez ikakvih naknada.
Ima onaj sto je placen za to, valjda on treba da misli o tome. Ne mora mu se otkaz davati ali neka pocne nesto mijenjati u igri pa da konacno pocnemo igrati fudbal. Mi nemamo pojma o fudbalu, ali vidimo da je ovo sve sem fudbala. Neko na klupi je placen da pronadje adekvatna rjesenja za ovo. Cini mi se da je isuvise tvrdoglav te da tjera svoje do kraja..

Ne moramo dovoditi niti jednog vise igraca sto se mene tice, ne moramo Petrovicu ni otkaz uruciti.. Ali neka on donese neki napredak, svejedno mi je kako ce.

Volio bih da mogu biti opusten prijatelju.. Kao i ti, jedva cekam Europu na Grbavici. Praznik nad praznicima ! :zeljeznicar1:

1921.ba
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:31 am

ja kontam ide hajc na forumu i loziona za zetu ono letargija.. svasta
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Plavi orkestar
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:33 am

Ja mislim da oni bezkurci sad ovo citaju i umiru od smjeha.Vecini njih se hebe i za nama i za Zeljom.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

rodrigo87
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:33 am

Ja vise nemam snage da razbijam glavu oko toga. Medjutim, jednu zelju imam i tu cu zelju zazeliti noc prije Bajrama. A to je da Bogicevic ode iz kluba, sto je prije moguce! I da minute vise ne upise u dresu Zeljeznicara!

chile
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:41 am

Sad ispade Zeba nas najveci problem, blago se nama ako je tako. Da bogdo ova dva sprintera njemu iza ledja trce i pruzaju upotrebljive lopte mislim da bi ga vi u zvijezde zakivali. Pa on je pred kraj utakmica jedva hodao, covijek iako najstariji je morao trcati za sebe ali i za celavog, pocesto i crnogorca. Trcao i uklizavao vise nego ikad u svojoj karijeri, nije on kriv kao ni Lendric sto ima dvije vezne curke koje se gegaju i zapinju o busenje, a pocesto se desi da ih gurne neki imaginarni protivnik.
Nekad se zapitam je li vi pratite utakmice ili cisto onako napadate igrace u krug pa se na svima treba izredati.
Nama treba veznih igraca, zbog ne znanja i bezidejnosti istih smo i nabijali na Micu lopte a precesto nam je nacitani kreirao napade, da ne spominjem njihove trkacke mogucnosti. Cetiri igraca konkurisu za tu poziciju dva destruktivca (Markovic i Hasanovic) i dva smotancera (Blagojevic i Ugljesa). Ja sam siguran da mi u igri necemo imati napretka dok god nam je doticni pokusavaju kreirati taman da nam na klupu dodje i Klop, a ne strahoviti defanzivni strucnjak koji nas vodi. Uz los ucinak prema naprijed isti ti su krivci za bar 60% golova koje smo primili da li direktnim dodavanjima protivniku, cudnim saplitanjima ili zaboravljanjem u napadu.
Mozda sam ko papagaj iz dana u dan sto se tice tog veziste koji ima mozga ali fali nam mnogo vise i od beka i od stopera i od napadaca. Bekove mogu juniori odigrati ali tu nam treba jedan kvalitetan uz koga i mali Saban moze stasati u ono sto se od njega ocekuje. Dosta tesko je naci rijesenje ali se mora ako hocemo naprijed.
Zadnja izmjena: chile, dana/u sub jun 24, 2017 12:41 am, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

LeBlue
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:42 am

Tesko je ocekivati bolju igru bez novih igraca koji ce nesto promjeniti. Nama treba 3 nova igraca da bude bolje, jos Ramovic nije igrao. Kako cemo ocekivati bolju igru kad je skoro isti tim i ista formacija.

Plavi orkestar
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:44 am

Ne znam što ste se danas Bogicevicu natovarili na kosti.I ja sam za to da Kemo zaigra u paru sa Grahovcem ali Bogicevic nije taj koji organizuje napade,probija po bokovima,daje golove a zbog golova se i igra fudbal.Ti koji su zaduzeni za gore pobrojano su prvi šut prema golu i ne u okvir gola uputili u 40-toj minuti.Puna nam je ekipa Bogicevica i nije fer da se sve što ne valja u ekipi svaljuje na ledja Bogicevica.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:44 am

Da je jos jednom vidjeti onu hemiju, trku, razdraganost, ljepotu igre i predstavljanje grba Zeljeznicara u pravom svjetlu ko u doba Odinog vodstva. Sve je tada bilo ono sto Zeljeznicar predstavlja, nazalost osim tribina. Sada su tribine tu i predstavljaju Zeljeznicar a sve ostalo nijedna karakteristika tog slavnog kluba, sve se izgubilo i to je ono sto me jede iznova iz dana u dan.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

mali plavisa
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:45 am

Samo da pozelim nasem Zelji srecu sa nama ovakvima! Samo cekam mec protiv Zete i prolaz naravno, da vidim svrsavanje na igrace u nasem dresu, da su i najgori moji su pa su za mene najbolji! Oooo Zajkoooo Zebaaa mogu da ti ga puse!!!

Jaozinho22

sub jun 24, 2017 12:46 am

Sad se kola lome na Zebi i Bogiju.
Zna se ko je tu dvojicu vratio u klub.
Forumaši, sigurno nisu, da se razumijemo.
Najveći problem je što i ono malo sistema što smo imali izbij nabij više nemamo jer nema čupavog majstora da nabijamo na njega a Lendri je očigledno doqurčilo zabijat 2 gola iz jedne šanse. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

pestabudimpesta
Kontakt:

Ma danas Asim jedino odigrao da valja,drugo poluuvrijeme mnogo bolje,trka, zelja,i dadose go na kraju, danas smo vidjeli da su djeca nasa najveca snaga, ne bi bilo lose probati 4 1 4 1,bilo koga na zadnjeg staviti(nijedan ne valja) i ispred sinana i zerica,treba nam brzine ovo danas je bilo Bogu plakati
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

mali plavisa
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:49 am

Sad se kola lome na Zebi i Bogiju.
Zna se ko je tu dvojicu vratio u klub.
Forumaši, sigurno nisu, da se razumijemo.
Najveći problem je što i ono malo sistema što smo imali izbij nabij više nemamo jer nema čupavog majstora da nabijamo na njega a Lendri je očigledno doqurčilo zabijat 2 gola iz jedne šanse. :kafa:
A zasto se lome na njima,? Jer je krenula ponovo prica o bojkotu trenera, samo kad se sjetim pljuvanja po Veci ma fuuuuj, forum je zlooo majke mi!

1921.ba
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:50 am

danas se pljuju sutra ce se slavit, ide to ukrug tako
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

rodrigo87
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:53 am

Ja opet kazem, mi ne znamo nista o fudbalu, a busamo se kao da smo treneri sa 3 Lige Sampiona i 8 domacih titula. Najbolje bi bilo da se prestanu navijaci slusati!

Plavi orkestar
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:53 am

I olakšavajuce je što nas Siroki nije natamburo ko Krupa što natambura pitare :lol:

Ajzea
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:54 am

Pa sve po zasluzi. Zar to nije najrealnije?
Necemo sami sebe lagati i govoriti da je nesto fenomenalno, kad nije. Dao Bog da bude fenomenalno. Kao da nas to ne cini najsretnijim na svijetu.

Ako se ikome gledalo kroz prste, u moru stvari, to je ovoj generaciji fudbalera. Dicili smo se njima i kada ne bi to zasluzili, pravdali ih, pruzali im podrsku cak i kada, mozda, nismo trebali. Svi znamo kako su se oduzili.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sub jun 24, 2017 12:57 am, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava