Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MU'MIN T.M.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 31, 2016 9:43 am

Koga god izvučemo, samo nek nije Željo..., u strašnoj su formi, euforiji i imaju najbolje igrače, navijače..

:titula:

Hadzijalagic
Kontakt:

čet mar 31, 2016 9:46 am

tm8782 je napisao/la: Dobar si post napisao. Slazem se sa nekim stvarima. Postavicu ti jedno kontra pitanje. Recimo da smo prije 4-5 mjeseci neko drugi ili ja napisali da ce se ove stvari desavati, bar upola, da li bi vjerovao bilo kome?
Ne. Odnosno vjerovao bih samo jednom forumasu kojeg ne bih imenovao..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

tm8782
Kontakt:

čet mar 31, 2016 9:49 am

Hadzijalagic je napisao/la:
tm8782 je napisao/la: Dobar si post napisao. Slazem se sa nekim stvarima. Postavicu ti jedno kontra pitanje. Recimo da smo prije 4-5 mjeseci neko drugi ili ja napisali da ce se ove stvari desavati, bar upola, da li bi vjerovao bilo kome?
Ne. Odnosno vjerovao bih samo jednom forumasu kojeg ne bih imenovao..
Hvala na odgovoru. Nisam ni ja vjerovao, pa cak ni u sali nisam htio napisati neke stvari jer su mi bile nestvarne. Sve se i sad bojim da se ne probudim iz sna.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

irfo

čet mar 31, 2016 9:51 am

DR.HOUSE je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ja ne znam da je Zeljo ikad isao nekim laksim putem do titula. Ma daj Slobodu!

@Hadzijalagic, Amir je morao otici, inace da nije otisao tada mi bismo mnogo manje zaradili. Pratite zvanicnu!
ja ne da je pratim ja je uhodim :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

slika
Opet jakupovic, mozda nam jos koji penal ne dosudi :roll:

tm8782
Kontakt:

čet mar 31, 2016 9:53 am

irfo je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ja ne znam da je Zeljo ikad isao nekim laksim putem do titula. Ma daj Slobodu!

@Hadzijalagic, Amir je morao otici, inace da nije otisao tada mi bismo mnogo manje zaradili. Pratite zvanicnu!
ja ne da je pratim ja je uhodim :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

slika
Opet jakupovic, mozda nam jos koji penal ne dosudi :roll:
Ja ne znam da li je neko od vas prijmetio jednu 'sitnicu' sto se tice sudija, nije Jakupović.
Nego vjerovali ili ne Amer Macić, koji nas je 'poklao' u Širokom.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Hadzijalagic
Kontakt:

čet mar 31, 2016 9:55 am

Jesi ga ubo haha.. Treba ga lijepo docekati :mrgreen: Da smo u toj tekmi dobili a trebali smo ko zna kako bi polusezona zavrsila..

tm8782
Kontakt:

čet mar 31, 2016 9:57 am

Hadzijalagic je napisao/la:Jesi ga ubo haha.. Treba ga lijepo docekati :mrgreen: Da smo u toj tekmi dobili a trebali smo ko zna kako bi polusezona zavrsila..
Što je najgore posmatrač. Hmmmm...
Znaju u NS koga će poslati na teren od sudija(Jakupović), a znaju i koga će da posmatra(Macić), jer su svjesni da će mu raja jebati mater samo tako, a nas po džepu i po kartonima...

Hadzijalagic
Kontakt:

čet mar 31, 2016 10:01 am

tm8782 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Jesi ga ubo haha.. Treba ga lijepo docekati :mrgreen: Da smo u toj tekmi dobili a trebali smo ko zna kako bi polusezona zavrsila..
Znaju u NS koga će poslati na teren od sudija(Jakupović), a znaju i koga će da posmatra(Macić), jer su svjesni da će mu raja jebati mater samo tako, a nas po džepu i po kartonima...
Ma adekvatan docek nije zabranjen.. A sto se kartona tice mozda ne bi ni bilo lose bar dvojicu igraca ocistiti protiv Drine a jos par protiv Travnika.. Nece Drina biti lagan zalogaj ali posle Travnika ide par teskih tekmi gdje bi bilo dobro da svi igraci budu na raspolaganju..

avlami97
Kontakt:

čet mar 31, 2016 10:04 am

Top 10 strijelaca za nacionalni tim iz bivše Jugoslavije:

1. Davor Šuker (Jugoslavija i Hrvatska, 46/71)
2. Edin Džeko (BiH, 46/78)
3. Stjepan Bobek (Jugoslavija, 38/63)
4. Milan Galić (Jugoslavija, 37/51)
5. Savo Milošević (Srbija, 37/102)
6. Blagoje Marjanović (Jugoslavija, 36/57)
7. Zlatko Zahovič (Slovenija, 35/80)
8. Rajko Mitić (Jugoslavija, 32/59)
9. Dušan Bajević (Jugoslavija, 29/37)
10. Eduardo (Hrvatska, 29/64)

Da malo razbijem monotoniju :cigara:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet mar 31, 2016 10:05 am

Zar ga koDze nije prestigao?
Željezničar ante portas !

avlami97
Kontakt:

čet mar 31, 2016 10:07 am

AsharaK je napisao/la:Zar ga koDze nije prestigao?
Ovo je lista SVIH VREMENA ex Yuge. Šuker je dao 1 gol dok je igrao za SFRJ. :cigara:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Okolele
Kontakt:

čet mar 31, 2016 10:08 am

Ovaj Jakupović se pretplatio da sudi Želji jbt..Pa ima li i jedan sudac osim njega..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u čet mar 31, 2016 10:08 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet mar 31, 2016 10:08 am

avlami97 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Zar ga koDze nije prestigao?
Ovo je lista SVIH VREMENA ex Yuge. Šuker je dao 1 gol dok je igrao za SFRJ. :cigara:
Ma ide koDze over
Željezničar ante portas !

Fatić Nermin
Kontakt:

čet mar 31, 2016 10:15 am

Sve je super, divno, krasno, ali ne mogu vam opisat koliko smo promasili sto nismo uzeli Nedima Hadzica kad nam se nudio... Mogli bismo pozalit i to opasno.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
A sektor je pravi sektor.

delinjo
Kontakt:

čet mar 31, 2016 10:24 am

Fatić Nermin je napisao/la:Sve je super, divno, krasno, ali ne mogu vam opisat koliko smo promasili sto nismo uzeli Nedima Hadzica kad nam se nudio... Mogli bismo pozalit i to opasno.

hahahah bjezi buraz bgt :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Fatić Nermin
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet mar 31, 2016 10:27 am

delinjo je napisao/la:
Fatić Nermin je napisao/la:Sve je super, divno, krasno, ali ne mogu vam opisat koliko smo promasili sto nismo uzeli Nedima Hadzica kad nam se nudio... Mogli bismo pozalit i to opasno.

hahahah bjezi buraz bgt :D :D
Mislis da nece bit nista od njeg ? [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

A sektor je pravi sektor.

ublehas
Kontakt:

čet mar 31, 2016 10:29 am

Hadzijalagic je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
DANAN je napisao/la: Ovo je bila jedna smijurija sa klubom koju je napravilo par pojedinaca.A svi oni koji mislenda je ovo sve sto se sada desava posljedica toga,grdno se varaju.Naime i prije ove akcije ljudi koji su trrnutno u uparavi su razmisljali uveliko o ovome danas.samo sto je u datom trenitku bilo puno precih stvari koje je trebalo postaviti na svoje mjesto.A pljuvali su se svi redom od Misketa do svih ostalih.A fino su neki ljudi u to vrijeme pisali da nam treba samo malo vise vjere u ljude u upravi sefa strunog staba i ekipu.
:palacgore:

Čak se na kraju polusezone skandiralo uprava napolje...i što je najtužnije da se poklope 2-3 loša rezultata, da pukne neka pitarska priča, pola ovih što "svršavaju" na sve bi opet isto skandiralo.
Uprava je na pocetku sezone imala nekoliko fula koje su razlog sto smo polusezonu zavrsili na sestom mjestu sa 12 bodova iza prvog a 8 iza evrope.. Prvi sam krtikovao lose odradjen prelazni rok i bespotrebno dovodjenje Capljica koji je odradio samo jednu utakmicu.. Kritikovao sam i nase povlacenje posle okrsaja sa savezom u kojem smo izmedju ostalog rekli da su zadnje dvije sezone neregularne.. I danas mi je nejasno zasto smo nedavno potpisali zajednicku izjavu sa savezom o regularnosti proslog prvenstva a par mjeseci prije tu sezonu smo prozvali neregularnom sto je ona i bila u svakom slucaju.. Insajderi su citavo vrijeme govorili da se treba vjerovati ljudima u upravi ali treba biti svjestan da obicni navijac kojem je teren jedino mjerilo ne moze biti u ravni sa ljudima koji su znali da se u klubu desavaju pozitivne promjene i koji su na osnovu toga mogli kreirati misljenje.. Ja, kao i vecina nas nismo poznavali vecinu ljudi koji su cinili upravu a ponukani iskustvima iz nekih proslih perioda nismo mogli samo slijepo vjerovati.. Nije to bilo nista licno protiv ovih ljudi koji su nam dosta lijepog priredili vec cisti zastitnicki oprez prema klubu koji nam je svima sastavni i neodvojivi dio zivotne filozofije.. Kritikovao sam i prodaju Amira a i danas mislim da je on trebao ostati bar do kraja sezone jer smatram da bi on u ovoj ekipi eksplodirao i da bi na kraju sezone napravili i bolji posao sa njim..

Polusezonska pauza nam je svima koji smo bili oprezni dokazala da smo bili oprezni bez razloga.. Klub je uradio sve da zadovolji navijace.. Dokazali su nam da su posteni, sposobni i da imaju casne namjere.. Dokazali su nam da je klub na stabilnim nogama i da ima lijepu perspektivu.. Doveli su pojacanja o kojima smo mastali a koji su na terenu opravdala svoju ulogu.. Pokrenuli su dosta lijepih projekata medju kojima je i prica o stadionu koji je svima nama bolna tacka i velika zudnja.. Ono sto cini razliku izmedju ove i proslih uprava je to sto su ovi trenutni odmah konkretno poceli sa ostvarivanjima tih najavljenih ciljeva dok se kod proslih sve zavrsavalo na pricama i pravdanjima.. Navijaci su to prepoznali i ekspresno odgovorili, sto uclanjenjem, sto posjetom, sto kroz akciju donacija za evropsku Grbavicu..

Ja jesam kritikovao jer mislim da kao dugogodisnji navijac i redovni clan kluba imam pravo na to ali sam u istom periodu i pohvalio svaku naznaku da se radi dobro.. Zeljo je uz porodicu uvijek bio i ostace najbitnija stavka u mom zivoru, odnosno Zeljo je uvijek bio i ostace dio moje porodice..
Sve to stoji, ali treba neke stravi i istrpiti. Ne treba poletiti na prvu piarsku. Dovoljno je da malo bace kost, i odma raja polude i traže glave. Treba nekad i svojom glavom razmišljati. Mora se znati da neke stvari ne idu preko noći. I ovo sve što je urađeno je pripremano dugo vremena. Zato mora biti nekad i sabura ;)

Model1964

čet mar 31, 2016 10:39 am

Bez kritike nema napredka! Jasno je da ova uprava neče uvjek imati idealne poteze. Kada dođe do greške treba to jasno i glasno reči i nastaviti bodriti klub. Svako potenciranje grešaka, a tome smo skloni, je samo autogol.
Nije ni za klub dobro da upravu okivamo u zvijezde i poklopimo svakog koji nešto negativno napiše, kaže, protiv uprave. Treba imati mjeru u svemu.
Ljubav je često slijepa i egoistična. Malo vidi puno traži. Zato i brzo prođe. Naša ljubav prema klubu traje 95 godina, zato egoizmu i čoravosti :) tu nema mjesta.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

addyno1
Kontakt:

čet mar 31, 2016 10:49 am

tm8782 je napisao/la:
Nije posmatrac vec cetvrti sudija :)

ChWilla
Kontakt:

čet mar 31, 2016 10:50 am

rijetko do sada su navijači imali mogućnost da uopšte imaju dovoljan uvid u rad uprave, da bi o njemu mogli formirati neko razumno mišljenje koje nije temeljeno isključivo na tračevima i kafanskim pričama. i jako puno ružnih stvari je na taj način pometeno pod tepih, u cijelom poslijeratnom periodu. ljudi te stvari nisu mogli kritikovati, jednostavno jer ih nisu znali.

sad se i to malo mijenja, da se zaista zna šta se radi. objavljuju se stvari koje nikad nisu, sve sa tačnim iznosima i uslovima. neki drugi su to vidjeli, ali jednostavno ne smiju ispratiti tako jer bi ih objesili, već prate samo objavu broja prodanih karata.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava