Jug će se pravit da bude kao sjever, pravi engleski stadion.SWRA_1921 je napisao/la:Zamislite tu strahotu da se samo jug produzi ovako nekako sto sam sklepao u paintu, od transferzale gore i do ograde dole, pa jbte to bi jedan STRAŠAN SUD bio, a tribina bi primala oko 7000![]()
![]()
![]()
![]()
Skoro je postavljen novi koliko sam upratio.Izlija je napisao/la:Mene da neko pita šta sa stubovima i reflektorima ja bih rekao da ih ne diraju uopšte, samo postaviti novi baner Mirzi jer je onaj malo vrijeme nagrizlo.
Skinut je stari a koliko ja vidim sa prozora, novi nije postavljen.baxuz87 je napisao/la:Skoro je postavljen novi koliko sam upratio.Izlija je napisao/la:Mene da neko pita šta sa stubovima i reflektorima ja bih rekao da ih ne diraju uopšte, samo postaviti novi baner Mirzi jer je onaj malo vrijeme nagrizlo.
Slazem se, ima sada precih stvari za ove novce utrositi ali treba pokusati uhvatiti nekog sponzora za ovo farbanje reflektore, neka plati reklamu na 2 godine ili tako nesto.MrRiccoli je napisao/la:Ma bolje je za 88.000 napraviti jos koju tu prostoriju i prostor za novinare da stadion zadovolji trecu kategoriju ili i zapad produziti jos do juga montazni nesto
Sent from my C5303 using Tapatalk
Eh da je u životu radionica "Vaso Miskin Crni" oni bi izradili nove stubove za reflektore..Mirek11 je napisao/la:Slazem se, ima sada precih stvari za ove novce utrositi ali treba pokusati uhvatiti nekog sponzora za ovo farbanje reflektore, neka plati reklamu na 2 godine ili tako nesto.MrRiccoli je napisao/la:Ma bolje je za 88.000 napraviti jos koju tu prostoriju i prostor za novinare da stadion zadovolji trecu kategoriju ili i zapad produziti jos do juga montazni nesto
Sent from my C5303 using Tapatalk
Jesi spremio pitanja? Daj malo o formacijama, taktici, planovima, kako, sta, gdje..vrbanjusa je napisao/la:Evo kod Adisa za 45 min
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/327 ... azina.html" target="_blank
neka te u skupstini,tu ti je i mjestovrbanjusa je napisao/la:I onda neki kazu sto ce nam Adis u skupstinia sad jedva cekaju emisiju.
da te nema Adise, ne bi ni boomova imalidelinjo je napisao/la:neka te u skupstini,tu ti je i mjestovrbanjusa je napisao/la:I onda neki kazu sto ce nam Adis u skupstinia sad jedva cekaju emisiju.
![]()
on je moj omiljeni voditelj i komentatorAsharaK je napisao/la:da te nema Adise, ne bi ni boomova imalidelinjo je napisao/la:neka te u skupstini,tu ti je i mjestovrbanjusa je napisao/la:I onda neki kazu sto ce nam Adis u skupstinia sad jedva cekaju emisiju.
![]()
pozz za @vrbanjusu
još je ćelav, tvoj tipdelinjo je napisao/la:on je moj omiljeni voditelj i komentatorAsharaK je napisao/la:da te nema Adise, ne bi ni boomova imalidelinjo je napisao/la:
neka te u skupstini,tu ti je i mjesto![]()
pozz za @vrbanjusu