Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 20, 2017 8:04 pm

Model1964 je napisao/la:
uto jun 20, 2017 7:29 pm
Ja cesto imam u Sa. probleme kada zagovaram posao bez emocija.
Au jesi ga ub'o ovdje..

Najveci problem je upravo taj. Posao je posao. Prijateljstvo je bonus, apsolutno nezavisan od toga, a ako je u kombinaciji onda mora biti dobitna. A to je tesko.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amar927
Kontakt:

Re: FK Željezničar

uto jun 20, 2017 8:11 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto jun 20, 2017 7:24 pm
Nego ljudi jel sutra Gotal na Grbavici?
Kažu da je sutra na ljekarskom pregledu...imam osjećaj da će momak biti zvijer na terenu...nešto slično ko što je Benko bio kod kona...

Ajzea
Kontakt:

uto jun 20, 2017 8:12 pm

Mijesate kruske i jabuke. Niko Miroslavu rijeci nije rekao sto nije produzio. Ja sam ga cak branio.. Sta ce momak, hoce vani gdje moze da uzme vecu cifru, misli da vise vrijedi i to mi je okej.. Sve je posteno odradio, sve je posteno naplatio, rastali smo se i to je to.. Ode negdje gdje za mjesec moze uzeti cifru da mu se u glavi zavrti. Apsolutno ga razumijem !

Ali otici iz Zelje u Zrinjski gdje razlika moze biti neka sitna, i to u situaciji kada je isti taj Zeljeznicar imao veliku ulogu u njegovom povratku u zivot, povratku u repku i fudbal opcenito, zgadio bi mi se i pozelio bih mu sve najgore i da za hljeba nema..

ChWilla
Kontakt:

uto jun 20, 2017 8:14 pm

ja mislim da se to ipak neće desiti.
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

uto jun 20, 2017 8:17 pm

Amar927 je napisao/la:
uto jun 20, 2017 8:11 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto jun 20, 2017 7:24 pm
Nego ljudi jel sutra Gotal na Grbavici?
Kažu da je sutra na ljekarskom pregledu...imam osjećaj da će momak biti zvijer na terenu...nešto slično ko što je Benko bio kod kona...
on sigurno može jako mnogo ako bude pravi. npr. on ima u HNL sezonu kakvu lendrić nikad nije imao.

mana je što ni to nije bilo baš juče...i što niko neće imati strpljenja sa njim. možda ni on sam sa sobom ako ga ne krene odmah.
gradi željo boli te *****

Eric Cantona
Kontakt:

uto jun 20, 2017 8:22 pm

Hoce Miro da igra u ''Ligi prvaka'' :ganja:

LeBlue
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
Mijesate kruske i jabuke. Niko Miroslavu rijeci nije rekao sto nije produzio. Ja sam ga cak branio.. Sta ce momak, hoce vani gdje moze da uzme vecu cifru, misli da vise vrijedi i to mi je okej.. Sve je posteno odradio, sve je posteno naplatio, rastali smo se i to je to.. Ode negdje gdje za mjesec moze uzeti cifru da mu se u glavi zavrti. Apsolutno ga razumijem !

Ali otici iz Zelje u Zrinjski gdje razlika moze biti neka sitna, i to u situaciji kada je isti taj Zeljeznicar imao veliku ulogu u njegovom povratku u zivot, povratku u repku i fudbal opcenito, zgadio bi mi se i pozelio bih mu sve najgore i da za hljeba nema..
Meni je tesko razumiti logiku ako predje u Zrinjski jer nevidim da mu oni mogu dati znatno bolje uslove. Ali ako se to desi onda je znak da je Zrinjski financijski jak, i normalno drzavni organi bi se trebali pitati odakle novac za to.

Simply Blue
Kontakt:

uto jun 20, 2017 8:23 pm

Sva ova priča oko Miroslava je stvarno bespotrebna, znam svi smo nezadovoljni zbog onog fijaska sa kraja sezone, još uvijek neke stvari bole...ali stvarno sve ovo nema smisla. Kao prvo, neki kažu da se i on sprda sa klubom, ja to iskreno nisam primjetio...ako je i bilo toga, to se je odnosilo na ovu hordu paćenika koji su dosadili sa moljakanjem da ostane, kako se kaže: da nije tužno, bilo bi smješno ili obratno, a upravo to tako izgleda.
Nije potpisao ugovor-ima svako pravo na to...ona priča ko je kome tu pomogao, sigurno je bilo obostrano, a ko je u tome više izgubio tj. dobio, ja bih rekao da tu nijasne odlučuju. Vratio se je i u repku, a ko to garantira da to isto ne bi isto uradio u dresu nekog drugog kluba u PL, čak bi mu možda i bilo jednostavije igrati negdje nego u Želji.
Ja Miri ništa ne zamjeram a i nemam pravo..pa čak i da ode u Zrinjski koji se spominje, ako ode tamo otići će najviše zbog jednog razloga, baš zbog onog zbog čega ga ovdje mnogi poštuju, a to je zato što je profesionalac, profi. koji prvo gleda sebei opet kao takav je neko ko nam nije dao baš puno razloga da se crvenimo zbog njega za ovu 1.5 godina, a bgm bilo je razloga za to. On je profesionalac a danas u profi. fudbalu malo ostaje mjesta za ljubav, pa i da sad mogu birati opet bih doveo nekog stone-cold profija koji će doći uraditi ono što mu se kaže i kad bude odlazio iz kluba neće se okrenuti...nego da dovodimo neke igrača koji se po njihovim riječima rukovde srcem kada je riječ o Želji i možda da manjak etike i profesionalnosti kompenzuju ljubavlju prema klubu, samo što je došao neki trend kod nas da u tom ljubavnom krugu neki misle da su ono mali bitniji od ove druge polovice, pa si svašta dopuštaju jer valjda tako interpretiraju ljubav, a bgm linija između ljubavi i (ne znam da li je prava riječ )''mržnja'' je postala izuzetno mala, a to smo se mogli uvjeriti nedavno, da ne kažem jučer.
E sa, jučer sam baš pogledao jedan video i mislim da se može primjeniti i na ovu situaciju sa Mirom:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

vobznaazna
Kontakt:

uto jun 20, 2017 8:25 pm

amar92 je napisao/la:
uto jun 20, 2017 7:25 pm
"Ako budem ostajao u Bosni, to će biti Željo. Šanse svakako postoje".

Pouzdana stranica xD
Jel se Miro racuna kao povratnik? :P

Sent from my iPhone using Tapatalk
Da super to vazi za Bosnu a jel' sta za Hercegovinu rekao... Ccc. 😁

Bergeron
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 20, 2017 8:27 pm

storm_raider je napisao/la:
uto jun 20, 2017 8:04 pm
Model1964 je napisao/la:
uto jun 20, 2017 7:29 pm
Ja cesto imam u Sa. probleme kada zagovaram posao bez emocija.
Au jesi ga ub'o ovdje..

Najveci problem je upravo taj. Posao je posao. Prijateljstvo je bonus, apsolutno nezavisan od toga, a ako je u kombinaciji onda mora biti dobitna. A to je tesko.

:palacgore: :palacgore: :palacgore:

Leon_Professional
Kontakt:

LeBlue je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

Meni je tesko razumiti logiku ako predje u Zrinjski jer nevidim da mu oni mogu dati znatno bolje uslove. Ali ako se to desi onda je znak da je Zrinjski financijski jak, i normalno drzavni organi bi se trebali pitati odakle novac za to.
Sve stoji.
Ali ako mu mi dajemo platu 10 milja nas to izadje 17, a Zrinjski mu moze cisto dati 17 jer ne daju porez.
Bgm sad gledano 7 milja nije malo i sitno. Bar meni.
To je moje razmisljanje. Stoji sto i vi govorite. Mada on da se htio Zelji oduziti sto smo ga vratili i u zivot i u repku on bi produzio ugovor da uzmemo bar ono sto smo u njeg ulozili, ali ipak nije i to me nerviralo zimus, sad sam vec ravnodusan.

Ovo sto @Model kaze je milion% tacno. Jbg takvi smo.

P.S A i ova cijela prica je bespotrebna.

LeBlue
Kontakt:

uto jun 20, 2017 8:31 pm

Leon_Professional je napisao/la:
LeBlue je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

Sve stoji.
Ali ako mu mi dajemo platu 10 milja nas to izadje 17, a Zrinjski mu moze cisto dati 17 jer ne daju porez.
To je moje razmisljanje. Stoji sto i vi govorite. Mada on da se htio Zelji oduziti sto smo ga vratili i u zivot i u repku on bi produzio ugovor da uzmemo bar ono sto smo u njeg ulozili, ali ipak nije i to me nerviralo zimus, sad sam vec ravnodusan.

Slazem se, i mislio sam na poreze. I treba se se ova prica vise forsirati.

Morzhy
Kontakt:

uto jun 20, 2017 8:36 pm

Šulenta: "šta ono bi porez, poznata mi riječ nešto?"

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 20, 2017 8:39 pm

Simply Blue je napisao/la:
uto jun 20, 2017 8:23 pm
Sva ova priča oko Miroslava je stvarno bespotrebna, znam svi smo nezadovoljni zbog onog fijaska sa kraja sezone, još uvijek neke stvari bole...ali stvarno sve ovo nema smisla. Kao prvo, neki kažu da se i on sprda sa klubom, ja to iskreno nisam primjetio...ako je i bilo toga, to se je odnosilo na ovu hordu paćenika koji su dosadili sa moljakanjem da ostane, kako se kaže: da nije tužno, bilo bi smješno ili obratno, a upravo to tako izgleda.
Nije potpisao ugovor-ima svako pravo na to...ona priča ko je kome tu pomogao, sigurno je bilo obostrano, a ko je u tome više izgubio tj. dobio, ja bih rekao da tu nijasne odlučuju. Vratio se je i u repku, a ko to garantira da to isto ne bi isto uradio u dresu nekog drugog kluba u PL, čak bi mu možda i bilo jednostavije igrati negdje nego u Želji.
Ja Miri ništa ne zamjeram a i nemam pravo..pa čak i da ode u Zrinjski koji se spominje, ako ode tamo otići će najviše zbog jednog razloga, baš zbog onog zbog čega ga ovdje mnogi poštuju, a to je zato što je profesionalac, profi. koji prvo gleda sebei opet kao takav je neko ko nam nije dao baš puno razloga da se crvenimo zbog njega za ovu 1.5 godina, a bgm bilo je razloga za to. On je profesionalac a danas u profi. fudbalu malo ostaje mjesta za ljubav, pa i da sad mogu birati opet bih doveo nekog stone-cold profija koji će doći uraditi ono što mu se kaže i kad bude odlazio iz kluba neće se okrenuti...nego da dovodimo neke igrača koji se po njihovim riječima rukovde srcem kada je riječ o Želji i možda da manjak etike i profesionalnosti kompenzuju ljubavlju prema klubu, samo što je došao neki trend kod nas da u tom ljubavnom krugu neki misle da su ono mali bitniji od ove druge polovice, pa si svašta dopuštaju jer valjda tako interpretiraju ljubav, a bgm linija između ljubavi i (ne znam da li je prava riječ )''mržnja'' je postala izuzetno mala, a to smo se mogli uvjeriti nedavno, da ne kažem jučer.
E sa, jučer sam baš pogledao jedan video i mislim da se može primjeniti i na ovu situaciju sa Mirom:
Bravo za ovaj video.

http://www.hrt.hr/392958/ostalo/stankov ... zubic-vila

To je to. Zimus sam govorio kad smo se ibretili kako to on tako jako se bori i igra. Pa naravno da to radi prije svega radi sebe i to je sva sustina. Ne radi on zbog nas nista, vec radi sebe.
Sjecam se i citata iz jedne knjige od Dostojevskog. U fazonu, parafraziram, kao sve se zasniva na licnim interesima, gledate samo sebe.
Samo problem je sto se nesto ne mogu sami sa sobom dog. jel se zivi od ljubavi il ne!

Treba jedan Bum da ovo uzdrma malo :D

tm8782
Kontakt:

uto jun 20, 2017 8:44 pm

Ne znam, nisam pametan. Ja da sam na mjestu naših ne bi plaćao. Ispadosmo mi jedini levati u svemu. Pitari većinu igrača vode kao posudjeni, pa ne plaćaju porez za iste. U Hercegovini kolega Morzhy najbolje opisa situaciju. Jedini mi glupani i jedino nama inspekcija 4-5 puta godišnje navrati. Dok drugi javno objavljuju koliko im igrači primaju na ruke itd. Smiješno da ne može biti smješnije. Žalosno.

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Elegant
Kontakt:

uto jun 20, 2017 9:00 pm

To ce tako biti sve do jednom a mi cemo izaci cisti i na pravom putu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

voltron30
Kontakt:

uto jun 20, 2017 9:09 pm

tm8782 je napisao/la:
uto jun 20, 2017 8:44 pm
Ne znam, nisam pametan. Ja da sam na mjestu naših ne bi plaćao. Ispadosmo mi jedini levati u svemu. Pitari većinu igrača vode kao posudjeni, pa ne plaćaju porez za iste. U Hercegovini kolega Morzhy najbolje opisa situaciju. Jedini mi glupani i jedino nama inspekcija 4-5 puta godišnje navrati. Dok drugi javno objavljuju koliko im igrači primaju na ruke itd. Smiješno da ne može biti smješnije. Žalosno.

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk
Pa to bi nam i bio ključ u bravu. Sam si napisao, svaka dva mjeseca kod nas inspekcija, zar im ne bi bilo sumnjivo kako su nam odjednom igračima smanjene plate. Ili da ovakvi šupci kao Jahić i Bekrić krenu iznositi u javnost. Neka, volim ja ovako, čisto i pošteno, bez oraha u džepu. Kad tad će se isplatiti.

Dr. Adzem
Kontakt:

uto jun 20, 2017 9:10 pm

Ostaje Stevanovic!
Cuva Bog Zelju svog!

Model1964

uto jun 20, 2017 9:10 pm

Leon_Professional je napisao/la:
LeBlue je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

Sve stoji.

P.S A i ova cijela prica je bespotrebna.
Haj se dogovori jel je citat ili parafraza :placeodsmijeha:
Naslov nije bitan :rofl:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

storm_raider
Kontakt:

uto jun 20, 2017 9:11 pm

Od te price da se ne placa vise nema nista. Sada te, ti htio ili ne htio, redovna posjeta inspekcije tjera da placas.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava