Obaviti razgovore sa grupom, predociti im kakve minuse donosi stajanje na stepenicama. Izdati saopstenje i takodjer jasno napisati..
Ko se ne bude pridrzavao, izbaciti sa stadiona.
Tako nekako...cikazubo je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 6:00 pmMora biti jedna tribina za 10KM, prevelika je razlika između 5 i 15KM, otac vodi dva sina na utakmicu to je 45KM, 2 pretkola 90KM, plus grickalice i sokovi zaokruži 100KM.
Druga stvar, razdovjiše tribine po klasama a ne po onima koji žele da sjede i onim koji žele da navijaju, užasna i bezobrazna strategija sa kartama..
sve znam ali daleko smo mi balkanci od te becke skole o kojoj pricas,a to je meni i malo bezveze,bili bi sigurno jedini navijaci na svijetu koji na navijackoj tribini postuju najgluplje pravilo uefe o stepenicama,a zna se sta sve uefa radi kako bi navijacke grupe skroz unistila i odstranila sa stadiona,evo gdje si ti to ikad vidio,pa cak i u 100 puta uredjenijim drzavama i drustvima da su na navijackoj tribini slobodne stepenice?avlami97 je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 5:47 pmPa ako cemo biti u minusu, onda bolje i kospe grickatipsihopata je napisao/la:pa sta ti predlazes onda?da se na jugu sjedi i da se grickaju kospe?avlami97 je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 5:28 pm
Znaci svu zaradu od prodatih karata od Istoka i Juga cemo baciti u vjetar. Pretpostavljam da ce biti po 3000 prodatih karata na obje tribine. Ako se koji kreten nadje pa zapali baklje mogli bi i u minusu biti nakon tekme, racunajuci i organizaciju.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk. Ako Jug donosi 15000 KM, a odnese 60000 KM sa punim stepenicama u minusu smo 45000 KM samo zbog te tribine.
Predlazem da se KOP pomjeri u sektor B i da se ispostuju stepenice.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
To se ne moze koristiti u medjunarodnim utakmicama pod okriljem fife i uefe..
Sve ja to kontam, ali takva su pravila i ko ih ne postuje slijedi kazna. Naveo sam primjer gdje cemo SVE prodate karte od Juga i Istoka dati na kazne. Uefu boli qurac, ona kaze 30 milja eura stajanje na stepenicama i posalje istu kaznu Bajernu i Zelji.psihopata je napisao/la:sve znam ali daleko smo mi balkanci od te becke skole o kojoj pricas,a to je meni i malo bezveze,bili bi sigurno jedini navijaci na svijetu koji na navijackoj tribini postuju najgluplje pravilo uefe o stepenicama,a zna se sta sve uefa radi kako bi navijacke grupe skroz unistila i odstranila sa stadiona,evo gdje si ti to ikad vidio,pa cak i u 100 puta uredjenijim drzavama i drustvima da su na navijackoj tribini slobodne stepenice?avlami97 je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 5:47 pmPa ako cemo biti u minusu, onda bolje i kospe grickatipsihopata je napisao/la: pa sta ti predlazes onda?da se na jugu sjedi i da se grickaju kospe?. Ako Jug donosi 15000 KM, a odnese 60000 KM sa punim stepenicama u minusu smo 45000 KM samo zbog te tribine.
Predlazem da se KOP pomjeri u sektor B i da se ispostuju stepenice.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
kad bude novi jug treba smisliti drugi nacin da bi izbjegli placanje,do tad se mora ovako,htjeli to pojedinci ili ne....
budi realan kao i do sad,nemoguce je to sa trenutnim jugom,kad se napravi novi treba misliti o tim stvarima,sad bi to fakat ruzno izgledalo na navijackoj tribini.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 6:25 pmMa ode Zelji 20 milja eura zbog gluposti koju neki nikako da shvate.. Pametnije je qrciti se uefi nego klubu ostaviti 20 milja eura..
Realno zao mi para i to dobrih para a jednu-dvije utakmice mozemo se vala nekako napeti i ispostovati to al haj ne mogu glavom kroz zid pa cu zavrsiti sa ovom temom..psihopata je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 6:31 pmbudi realan kao i do sad,nemoguce je to sa trenutnim jugom,kad se napravi novi treba misliti o tim stvarima,sad bi to fakat ruzno izgledalo na navijackoj tribini.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 6:25 pmMa ode Zelji 20 milja eura zbog gluposti koju neki nikako da shvate.. Pametnije je qrciti se uefi nego klubu ostaviti 20 milja eura..
Ko koristi u evropskim utakmicama? I nije to samo skinuti stolice vec se za svaki red moraju napraviti one ograde koje sluze kao neki rukohvati ili sta li vec..AsharaK je napisao/la: Pa skinut stolice i to je to ...
Hadzija kako ne moze, pa svi koriste?