I kod njega trava stigla izgleda

Coca uopste nije pretjerano vezan koliko ja znam za Želju, nije bio nesto ni zainteresovan da pogura stolice iako su mu ljudi bliski njemu ( a veliki navijaci ibace ) skrenuli paznju na to kad je bio na odmoru prije repke sad.Jaozinho22 je napisao/la:Mirsad Bešlija priča po Visokom da nam na ljeto dolazi Cocalić![]()
![]()
Zasto nema Stevanovica?krajisnik87 je napisao/la:Okupljanje potencijalnih zmajeva iz Premijer Lige 5.aprila
U narednim danima Baždarević će saopštiti spisak igrača za navedeno okupljanje, a na istom će se između ostalog najvjerovatnije naći Vedran Kjosevski, Adnan Kovačević, Samir Memišević, Almir Bekić, Adnan Zahirović, Ajdin Redžić, Goran Zakarić, Antonio Soldo, Zvonimir Kožulj, Dušan Hodžić, Jasmin Mešanović, Elvis Sarić, Amer Ordagić, Haris Duljević, Danijel Graovac, Dino Beširević, Kerim Memija, Aleksandar Kosorić...
Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
Nije jos zvanican spisak valjda ce ga pozvatiDjulaga_ je napisao/la:Zasto nema Stevanovica?krajisnik87 je napisao/la:Okupljanje potencijalnih zmajeva iz Premijer Lige 5.aprila
U narednim danima Baždarević će saopštiti spisak igrača za navedeno okupljanje, a na istom će se između ostalog najvjerovatnije naći Vedran Kjosevski, Adnan Kovačević, Samir Memišević, Almir Bekić, Adnan Zahirović, Ajdin Redžić, Goran Zakarić, Antonio Soldo, Zvonimir Kožulj, Dušan Hodžić, Jasmin Mešanović, Elvis Sarić, Amer Ordagić, Haris Duljević, Danijel Graovac, Dino Beširević, Kerim Memija, Aleksandar Kosorić...
Bolji od Zakarica sigurno, ali dobro.
Realno jos nije zasluzio poziv pa ni na ovaj siri spisak, napredovace Miro tek je uvezao par solidnih partija, polako..krajisnik87 je napisao/la:Nije jos zvanican spisak valjda ce ga pozvatiDjulaga_ je napisao/la:Zasto nema Stevanovica?krajisnik87 je napisao/la:Okupljanje potencijalnih zmajeva iz Premijer Lige 5.aprila
Bolji od Zakarica sigurno, ali dobro.
Ajzea je napisao/la:GDJE JE JOCO ?!?!?!
MEŠA ODLAZI !
Kad se ovo počne čistiti vidi se koliko prostora ima iza pomoćnogAjzea je napisao/la:
Čestitke onom ko je došao na ovu ideju.![]()
![]()
Obavezno pospremiti u arhivu !
Ceka raja novi BOOMLeon_Professional je napisao/la:Kakvo je ovo mrtvilo na forumu!? Presjeklo nas danas pravo ono oko SD i onog smrada
Mene danas baš presjeklo.Znam koliko su nas godina kocili u svemu i sad kad se krenulo,svi presretni,radovi krenuli,ma sve kao iz bajke a ono neko napisa za SD.Ja sam nedavno napisao da ce biti problema.Sjate se lešinari brzo ali opet nisu ni Miske i ostali male mace a nije ni Zeljo repa bez korjena.Nadam se da nece biti opstrukcija i da ce svi pomoci da se ovo izgura u prvom redu SD.Leon_Professional je napisao/la:Kakvo je ovo mrtvilo na forumu!? Presjeklo nas danas pravo ono oko SD i onog smrada
Cocalic je karton koji nije htio da potpise novi ugovor kad se Amar vratio pa je sjedio na klupi i otišao taman dzaba.cikazubo je napisao/la:Coca uopste nije pretjerano vezan koliko ja znam za Želju, nije bio nesto ni zainteresovan da pogura stolice iako su mu ljudi bliski njemu ( a veliki navijaci ibace ) skrenuli paznju na to kad je bio na odmoru prije repke sad.Jaozinho22 je napisao/la:Mirsad Bešlija priča po Visokom da nam na ljeto dolazi Cocalić![]()
![]()
Nije mi jasno jeli samo ono djubre pravilo sranja ili ima istine da je i SD pocelo opstrukciju.storm_raider je napisao/la:Ne zamarajte se s njim, ovo je njegov posljednji pokusaj da se na neki nacin ogrebe. Naravno da je uprava ovo spremno docekala. Ne brinite.
Ako ti kazem da je sve uzeto u razmatranje i da je to sve vec rijeseno, hoces li mi vjerovati? Pratite zvanicnu samo.Plavi orkestar je napisao/la:Nije mi jasno jeli samo ono djubre pravilo sranja ili ima istine da je i SD pocelo opstrukciju.storm_raider je napisao/la:Ne zamarajte se s njim, ovo je njegov posljednji pokusaj da se na neki nacin ogrebe. Naravno da je uprava ovo spremno docekala. Ne brinite.
Ako ti kazem da je sve uzeto u razmatranje i da je to sve vec rijeseno, hoces li mi vjerovati? Pratite zvanicnu samo.storm_raider je napisao/la:Plavi orkestar je napisao/la:Nije mi jasno jeli samo ono djubre pravilo sranja ili ima istine da je i SD pocelo opstrukciju.storm_raider je napisao/la:Ne zamarajte se s njim, ovo je njegov posljednji pokusaj da se na neki nacin ogrebe. Naravno da je uprava ovo spremno docekala. Ne brinite.