Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 11:17 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri jun 21, 2017 11:10 pm
Jaozinho22 je napisao/la:
sri jun 21, 2017 10:57 pm
Plava Porodica kloc, najviše pali na svakoj utakmici :D
Palio sam i palit cu :ganja: :baklja:
Hadzija te prati,pamet u glavu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Jaozinho22

sri jun 21, 2017 11:20 pm

Nego, hoćemo li halalit Čeliku i SLobodi ?
Ja im za početak, ne halalim ! :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ISB87
Kontakt:

sri jun 21, 2017 11:22 pm

Joj ovdje nekih postova kao da prvi put igramo evropu a ne da smo pauzirali samo 1 sezonu. Sta vam je, opustite se malo :D
MIRZA RASCIC

Model1964

sri jun 21, 2017 11:29 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
sri jun 21, 2017 11:20 pm
Nego, hoćemo li halalit Čeliku i SLobodi ?
Ja im za početak, ne halalim ! :D
Nije lijepo ni higijenski se naslađivati tuđoj muci. Ako je kljukušarska onda MOŽE :rofl:
Ja se nadam da ce što prije istinski srediti situaciju u klubovima.
Kada se naslađujet sjetite se gdje smo mi bili prije nekoliko godina.
Tada je jedini nacin da klub preživi biio da se plate djele u busu.
Sada nam je to neshvatljivo i osuđujemo.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

cikazubo
Kontakt:

sri jun 21, 2017 11:41 pm

Kad su stepenice tema, samo se priča o 3 reda stepenica na jugu, i stalno se spominje nešto grupa treba s klubom ovo treba ono, a de mi recite jel protiv Standarda i Ferenca bilo prohodnih stepenica na istoku ?
Nije..
Treba malo smanjiti priču oko grupe, ligično da će stepenice biti pune na jugu, budu pune i kad ima mjesta na stolicama između krajnjih sektora, a između sec B i C je navijačka zona i sigurno je da će biti puna, ne postoji ultra grupa koja dozvoljava da ih stepenice razjedine, nema tu ni kopa ni ultra kulture, zbog toga npr Roma i Lazio nemaju navijača zadnje 3-4 sezone..
Sviđalo se to nekom ili ne, stepenice će sigurno biti pune između B i C sektora.
Btw postoje li podaci o kaznama protiv Ferenca i Standarda, bila je jedna baklja i ove setepenice na sve tri tribine, ne mogu nigdje da nađem koliko smo kažnjeni.

1921.ba
Kontakt:

sri jun 21, 2017 11:50 pm

pratite face i hayat od petka, vrtice se najave
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

exbabilon
Kontakt:

sri jun 21, 2017 11:51 pm

Svako nek svoju furku fura u svojoj kuci. Kod svoje kuce mozes sjediti i po naslonjacima, tvoja kuca, tvoj namjestaj. Kad odes negdje, sjedis onako kako pravila nalazu, u skladu sa zeljama domacina. Sjedenjem po naslonjacima u tudjoj kuci stetis domacinu i pitanje je imas li dobre namjere prema njemu, ili ti je tvoja furka vaznija. Naravno, i domacin bi te trebao na vrijeme upozoriti da mu u kucu dolazis samo ako imas dobre namjere.

Plavi orkestar
Kontakt:

sri jun 21, 2017 11:52 pm

Crnogorci imaju poštovanja prema nama.Evo iz jednog medija jedna recenica koja mnogo govori.
Zeta je dobila rivala koji budi nostalgiju - Željezničar, jedan od kultnih klubova eks-Ju scene.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Model1964

sri jun 21, 2017 11:56 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Crnogorci imaju poštovanja prema nama.Evo iz jednog medija jedna recenica koja mnogo govori.
Zeta je dobila rivala koji budi nostalgiju - Željezničar, jedan od kultnih klubova eks-Ju scene.
Ova đeca što se raduju žrijebu ce kroz par decenija pricati:
* Te godine smo igrali sa Željom, hej sa Željom. Jesu nas natmburali brate moj. Al nije šala igrati sa Željom. Da sa Željom.*
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

1921.ba
Kontakt:

sri jun 21, 2017 11:57 pm

adano
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Ajzea
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 11:59 pm

SarajlijaTM je napisao/la:
sri jun 21, 2017 10:49 pm
Hurmasica je napisao/la:Što se tiče istočne i sjeverne tribine tu se propisa definitivno moramo pridržavati maksimalno. Da li se sve to može primijeniti i na južnu tribinu? Teško..

Naravno, baklje i ostale zajebancije ni pod razno.
Lakse Ce se objasniti raji na jugu za stepenice nego dijaspori i slikačima sa istoka.

Poslano sa mog ALE-L21 koristeći Tapatalk
Definitivno ! Ako budemo imali problem sa tim, imat cemo zbog te grupe ljudi.
Razgovarati sa Manijacima, dati im do znanja kolike su kazne. Grupa ce sigurno ispostovati.. Tri saopstenja napisati, zamoliti pred utakmicu da se ne stoji na stepenicama te platiti kakvu kabadahijsku organizaciju da sa stepenica baca one koji se i dalje ne budu pridrzavali pravila.

Plavi orkestar
Kontakt:

čet jun 22, 2017 12:09 am

Model1964 je napisao/la:
sri jun 21, 2017 11:56 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
Ova đeca što se raduju žrijebu ce kroz par decenija pricati:
* Te godine smo igrali sa Željom, hej sa Željom. Jesu nas natmburali brate moj. Al nije šala igrati sa Željom. Da sa Željom.*
U pravu si.Oni se i raduju dolasku na Grbavicu.Kad im ovi naši penzioneri hinjake opale nece znati šta ih je snašlo.Ko Braco gumena glava dok je igro.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Valter
Kontakt:

čet jun 22, 2017 12:14 am

Prva stvar oko cijene ulaznica. Jedina greska je napravljena kod cijene juga od samo 5 KM. Jug je morao biti 8 KM. Ne vidim zasto je jug cjenovno privilegovan kada svi znamo da isti taj jug godisnje finansijski olaksa kasu kluba uzmedju 50.000 i 100.000 hiljada maraka. Ovo je prilika da koliko toliko vrate dio novaca klubu. Sto se tice navijanja sa jugu zadnjih par sezona meni je bolje navijanje sa sjevera. Nemoj te samo spominjati pljuvace sa sjevera jer sta onda reci za ceste obracune na jugu. I za clanove ne treba biti privilegovana cijena ulaznica za Europu, jedino moraju imati pravo prvenstva kod kupovine. U amaterskom fudbalu moze se ponekad prezivjeti od ljubavi i po koje sitne donacije. Za nesto ozbiljnije potrebni su novci a mi bi ko biva svi zeljeli napraviti neki iskorak. Evropske utakmice su prilika za dodatnu zaradu i tu ne treba da bude nekih posebnih ustupaka.

Druga stvar vezano za naseg protivnika Zetu. Zeta je tim koji je primio daleko najmanje golova u Crnogorskoj ligi. Znaci da igraju dosta cvrsto i cilj im je ne primiti gol. Vjerovatno ce se tako postaviti i na Grbavici. A mi odlicno znamo kako napadacki raznovrsno igramo. Na njihovoj strani je i neka vrsta psiholoske prednosti posto su oni po njima dobili najlakseg protivnika od mogucih pet nosilaca grupe, a mi najtezeg od mogucih pet protivnika iz grupe u kojoj nisu bili nosioci. Zato je razumljiva ona njihova euforija kada su saznali ime protivnika. Neko je ovdje napisao pa nisu oni Real. Da nisu ali i mi na zalost nismo Barselona. Po meni recept za uspjeh je igra, rastrcanost i zalaganje kao u zadnjim utakmicama na Grbavici protiv Slobode i Zrinjskog. Slavko u ovoj utakmici ne smije plaho taktizirati nego mora ici na gol vise a neka taktizira u Podgorici.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Ajzea
Kontakt:

čet jun 22, 2017 12:15 am

skretnicar je napisao/la:
čet jun 22, 2017 12:08 am
Glupo je i polemisati o ovakvim stvarima, jer tesko da ce grupa osloboditi stepenice između svih sektora, jug ce zahvaljujuci nizoj cijeni karata biti prepun.. tako da.. nema govora o tome, kop ce biti cijela tribina tokom svih 90 minuta
Ma moramo kako znamo i umijemo. Inace cemo dobiti "cestitku" da nas glava zaboli.

Ne mozemo zaraditi od juga koliku bi nam kaznu spucali. Ni blizu.. Zaista jeste tako, ne pretjerujem.

E cuj bolje navijanje sa sjevera nego sa juga. Daj, ne pretjeruj. Sjever zagrmi par puta u toku utakmice, prolomi se do Skenderije. Sa druge strane, jug navija svih devedeset minuta.
Kad se samo sjetim onih utakmica bez podrske.. Odvratno !
Jeza me obuzimala na stadionu, cujes igrace dok se dovikuju. Da su oni momci tada imali podrsku, uzeli bi titulu ispred Sarajeva, bez obzira sto su je ovi kupili.

cikazubo
Kontakt:

čet jun 22, 2017 12:21 am

@Valtere cijeniš li rad tog juga kroz cijelu godinu, šta misliš vrijedi li ta podrška tih 50tak milja kazni ? Prateći tvoje komentare stičem dojam da bi ti gašenje grupe bio drugi rođendan..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u čet jun 22, 2017 12:21 am, ukupno mijenjano 1 put.

Plavi orkestar
Kontakt:

Evo da ova mladja raja vidi kakvog smo mi nekad Zelju imali kad je i Dzeko morao sjediti na klupi za rezervne igrace :)
http://www.skysports.com/football/heart ... icar/37360

storm_raider
Kontakt:

čet jun 22, 2017 12:25 am

Tad je Dzeko sjedio na klupi, danas Jahic ne moze ni do klupe. Neka ova starija raja vidi kakvog sad Zelju imamo. :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

čet jun 22, 2017 12:26 am

cikazubo je napisao/la:
@Valtere cijeniš li rad tog juga kroz cijelu godinu, šta misliš vrijedi li ta podrška tih 50tak milja kazni ? Prateći tvoje komentare stičem dojam da bi ti gašenje grupe bio drugi rođendan..
Ma kupiti kospe i uzivati u pozorisnoj atmosferi. To sto momci trpe svaki vid represije po raznoraznim selendrama da bi nas Zeljeznicar imao podrsku, nije vazno toliko.
To sto se momci polomise da podrska bude sve bolja, da se dicimo izgledom tribine, apsolutno je nevazno.

Platili 3000KM kaznu zbog bakljade protiv Slobode, a video bukvalno ali bukvalno citav svijet obisao. Kud ces bolji marketing?

Europski nastupi su vec nesto drugo i paljenje baklji te nepostivanje pravila, zbog kojih bi Zeljeznicar bio primoran istresti veliku svotu novca zarad gluposti, moglo bi se okarakterisati kao sve sem ljubavi prema klubu.

Da se razumijemo, apsolutni sam protivnik paljenja baklji na bezazlenim utakmicama. Protiv Slobode se Kanton zapalio, i neka je.. Trebao je biti nadmasen protiv Radnika u poslijednjem kolu, medjutim, oni na terenu se nisu oduzili prosjeku od 9200 ljudi u LZP !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet jun 22, 2017 12:27 am, ukupno mijenjano 1 put.

Plavi orkestar
Kontakt:

čet jun 22, 2017 12:27 am

storm_raider je napisao/la:
čet jun 22, 2017 12:25 am
Tad je Dzeko sjedio na klupi, danas Jahic ne moze ni do klupe. Neka ova starija raja vidi kakvog sad Zelju imamo. :D
Moš misliti koliko smo tek sad jaki.

Valter
Kontakt:

čet jun 22, 2017 12:29 am

cikazubo je napisao/la:
Ne pametuj zdravlja ti. Ako ja pocnem komentarisati ono sto ti ovdje napises lahko ce se steci utisak o kakvom simpatizeru Zelje se radi. Ja kada sam bio na tom jugu i gdje sam sa Zeljom sve bio ti mozes samo sanjati. Po meni osim samih kazni o kojima imam pravo dati svoj sud i navijanje sa juga u zadnje tri godine kao i sam izbor navijackih pjesama nije nesto sto protivniku stvara neki veliki pritisak. Kada pomogne sjever to onda bude ono pravo
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.

Prijava