Pa evo, sta ti, kao forumas kojeg cijenim, predlazes? Koji je prijedlog da se ova "situacija" rijesi? Da se da otkaz Petrovicu, kao sto neki ovdje pisu? Da se dovede jos pet igraca, pa onda ce biti opet, kuku uprava se igra sa Zeljinim parama?Ajzea je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 12:15 amPocela je liga i mi nista od tog "tima" vise vidjeli nismo, pobjede na individualni kvalitet. Nije problem, samo nastavi bodove skupljati, zna se cilj.. Puklo je kada nam je najvise trebalo, sta da se radi.. Hajmo svi zajedno nauciti iz gresaka i mudrije po isti cilj. Ovo bas i ne ulijeva povjerenje.
Mi ni sada ne izgledamo kao tim, a nije daleko ni liga.. O Europi da ne govorimo. Valjda je cilj trebao biti da, ako nista, poslije pola godine imamo neki sistem te da se zna ko sta radi na terenu.
Da se ja pitam, trebalo bi prestati slusati glas navijaca. Mi ne znamo nista o fudbalu, a pravimo se da znamo sve. U tome je poenta.
Opustite se, sad ce praznik, ne nabijajte sebi nepotrebnu nervozu. Moj Bajram je u cetvrtak na stadionu Grbavica, Bajram koji toliko dugo cekam i nista mi ga ne moze pokvariti!