Hadzija te prati,pamet u glavuPlava Porodica je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 11:10 pmPalio sam i palit cuJaozinho22 je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 10:57 pmPlava Porodica kloc, najviše pali na svakoj utakmici![]()
![]()
![]()
Hadzija te prati,pamet u glavuPlava Porodica je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 11:10 pmPalio sam i palit cuJaozinho22 je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 10:57 pmPlava Porodica kloc, najviše pali na svakoj utakmici![]()
![]()
![]()
Nije lijepo ni higijenski se naslađivati tuđoj muci. Ako je kljukušarska onda MOŽEJaozinho22 je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 11:20 pmNego, hoćemo li halalit Čeliku i SLobodi ?
Ja im za početak, ne halalim !![]()
Ova đeca što se raduju žrijebu ce kroz par decenija pricati:Plavi orkestar je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 11:52 pmCrnogorci imaju poštovanja prema nama.Evo iz jednog medija jedna recenica koja mnogo govori.
Zeta je dobila rivala koji budi nostalgiju - Željezničar, jedan od kultnih klubova eks-Ju scene.
Definitivno ! Ako budemo imali problem sa tim, imat cemo zbog te grupe ljudi.SarajlijaTM je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 10:49 pmLakse Ce se objasniti raji na jugu za stepenice nego dijaspori i slikačima sa istoka.Hurmasica je napisao/la:Što se tiče istočne i sjeverne tribine tu se propisa definitivno moramo pridržavati maksimalno. Da li se sve to može primijeniti i na južnu tribinu? Teško..
Naravno, baklje i ostale zajebancije ni pod razno.
Poslano sa mog ALE-L21 koristeći Tapatalk
U pravu si.Oni se i raduju dolasku na Grbavicu.Kad im ovi naši penzioneri hinjake opale nece znati šta ih je snašlo.Ko Braco gumena glava dok je igro.Model1964 je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 11:56 pmOva đeca što se raduju žrijebu ce kroz par decenija pricati:Plavi orkestar je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 11:52 pmCrnogorci imaju poštovanja prema nama.Evo iz jednog medija jedna recenica koja mnogo govori.
Zeta je dobila rivala koji budi nostalgiju - Željezničar, jedan od kultnih klubova eks-Ju scene.
* Te godine smo igrali sa Željom, hej sa Željom. Jesu nas natmburali brate moj. Al nije šala igrati sa Željom. Da sa Željom.*
Ma moramo kako znamo i umijemo. Inace cemo dobiti "cestitku" da nas glava zaboli.skretnicar je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 12:08 amGlupo je i polemisati o ovakvim stvarima, jer tesko da ce grupa osloboditi stepenice između svih sektora, jug ce zahvaljujuci nizoj cijeni karata biti prepun.. tako da.. nema govora o tome, kop ce biti cijela tribina tokom svih 90 minuta
Ma kupiti kospe i uzivati u pozorisnoj atmosferi. To sto momci trpe svaki vid represije po raznoraznim selendrama da bi nas Zeljeznicar imao podrsku, nije vazno toliko.
Moš misliti koliko smo tek sad jaki.storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 12:25 amTad je Dzeko sjedio na klupi, danas Jahic ne moze ni do klupe. Neka ova starija raja vidi kakvog sad Zelju imamo.![]()
Ne pametuj zdravlja ti. Ako ja pocnem komentarisati ono sto ti ovdje napises lahko ce se steci utisak o kakvom simpatizeru Zelje se radi. Ja kada sam bio na tom jugu i gdje sam sa Zeljom sve bio ti mozes samo sanjati. Po meni osim samih kazni o kojima imam pravo dati svoj sud i navijanje sa juga u zadnje tri godine kao i sam izbor navijackih pjesama nije nesto sto protivniku stvara neki veliki pritisak. Kada pomogne sjever to onda bude ono pravo