Ne. Odnosno vjerovao bih samo jednom forumasu kojeg ne bih imenovao..tm8782 je napisao/la: Dobar si post napisao. Slazem se sa nekim stvarima. Postavicu ti jedno kontra pitanje. Recimo da smo prije 4-5 mjeseci neko drugi ili ja napisali da ce se ove stvari desavati, bar upola, da li bi vjerovao bilo kome?
Hvala na odgovoru. Nisam ni ja vjerovao, pa cak ni u sali nisam htio napisati neke stvari jer su mi bile nestvarne. Sve se i sad bojim da se ne probudim iz sna.Hadzijalagic je napisao/la:Ne. Odnosno vjerovao bih samo jednom forumasu kojeg ne bih imenovao..tm8782 je napisao/la: Dobar si post napisao. Slazem se sa nekim stvarima. Postavicu ti jedno kontra pitanje. Recimo da smo prije 4-5 mjeseci neko drugi ili ja napisali da ce se ove stvari desavati, bar upola, da li bi vjerovao bilo kome?
Opet jakupovic, mozda nam jos koji penal ne dosudiDR.HOUSE je napisao/la:ja ne da je pratim ja je uhodimstorm_raider je napisao/la:Ja ne znam da je Zeljo ikad isao nekim laksim putem do titula. Ma daj Slobodu!
@Hadzijalagic, Amir je morao otici, inace da nije otisao tada mi bismo mnogo manje zaradili. Pratite zvanicnu!![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ne znam da li je neko od vas prijmetio jednu 'sitnicu' sto se tice sudija, nije Jakupović.irfo je napisao/la:Opet jakupovic, mozda nam jos koji penal ne dosudiDR.HOUSE je napisao/la:ja ne da je pratim ja je uhodimstorm_raider je napisao/la:Ja ne znam da je Zeljo ikad isao nekim laksim putem do titula. Ma daj Slobodu!
@Hadzijalagic, Amir je morao otici, inace da nije otisao tada mi bismo mnogo manje zaradili. Pratite zvanicnu!![]()
![]()
![]()
![]()
Što je najgore posmatrač. Hmmmm...Hadzijalagic je napisao/la:Jesi ga ubo haha.. Treba ga lijepo docekatiDa smo u toj tekmi dobili a trebali smo ko zna kako bi polusezona zavrsila..
Ma adekvatan docek nije zabranjen.. A sto se kartona tice mozda ne bi ni bilo lose bar dvojicu igraca ocistiti protiv Drine a jos par protiv Travnika.. Nece Drina biti lagan zalogaj ali posle Travnika ide par teskih tekmi gdje bi bilo dobro da svi igraci budu na raspolaganju..tm8782 je napisao/la:Što je najgore posmatrač. Hmmmm...Hadzijalagic je napisao/la:Jesi ga ubo haha.. Treba ga lijepo docekatiDa smo u toj tekmi dobili a trebali smo ko zna kako bi polusezona zavrsila..
Znaju u NS koga će poslati na teren od sudija(Jakupović), a znaju i koga će da posmatra(Macić), jer su svjesni da će mu raja jebati mater samo tako, a nas po džepu i po kartonima...
Ovo je lista SVIH VREMENA ex Yuge. Šuker je dao 1 gol dok je igrao za SFRJ.AsharaK je napisao/la:Zar ga koDze nije prestigao?
Ma ide koDze overavlami97 je napisao/la:Ovo je lista SVIH VREMENA ex Yuge. Šuker je dao 1 gol dok je igrao za SFRJ.AsharaK je napisao/la:Zar ga koDze nije prestigao?
Fatić Nermin je napisao/la:Sve je super, divno, krasno, ali ne mogu vam opisat koliko smo promasili sto nismo uzeli Nedima Hadzica kad nam se nudio... Mogli bismo pozalit i to opasno.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Mislis da nece bit nista od njeg ? [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]delinjo je napisao/la:Fatić Nermin je napisao/la:Sve je super, divno, krasno, ali ne mogu vam opisat koliko smo promasili sto nismo uzeli Nedima Hadzica kad nam se nudio... Mogli bismo pozalit i to opasno.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
hahahah bjezi buraz bgt![]()
Sve to stoji, ali treba neke stravi i istrpiti. Ne treba poletiti na prvu piarsku. Dovoljno je da malo bace kost, i odma raja polude i traže glave. Treba nekad i svojom glavom razmišljati. Mora se znati da neke stvari ne idu preko noći. I ovo sve što je urađeno je pripremano dugo vremena. Zato mora biti nekad i saburaHadzijalagic je napisao/la:Uprava je na pocetku sezone imala nekoliko fula koje su razlog sto smo polusezonu zavrsili na sestom mjestu sa 12 bodova iza prvog a 8 iza evrope.. Prvi sam krtikovao lose odradjen prelazni rok i bespotrebno dovodjenje Capljica koji je odradio samo jednu utakmicu.. Kritikovao sam i nase povlacenje posle okrsaja sa savezom u kojem smo izmedju ostalog rekli da su zadnje dvije sezone neregularne.. I danas mi je nejasno zasto smo nedavno potpisali zajednicku izjavu sa savezom o regularnosti proslog prvenstva a par mjeseci prije tu sezonu smo prozvali neregularnom sto je ona i bila u svakom slucaju.. Insajderi su citavo vrijeme govorili da se treba vjerovati ljudima u upravi ali treba biti svjestan da obicni navijac kojem je teren jedino mjerilo ne moze biti u ravni sa ljudima koji su znali da se u klubu desavaju pozitivne promjene i koji su na osnovu toga mogli kreirati misljenje.. Ja, kao i vecina nas nismo poznavali vecinu ljudi koji su cinili upravu a ponukani iskustvima iz nekih proslih perioda nismo mogli samo slijepo vjerovati.. Nije to bilo nista licno protiv ovih ljudi koji su nam dosta lijepog priredili vec cisti zastitnicki oprez prema klubu koji nam je svima sastavni i neodvojivi dio zivotne filozofije.. Kritikovao sam i prodaju Amira a i danas mislim da je on trebao ostati bar do kraja sezone jer smatram da bi on u ovoj ekipi eksplodirao i da bi na kraju sezone napravili i bolji posao sa njim..ublehas je napisao/la:DANAN je napisao/la: Ovo je bila jedna smijurija sa klubom koju je napravilo par pojedinaca.A svi oni koji mislenda je ovo sve sto se sada desava posljedica toga,grdno se varaju.Naime i prije ove akcije ljudi koji su trrnutno u uparavi su razmisljali uveliko o ovome danas.samo sto je u datom trenitku bilo puno precih stvari koje je trebalo postaviti na svoje mjesto.A pljuvali su se svi redom od Misketa do svih ostalih.A fino su neki ljudi u to vrijeme pisali da nam treba samo malo vise vjere u ljude u upravi sefa strunog staba i ekipu.![]()
Čak se na kraju polusezone skandiralo uprava napolje...i što je najtužnije da se poklope 2-3 loša rezultata, da pukne neka pitarska priča, pola ovih što "svršavaju" na sve bi opet isto skandiralo.
Polusezonska pauza nam je svima koji smo bili oprezni dokazala da smo bili oprezni bez razloga.. Klub je uradio sve da zadovolji navijace.. Dokazali su nam da su posteni, sposobni i da imaju casne namjere.. Dokazali su nam da je klub na stabilnim nogama i da ima lijepu perspektivu.. Doveli su pojacanja o kojima smo mastali a koji su na terenu opravdala svoju ulogu.. Pokrenuli su dosta lijepih projekata medju kojima je i prica o stadionu koji je svima nama bolna tacka i velika zudnja.. Ono sto cini razliku izmedju ove i proslih uprava je to sto su ovi trenutni odmah konkretno poceli sa ostvarivanjima tih najavljenih ciljeva dok se kod proslih sve zavrsavalo na pricama i pravdanjima.. Navijaci su to prepoznali i ekspresno odgovorili, sto uclanjenjem, sto posjetom, sto kroz akciju donacija za evropsku Grbavicu..
Ja jesam kritikovao jer mislim da kao dugogodisnji navijac i redovni clan kluba imam pravo na to ali sam u istom periodu i pohvalio svaku naznaku da se radi dobro.. Zeljo je uz porodicu uvijek bio i ostace najbitnija stavka u mom zivoru, odnosno Zeljo je uvijek bio i ostace dio moje porodice..
Nije posmatrac vec cetvrti sudijatm8782 je napisao/la:Što je najgore posmatrač. Hmmmm...Hadzijalagic je napisao/la:Jesi ga ubo haha.. Treba ga lijepo docekatiDa smo u toj tekmi dobili a trebali smo ko zna kako bi polusezona zavrsila..
Znaju u NS koga će poslati na teren od sudija(Jakupović), a znaju i koga će da posmatra(Macić), jer su svjesni da će mu raja jebati mater samo tako, a nas po džepu i po kartonima...