Znamo da Sinisa ostaje
E yebiga haveru po tvojoj teoriji je onda dobro sto i Bogicevic ima ugovor i bilo bi bolje da ga je i Kerla produzio jer bi mogli nesto korisno uraditi za klub a u teoriji bi mogli i zaraditi na njima.. Slozicemo se da su nam rezoni razlicitiMorzhy je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 7:38 pmTi si ga spomenuo pa sam zato i ja. Ok, iako su stariji, opet za Markovića, Blagojevića i Sinišu ćeš uzeti više nego za Miroslava, iz prostog razloga jer su pod ugovorom...teoretski naravno jer će ih slabo ko tražiti zbog godina, ali šansa postoji. Na kraju krajeva, neko od njih će napraviti asistenciju, dati gol, presjeći napad, opet je to korist za klub koju od Miroslava više nema. Stvarno ne znam kako ovo bolje da objasnim
Svako malo neka nova hajka...baš me zanima koliko keša uzme izvjesni nadrinovinar Cviko da zaključi ovako nešto, iako ga apsolutno niko ništa ne pita?
*ebo ga onaj ko mu dade diplomu za novinara. Iznosi neke zakljucke u tekstu bez da saslusa i drugu stranu. Samo jos jedna u nizu hajki koje se vode protiv kluba