Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 2:03 am

Zvanicna jos nije objavila cijene mozda bude korekcije bar za sjever nek bude cener i tamam.Mozda ovako cekaju reakcije navijaca hehh

salle86
Kontakt:

sri jun 21, 2017 2:05 am

malo i realnosti
onaj ko plaća za acu, šemsu, sinana ima šta i vidjeti
ipak dođe dobrih pi**ća i fino igraju, za razliku od ovih naših koji se igrom baš i ne mogu pohvaliti :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

KLIS
Kontakt:

sri jun 21, 2017 2:07 am

Mjera bi bilo samo da je Sjever spušten na 10 maraka da bi onaj koji ne stigne kupiti kartu za Jug opet mogao proći koliko - toliko povoljno. Nadam se da će ulaznice za članove biti puštene dan prije.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

Jaozinho22

sri jun 21, 2017 2:11 am

storm_raider je napisao/la:
sri jun 21, 2017 1:25 am
Slazem se, jeste puno. Obzirom na sve - 10 km.
10 KM je neka realna cijena za prva dva pretkola,ako kojim slučajem odemo u treće onda povećati cijenu za par KM.
Mada u klubu su bili korektni dosad što se tiče karti, pogotovo godišnjih za prošlu sezonu pa se nadamo da će tako i ostati. :)
Što se tiče tih Šemsi,Ceca,Meca,Aca ne vjerujem da navijači idu na takve manifestacije, ja prvi ne idem a i dosta raje s kojom idem na utakmice nema dodirnih tačaka s njima. :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Grbavica
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:53 am

SanMan je napisao/la:I naši se zaj.ebavaju bez veze sa ovim nazovi novinarima. Imaš destak piskarala i svi znamo koliko su jeftini. Fino ih pozoveš daš par olovki, čaša, privjesaka, sok, košpe od Fude, ovim "jačim" dres, nekom VIP ulaznicu. Mjesečno te dođe milja a mirna Bosna. Koji piše loše sledeći mjesec nema olovke. Oduvjek bilo, najpotkuplivija profesija - novinari.
E kraj kljucaj temu gasi svjetlo
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Okolele
Kontakt:
Status: Online

sri jun 21, 2017 6:51 am

Ma bice pun stadion ko sibica..Platit cemo i kaznu zbog stajanja na stepenicama..Pa jbt prva evropska tekma na Grbavici nakon iha haj godina..To ce borba biti za kartama..Ljudi ce jedni drugima preko glava skakati da dodju do karte..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

sri jun 21, 2017 7:01 am

loša je atmosfera, hajd' znaj. kako rekoh, po meni je razumno dvije marke više za jug, istok i sjever, i 5-10 više za zapad i vip.
gradi željo boli te *****

Morzhy
Kontakt:

sri jun 21, 2017 7:27 am

Jaozinho22 je napisao/la:
sri jun 21, 2017 2:11 am
storm_raider je napisao/la:
sri jun 21, 2017 1:25 am
Slazem se, jeste puno. Obzirom na sve - 10 km.
10 KM je neka realna cijena za prva dva pretkola,ako kojim slučajem odemo u treće onda povećati cijenu za par KM.
Mada u klubu su bili korektni dosad što se tiče karti, pogotovo godišnjih za prošlu sezonu pa se nadamo da će tako i ostati. :)
Što se tiče tih Šemsi,Ceca,Meca,Aca ne vjerujem da navijači idu na takve manifestacije, ja prvi ne idem a i dosta raje s kojom idem na utakmice nema dodirnih tačaka s njima. :D
Da je cener mjera za evropsku utakmicu (kakvu god i u kojem god pretkolu), ne bi onda toliko koštala npr. protiv Goražda u pretkolu kupa BiH. Mjera naravno jeste, ali teško da će biti samo toliko

Jugozapad
Kontakt:

sri jun 21, 2017 7:42 am

gavran je napisao/la:
uto jun 20, 2017 11:23 pm
gdje je onaj sa bumovima i jaganjcima
Ovom treba neko rec da nije zanimljiv

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 8:07 am

reks1 je napisao/la:Za kojekakve Zorice,Dare.Semse,Ace ili sta ja vec znam cvancika je normala!!!!! :zid:
Brzo se zaboravi da su jeftinije karte i broj pljuvaca direktno proporcionalni :D
Svaka ti čast. Za argelini i slične cuce nije puno svakih dan 5-10.

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

tm8782
Kontakt:

sri jun 21, 2017 8:08 am

salle86 je napisao/la:malo i realnosti
onaj ko plaća za acu, šemsu, sinana ima šta i vidjeti
ipak dođe dobrih pi**ća i fino igraju, za razliku od ovih naših koji se igrom baš i ne mogu pohvaliti :D
Imaju istu karakternu osobinu i jedni i drugi, pi.čići...

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

tm8782
Kontakt:

sri jun 21, 2017 8:11 am

Grbavica je napisao/la:
SanMan je napisao/la:I naši se zaj.ebavaju bez veze sa ovim nazovi novinarima. Imaš destak piskarala i svi znamo koliko su jeftini. Fino ih pozoveš daš par olovki, čaša, privjesaka, sok, košpe od Fude, ovim "jačim" dres, nekom VIP ulaznicu. Mjesečno te dođe milja a mirna Bosna. Koji piše loše sledeći mjesec nema olovke. Oduvjek bilo, najpotkuplivija profesija - novinari.
E kraj kljucaj temu gasi svjetlo
Što je najgore 99% ovakvih stvari je tačno. Ali post je za sehare. Tako rade pojedini klubovi...

tm8782
Kontakt:

sri jun 21, 2017 8:17 am

Da dodam za novinare, ima ih i malo skupljih. Platiš mu 'ravaku' i on piše dan danas o tebi i timu. Osladilo se novinaru, očito se i dan danas 'sjeća' tih trenutaka...

MATORI
Kontakt:

sri jun 21, 2017 8:24 am

kontranogama je napisao/la:
sri jun 21, 2017 12:52 am
O 10-o godisnjoj prodaji stolica za jug ja imam nerazrijesen stav, lijepo izgleda i korisno naravno da se organizuje kao i istok, ali se sa druge strane bojim da ce mnogi iz ljubavi kupiti ali se nece pojavljivati pa umjesto da jug bude pun onih koji navijaju 90 minuta bit ce dosta praznih stolica kao sto se desava sa istokom. Mislim to je navijacka tribina,kop, tamo trebaju svi da se deru non stop. Eto ja prvi kad ponekad odem na Jug, jugo zapad, otpjevam sve skupa deset minuta. Nadam se da nece biti stolice rezervisane kao na istoku, nego brate kop u sredini a desetogodinje nako sa strane.
Pa buraz valjda će jug imati kapacitet min. cca 4.000 - 4.500 mjesta.
Prodaš kroz desetogodišje ulaznice 1000, ostaje ti opet 3.000 - 3.500.
I to je dosta.
Kako ćeš bolan "namaći" 500.000 KM - nego kroz desetogodišnje.
Znam reći ćeš sponzori, ovo, ono...
Dobro neko reče ovi naši manekeni troše ko "Lada Niva", za jug nebi ostalo ništa j.ebo te :ganja:

dres_na_pruge
Kontakt:

sri jun 21, 2017 8:25 am

Uvrštavanje Stadiona Grbavica u turističku ponudu Grada. Da ili Ne?.......?

Privatno vlasništvo tako da Grad možemo zaobići, to se dogovori sa turističkim agencijama da se uvrsti u ponudu, ali šta se to nudi jednom turisti??
Ili još bolje šta ima Željo od toga finansijski osim onog čuvenog "širenje istine o Bosni",a to može odraditi bilo koja agencija pred stadionom i bez ikakve naknade bilo kome,lagano uzmes sliku onu ratnu sa kraterom ispred stadiona(sjeverna tribina) čisto kao dokaz turisti da se nalazi na autentičnom mjestu i opleti priču.

Stadion kao sportski objekat prvo treba ponuditi svom navijaču uslove da ostavi lovu, pa tek onda nekom turisti,a može i uporedo,ukratko fali Muzej, fali Fan Shop,fali svašta nešta, ali bit će ako Bog da, samo kažem malo ste uranili

mirzza
Kontakt:

sri jun 21, 2017 8:56 am

dres_na_pruge je napisao/la:

Privatno vlasništvo tako da Grad možemo zaobići, to se dogovori sa turističkim agencijama da se uvrsti u ponudu, ali šta se to nudi jednom turisti??
Ili još bolje šta ima Željo od toga finansijski osim onog čuvenog "širenje istine o Bosni",a to može odraditi bilo koja agencija pred stadionom i bez ikakve naknade bilo kome,lagano uzmes sliku onu ratnu sa kraterom ispred stadiona(sjeverna tribina) čisto kao dokaz turisti da se nalazi na autentičnom mjestu i opleti priču.

Stadion kao sportski objekat prvo treba ponuditi svom navijaču uslove da ostavi lovu, pa tek onda nekom turisti,a može i uporedo,ukratko fali Muzej, fali Fan Shop,fali svašta nešta, ali bit će ako Bog da, samo kažem malo ste uranili
Slazem se ali od necega se mora poceti. Neka cijena od 20 KM za obilazak Grbavice u grupama po 15-20 ljudi bi bila OK. Malo price o pocetku pravljenja stadiona, neki filmic o tome, o ratu kako je gorjela zapadna tribina i naravno akcija navijaca za renoviranje zapada i izgradnju istoka.
Dodati kupovinu u fan shopu uz mozda neki popust za tu ulaznicu. Tura od 30 minuta bi bila OK.
Neko ce to dodatno razraditi, za 2 grupe milja, nije lose.

KrajPrice
Kontakt:

sri jun 21, 2017 9:04 am

MATORI je napisao/la:
sri jun 21, 2017 8:24 am
kontranogama je napisao/la:
sri jun 21, 2017 12:52 am
O 10-o godisnjoj prodaji stolica za jug ja imam nerazrijesen stav, lijepo izgleda i korisno naravno da se organizuje kao i istok, ali se sa druge strane bojim da ce mnogi iz ljubavi kupiti ali se nece pojavljivati pa umjesto da jug bude pun onih koji navijaju 90 minuta bit ce dosta praznih stolica kao sto se desava sa istokom. Mislim to je navijacka tribina,kop, tamo trebaju svi da se deru non stop. Eto ja prvi kad ponekad odem na Jug, jugo zapad, otpjevam sve skupa deset minuta. Nadam se da nece biti stolice rezervisane kao na istoku, nego brate kop u sredini a desetogodinje nako sa strane.
Pa buraz valjda će jug imati kapacitet min. cca 4.000 - 4.500 mjesta.
Prodaš kroz desetogodišje ulaznice 1000, ostaje ti opet 3.000 - 3.500.
I to je dosta.
Kako ćeš bolan "namaći" 500.000 KM - nego kroz desetogodišnje.
Znam reći ćeš sponzori, ovo, ono...
Dobro neko reče ovi naši manekeni troše ko "Lada Niva", za jug nebi ostalo ništa j.ebo te :ganja:
Na jugu nece biti stolica sa imenom, kada kupis desetogodisnju mozes gdje hoces.
Ti mislim da bi se postovalo na jugu mjesto, aahahahahah
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

ponosannavas
Kontakt:

sri jun 21, 2017 9:11 am

Podržavam cijene od 15 KM, ali ako će članovima dati po 8 ili po 10, ali član može kupiti samo jednu kartu. Vodi se evidencija i kad ispuca ne može više niko na tu člansku da kupi, čak bi stavio 8 KM za članove. Daš im do znanja da u dvije tekme im je isto uzeti člansku i dvije karte ili samo dvije karte. Logično svi će gledati da se učlane jer imaju cijelu godinu popuste i pogodnosti dodatne. Vrlo jednostavno. I jug dići na 7 a za članove 3 KM.

Zaboravih napisati da sam bi na ovom turniru za vikend i gledao ove naše kadete. Moram reći da tu stvarno imamo finu generaciju. Nije bilo onog reprezentativca Zilića. Njega nikako da nafatam da pogledam. Desni i lijevi bek Mešić i DUraković su mi se baš svidjeli. Vezni red isto tj Nuhanović (ovaj je šmeker pravi ali mi djeluje nekad ko Uglješa bolikurac), Osmanović i Sušić. Ovaj zadnji mi je malo lošiji ali ne mora značiti samo sam dvije tekme gledao. Vidi se da je siguran sa loptom ali nije se puno isticao. Krila isto tako imaju potencijala tj Mujić i Šehić, plus drugi dan neki Mizdrak. I on je brz i ima potenscijala samo će se on malo kasnije formirati. TO je ono što Amir može zaigrati sa 17, a Šaban će sa 19, a npr možda su isti potencijal. I stoper jeddan je dobar. Čini mi se Lukovac, kapiten, pet bbroj, a drugi je onako nesiguran, mada nije puno griješio. Djeluje mi kao da mu to nije prirodna pozicija nego da je pokrpio rupu. Od ovih što su manje igrali ia nešto u Zubanoviću i Mušoviću, ali vidjet ćemo. Onako sad iskreno meni se najmanje svidio Ahmed Hasanović Prvu tekmu protiv Budućnosti je totalno loš bio. Nije zadržao nijednu loptu kako treba. On se formirao prije ostalih i on berzinom i snagom nešto napravi ali to nešto nije mogao protiv stamenih igrača iz Podgorice. Fudbalski je slab. Navikao je igrati sam sa sobom. Kasni sa pasovima. MOžda je sve to jer ga ovi ne mogu pratiti. VIdjet ćemo anredne godine. Inače ova grupa gdje smo mi bili je puno jača od ove druge. Sarajevo je jedino u par deka iz te grupe i mislim da su uzeli finale na svježinu. DOsta su se manje istrošili prve tri tekme od Budućnosti koja je po meni najbolja ekipa. Pogotovo su odmorili dan ranije. Olimpic je baš loš i totalno mi nije jasno kako ih naši nisu dobili u zadnjem kolu prvenstva. MOžda su se zbunili jer su igrali na velikom terenu pa se malo pogubili.
Dvije stvari se moraju uraditi. Prva je da ova djeca imaju što više ovakvih utakmica jer u našem prvenstvu imaju samo nekoliko, tj samo par ovakvih protivnika. Ovo ostalu nakantaju. Drugo, sad kad se priključe ova 2000 godišta ovim koji su 1999 desit će nam se da recimo imamo po desnom i lijevom beku po dva po meni dobra igrača i mora se naći načina da i jedni i drugi imaju jake tekme. Hoće li se dati šansa ovim mlađima kroz prvenstvo a Šehić i Beširević da igraju z aprvi i drugi tim ne znam ali se mora naći način. Još nekih pozicija ima koje se dupliraju. Međutim onda bi it mogao trpiti rezultat ako ovi mlađi igraju prvenstvo a bitno je juniorsko radi izlaska u Ervopu. Mora se naći neka kombinacija da ne stagniraju ova djeca. Ne znam kakvih još tkamičenja ima i koliko su kvalitetna, ali jake tekme, čak i sa boljima od sebe su jako jako bitne.

Plavanacija
Kontakt:

sri jun 21, 2017 9:25 am

mirzza je napisao/la:
sri jun 21, 2017 8:56 am
dres_na_pruge je napisao/la:

Slazem se ali od necega se mora poceti. Neka cijena od 20 KM za obilazak Grbavice u grupama po 15-20 ljudi bi bila OK. Malo price o pocetku pravljenja stadiona, neki filmic o tome, o ratu kako je gorjela zapadna tribina i naravno akcija navijaca za renoviranje zapada i izgradnju istoka.
Dodati kupovinu u fan shopu uz mozda neki popust za tu ulaznicu. Tura od 30 minuta bi bila OK.
Neko ce to dodatno razraditi, za 2 grupe milja, nije lose.
Cijena 20KM za obilazak stadiona???? Nerealno skroz!!! Cijena od 5-10KM je puno realnija, a naravno posjeta fanshopu gdje bi se moglo potrositi jos 10-20KM. Neko napisa da smo jako daleko od toga sto je i realno, ali ideja je odlicna. Gledam po gradu grupe kineza, japanaca, sigurno da bi ih interesovao stadion koji je bio prva linija u ratu, a pored toga najtrofejniji klub igra na istom. Stvarno ima materijala da se napravi dobra prica. E sad ima li funkcionalnog prostora za taj muzejic i sl, mislim da ce se to napraviti kad se bude pravila zapadna tribina.....

Dominic
Kontakt:

sri jun 21, 2017 9:38 am

Okolele je napisao/la:
sri jun 21, 2017 6:51 am
Ma bice pun stadion ko sibica..Platit cemo i kaznu zbog stajanja na stepenicama..Pa jbt prva evropska tekma na Grbavici nakon iha haj godina..To ce borba biti za kartama..Ljudi ce jedni drugima preko glava skakati da dodju do karte..
Daj Boze.Mislim da ni 7000-8000 gledalaca s ovim cijenama za prvo pretkolo ne bi bilo lose protiv Zete. Ako dozivimo AIK, e tu bi vec mogao pasti i rekord stadiona jer tada je spica s odmorima, digla bi se euforija medju navijacima, grad je pun, dijaspora najbrojnija bas sredinom jula itd.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava