10 KM je neka realna cijena za prva dva pretkola,ako kojim slučajem odemo u treće onda povećati cijenu za par KM.storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 1:25 amSlazem se, jeste puno. Obzirom na sve - 10 km.
E kraj kljucaj temu gasi svjetloSanMan je napisao/la:I naši se zaj.ebavaju bez veze sa ovim nazovi novinarima. Imaš destak piskarala i svi znamo koliko su jeftini. Fino ih pozoveš daš par olovki, čaša, privjesaka, sok, košpe od Fude, ovim "jačim" dres, nekom VIP ulaznicu. Mjesečno te dođe milja a mirna Bosna. Koji piše loše sledeći mjesec nema olovke. Oduvjek bilo, najpotkuplivija profesija - novinari.
Da je cener mjera za evropsku utakmicu (kakvu god i u kojem god pretkolu), ne bi onda toliko koštala npr. protiv Goražda u pretkolu kupa BiH. Mjera naravno jeste, ali teško da će biti samo tolikoJaozinho22 je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 2:11 am10 KM je neka realna cijena za prva dva pretkola,ako kojim slučajem odemo u treće onda povećati cijenu za par KM.storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 1:25 amSlazem se, jeste puno. Obzirom na sve - 10 km.
Mada u klubu su bili korektni dosad što se tiče karti, pogotovo godišnjih za prošlu sezonu pa se nadamo da će tako i ostati.
Što se tiče tih Šemsi,Ceca,Meca,Aca ne vjerujem da navijači idu na takve manifestacije, ja prvi ne idem a i dosta raje s kojom idem na utakmice nema dodirnih tačaka s njima.![]()
Svaka ti čast. Za argelini i slične cuce nije puno svakih dan 5-10.reks1 je napisao/la:Za kojekakve Zorice,Dare.Semse,Ace ili sta ja vec znam cvancika je normala!!!!!![]()
Brzo se zaboravi da su jeftinije karte i broj pljuvaca direktno proporcionalni
Imaju istu karakternu osobinu i jedni i drugi, pi.čići...salle86 je napisao/la:malo i realnosti
onaj ko plaća za acu, šemsu, sinana ima šta i vidjeti
ipak dođe dobrih pi**ća i fino igraju, za razliku od ovih naših koji se igrom baš i ne mogu pohvaliti
Što je najgore 99% ovakvih stvari je tačno. Ali post je za sehare. Tako rade pojedini klubovi...Grbavica je napisao/la:E kraj kljucaj temu gasi svjetloSanMan je napisao/la:I naši se zaj.ebavaju bez veze sa ovim nazovi novinarima. Imaš destak piskarala i svi znamo koliko su jeftini. Fino ih pozoveš daš par olovki, čaša, privjesaka, sok, košpe od Fude, ovim "jačim" dres, nekom VIP ulaznicu. Mjesečno te dođe milja a mirna Bosna. Koji piše loše sledeći mjesec nema olovke. Oduvjek bilo, najpotkuplivija profesija - novinari.
Pa buraz valjda će jug imati kapacitet min. cca 4.000 - 4.500 mjesta.kontranogama je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 12:52 amO 10-o godisnjoj prodaji stolica za jug ja imam nerazrijesen stav, lijepo izgleda i korisno naravno da se organizuje kao i istok, ali se sa druge strane bojim da ce mnogi iz ljubavi kupiti ali se nece pojavljivati pa umjesto da jug bude pun onih koji navijaju 90 minuta bit ce dosta praznih stolica kao sto se desava sa istokom. Mislim to je navijacka tribina,kop, tamo trebaju svi da se deru non stop. Eto ja prvi kad ponekad odem na Jug, jugo zapad, otpjevam sve skupa deset minuta. Nadam se da nece biti stolice rezervisane kao na istoku, nego brate kop u sredini a desetogodinje nako sa strane.
Slazem se ali od necega se mora poceti. Neka cijena od 20 KM za obilazak Grbavice u grupama po 15-20 ljudi bi bila OK. Malo price o pocetku pravljenja stadiona, neki filmic o tome, o ratu kako je gorjela zapadna tribina i naravno akcija navijaca za renoviranje zapada i izgradnju istoka.dres_na_pruge je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 8:25 amUvrštavanje Stadiona Grbavica u turističku ponudu Grada. Da ili Ne?.......?
Privatno vlasništvo tako da Grad možemo zaobići, to se dogovori sa turističkim agencijama da se uvrsti u ponudu, ali šta se to nudi jednom turisti??
Ili još bolje šta ima Željo od toga finansijski osim onog čuvenog "širenje istine o Bosni",a to može odraditi bilo koja agencija pred stadionom i bez ikakve naknade bilo kome,lagano uzmes sliku onu ratnu sa kraterom ispred stadiona(sjeverna tribina) čisto kao dokaz turisti da se nalazi na autentičnom mjestu i opleti priču.
Stadion kao sportski objekat prvo treba ponuditi svom navijaču uslove da ostavi lovu, pa tek onda nekom turisti,a može i uporedo,ukratko fali Muzej, fali Fan Shop,fali svašta nešta, ali bit će ako Bog da, samo kažem malo ste uranili
Na jugu nece biti stolica sa imenom, kada kupis desetogodisnju mozes gdje hoces.MATORI je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 8:24 amPa buraz valjda će jug imati kapacitet min. cca 4.000 - 4.500 mjesta.kontranogama je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 12:52 amO 10-o godisnjoj prodaji stolica za jug ja imam nerazrijesen stav, lijepo izgleda i korisno naravno da se organizuje kao i istok, ali se sa druge strane bojim da ce mnogi iz ljubavi kupiti ali se nece pojavljivati pa umjesto da jug bude pun onih koji navijaju 90 minuta bit ce dosta praznih stolica kao sto se desava sa istokom. Mislim to je navijacka tribina,kop, tamo trebaju svi da se deru non stop. Eto ja prvi kad ponekad odem na Jug, jugo zapad, otpjevam sve skupa deset minuta. Nadam se da nece biti stolice rezervisane kao na istoku, nego brate kop u sredini a desetogodinje nako sa strane.
Prodaš kroz desetogodišje ulaznice 1000, ostaje ti opet 3.000 - 3.500.
I to je dosta.
Kako ćeš bolan "namaći" 500.000 KM - nego kroz desetogodišnje.
Znam reći ćeš sponzori, ovo, ono...
Dobro neko reče ovi naši manekeni troše ko "Lada Niva", za jug nebi ostalo ništa j.ebo te![]()
Cijena 20KM za obilazak stadiona???? Nerealno skroz!!! Cijena od 5-10KM je puno realnija, a naravno posjeta fanshopu gdje bi se moglo potrositi jos 10-20KM. Neko napisa da smo jako daleko od toga sto je i realno, ali ideja je odlicna. Gledam po gradu grupe kineza, japanaca, sigurno da bi ih interesovao stadion koji je bio prva linija u ratu, a pored toga najtrofejniji klub igra na istom. Stvarno ima materijala da se napravi dobra prica. E sad ima li funkcionalnog prostora za taj muzejic i sl, mislim da ce se to napraviti kad se bude pravila zapadna tribina.....mirzza je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 8:56 amSlazem se ali od necega se mora poceti. Neka cijena od 20 KM za obilazak Grbavice u grupama po 15-20 ljudi bi bila OK. Malo price o pocetku pravljenja stadiona, neki filmic o tome, o ratu kako je gorjela zapadna tribina i naravno akcija navijaca za renoviranje zapada i izgradnju istoka.dres_na_pruge je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 8:25 amUvrštavanje Stadiona Grbavica u turističku ponudu Grada. Da ili Ne?.......?
Privatno vlasništvo tako da Grad možemo zaobići, to se dogovori sa turističkim agencijama da se uvrsti u ponudu, ali šta se to nudi jednom turisti??
Ili još bolje šta ima Željo od toga finansijski osim onog čuvenog "širenje istine o Bosni",a to može odraditi bilo koja agencija pred stadionom i bez ikakve naknade bilo kome,lagano uzmes sliku onu ratnu sa kraterom ispred stadiona(sjeverna tribina) čisto kao dokaz turisti da se nalazi na autentičnom mjestu i opleti priču.
Stadion kao sportski objekat prvo treba ponuditi svom navijaču uslove da ostavi lovu, pa tek onda nekom turisti,a može i uporedo,ukratko fali Muzej, fali Fan Shop,fali svašta nešta, ali bit će ako Bog da, samo kažem malo ste uranili
Dodati kupovinu u fan shopu uz mozda neki popust za tu ulaznicu. Tura od 30 minuta bi bila OK.
Neko ce to dodatno razraditi, za 2 grupe milja, nije lose.
Daj Boze.Mislim da ni 7000-8000 gledalaca s ovim cijenama za prvo pretkolo ne bi bilo lose protiv Zete. Ako dozivimo AIK, e tu bi vec mogao pasti i rekord stadiona jer tada je spica s odmorima, digla bi se euforija medju navijacima, grad je pun, dijaspora najbrojnija bas sredinom jula itd.