Dodaj i Stanica, nekada najspremniji nas igrac sada kontra.storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 8:53 pmDakle, problem su Bogi (slazem se) i Zeba kao starter (slazem se)?
pod uslovom da ga igraci ispostuju i odigraju maksimalno ozbiljno i pozrtvovano(jer samo tako se i moze proci,uz dozu srece svakako),onda cemo znati da li je do njega ili do igraca ,tacnije imamo li strucnjaka na klupi ili samo slatkorjecivu ublehu.....nije dzaba ivica osim rekao u nedavnoj posjeti nasim balerinama "raja ovdje zna sta je dobar fudbal,njih ne mozete folirati" i pogodio je,kao i obicno,u srz problema,jer moze se desiti da prodjemo na guzove sa istom "igrom",kao sto smo u ligi i osvajali bodove a i gubili ih sa istom "igrom"....storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 8:47 pmA sta ako ne bude bivsi i prodje u 3 pretkolo?
Znali smo se boriti I za goli premijerligaski zivot al sam vise vjerovao ekipi,ove crkotine bi fino sve spakovao I nogom nabio,jel ih stid one djece imalo,sa ovakvom igrom ocekujem da zeta zavrsi posao vec na grbavici,volio bi da grijesim ali...
A nemamo zamjenu za Stanica.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 8:55 pmDodaj i Stanica, nekada najspremniji nas igrac sada kontra.storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 8:53 pmDakle, problem su Bogi (slazem se) i Zeba kao starter (slazem se)?
A haj Zebu na klupu odmah ti je belaj u ekipi.
Gdje je zapelo onda?storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 9:05 pmPlanirano je danas da potpise. Mislim da ce sutra.
Bek je mozda pozicija cija losa igra mozda i najmanje kosta ekipu. Tj. los bek ce najmanje uticati i kostati ekipu u odnosu na ostale pozicije.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 9:02 pmHaj realno mi smo samo protiv Slobode i Zrinjskog odigrali 90% ovo ostalo nije bilo ni 40%.
Nije mi jasno zasto nismo beka jos doveli
Nemam pojma.. to bi bila velika bruka, ne zelim ni da razmisljam o tome.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 9:08 pmGdje je zapelo onda?storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 9:05 pmPlanirano je danas da potpise. Mislim da ce sutra.
Da nas nije ispalio?
Sta mislite da su nasi odustali od Gotala a hoce Krpica hahahaha samo razmsiljam