Au jesi ga ub'o ovdje..
Najveci problem je upravo taj. Posao je posao. Prijateljstvo je bonus, apsolutno nezavisan od toga, a ako je u kombinaciji onda mora biti dobitna. A to je tesko.
Au jesi ga ub'o ovdje..
Kažu da je sutra na ljekarskom pregledu...imam osjećaj da će momak biti zvijer na terenu...nešto slično ko što je Benko bio kod kona...
on sigurno može jako mnogo ako bude pravi. npr. on ima u HNL sezonu kakvu lendrić nikad nije imao.
Meni je tesko razumiti logiku ako predje u Zrinjski jer nevidim da mu oni mogu dati znatno bolje uslove. Ali ako se to desi onda je znak da je Zrinjski financijski jak, i normalno drzavni organi bi se trebali pitati odakle novac za to.Ajzea je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 8:12 pmMijesate kruske i jabuke. Niko Miroslavu rijeci nije rekao sto nije produzio. Ja sam ga cak branio.. Sta ce momak, hoce vani gdje moze da uzme vecu cifru, misli da vise vrijedi i to mi je okej.. Sve je posteno odradio, sve je posteno naplatio, rastali smo se i to je to.. Ode negdje gdje za mjesec moze uzeti cifru da mu se u glavi zavrti. Apsolutno ga razumijem !
Ali otici iz Zelje u Zrinjski gdje razlika moze biti neka sitna, i to u situaciji kada je isti taj Zeljeznicar imao veliku ulogu u njegovom povratku u zivot, povratku u repku i fudbal opcenito, zgadio bi mi se i pozelio bih mu sve najgore i da za hljeba nema..
storm_raider je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 8:04 pmAu jesi ga ub'o ovdje..
Najveci problem je upravo taj. Posao je posao. Prijateljstvo je bonus, apsolutno nezavisan od toga, a ako je u kombinaciji onda mora biti dobitna. A to je tesko.
Sve stoji.LeBlue je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 8:22 pmMeni je tesko razumiti logiku ako predje u Zrinjski jer nevidim da mu oni mogu dati znatno bolje uslove. Ali ako se to desi onda je znak da je Zrinjski financijski jak, i normalno drzavni organi bi se trebali pitati odakle novac za to.Ajzea je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 8:12 pmMijesate kruske i jabuke. Niko Miroslavu rijeci nije rekao sto nije produzio. Ja sam ga cak branio.. Sta ce momak, hoce vani gdje moze da uzme vecu cifru, misli da vise vrijedi i to mi je okej.. Sve je posteno odradio, sve je posteno naplatio, rastali smo se i to je to.. Ode negdje gdje za mjesec moze uzeti cifru da mu se u glavi zavrti. Apsolutno ga razumijem !
Ali otici iz Zelje u Zrinjski gdje razlika moze biti neka sitna, i to u situaciji kada je isti taj Zeljeznicar imao veliku ulogu u njegovom povratku u zivot, povratku u repku i fudbal opcenito, zgadio bi mi se i pozelio bih mu sve najgore i da za hljeba nema..
Slazem se, i mislio sam na poreze. I treba se se ova prica vise forsirati.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 8:27 pmSve stoji.LeBlue je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 8:22 pmMeni je tesko razumiti logiku ako predje u Zrinjski jer nevidim da mu oni mogu dati znatno bolje uslove. Ali ako se to desi onda je znak da je Zrinjski financijski jak, i normalno drzavni organi bi se trebali pitati odakle novac za to.Ajzea je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 8:12 pmMijesate kruske i jabuke. Niko Miroslavu rijeci nije rekao sto nije produzio. Ja sam ga cak branio.. Sta ce momak, hoce vani gdje moze da uzme vecu cifru, misli da vise vrijedi i to mi je okej.. Sve je posteno odradio, sve je posteno naplatio, rastali smo se i to je to.. Ode negdje gdje za mjesec moze uzeti cifru da mu se u glavi zavrti. Apsolutno ga razumijem !
Ali ako mu mi dajemo platu 10 milja nas to izadje 17, a Zrinjski mu moze cisto dati 17 jer ne daju porez.
Bgm sad gledano 7 milja nije malo i sitno. Bar meni.
To je moje razmisljanje. Stoji sto i vi govorite. Mada on da se htio Zelji oduziti sto smo ga vratili i u zivot i u repku on bi produzio ugovor da uzmemo bar ono sto smo u njeg ulozili, ali ipak nije i to me nerviralo zimus, sad sam vec ravnodusan.
Ovo sto @Model kaze je milion% tacno. Jbg takvi smo.
Bravo za ovaj video.Simply Blue je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 8:23 pmSva ova priča oko Miroslava je stvarno bespotrebna, znam svi smo nezadovoljni zbog onog fijaska sa kraja sezone, još uvijek neke stvari bole...ali stvarno sve ovo nema smisla. Kao prvo, neki kažu da se i on sprda sa klubom, ja to iskreno nisam primjetio...ako je i bilo toga, to se je odnosilo na ovu hordu paćenika koji su dosadili sa moljakanjem da ostane, kako se kaže: da nije tužno, bilo bi smješno ili obratno, a upravo to tako izgleda.
Nije potpisao ugovor-ima svako pravo na to...ona priča ko je kome tu pomogao, sigurno je bilo obostrano, a ko je u tome više izgubio tj. dobio, ja bih rekao da tu nijasne odlučuju. Vratio se je i u repku, a ko to garantira da to isto ne bi isto uradio u dresu nekog drugog kluba u PL, čak bi mu možda i bilo jednostavije igrati negdje nego u Želji.
Ja Miri ništa ne zamjeram a i nemam pravo..pa čak i da ode u Zrinjski koji se spominje, ako ode tamo otići će najviše zbog jednog razloga, baš zbog onog zbog čega ga ovdje mnogi poštuju, a to je zato što je profesionalac, profi. koji prvo gleda sebei opet kao takav je neko ko nam nije dao baš puno razloga da se crvenimo zbog njega za ovu 1.5 godina, a bgm bilo je razloga za to. On je profesionalac a danas u profi. fudbalu malo ostaje mjesta za ljubav, pa i da sad mogu birati opet bih doveo nekog stone-cold profija koji će doći uraditi ono što mu se kaže i kad bude odlazio iz kluba neće se okrenuti...nego da dovodimo neke igrača koji se po njihovim riječima rukovde srcem kada je riječ o Želji i možda da manjak etike i profesionalnosti kompenzuju ljubavlju prema klubu, samo što je došao neki trend kod nas da u tom ljubavnom krugu neki misle da su ono mali bitniji od ove druge polovice, pa si svašta dopuštaju jer valjda tako interpretiraju ljubav, a bgm linija između ljubavi i (ne znam da li je prava riječ )''mržnja'' je postala izuzetno mala, a to smo se mogli uvjeriti nedavno, da ne kažem jučer.
E sa, jučer sam baš pogledao jedan video i mislim da se može primjeniti i na ovu situaciju sa Mirom:Spoiler:
Pa to bi nam i bio ključ u bravu. Sam si napisao, svaka dva mjeseca kod nas inspekcija, zar im ne bi bilo sumnjivo kako su nam odjednom igračima smanjene plate. Ili da ovakvi šupci kao Jahić i Bekrić krenu iznositi u javnost. Neka, volim ja ovako, čisto i pošteno, bez oraha u džepu. Kad tad će se isplatiti.tm8782 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 8:44 pmNe znam, nisam pametan. Ja da sam na mjestu naših ne bi plaćao. Ispadosmo mi jedini levati u svemu. Pitari većinu igrača vode kao posudjeni, pa ne plaćaju porez za iste. U Hercegovini kolega Morzhy najbolje opisa situaciju. Jedini mi glupani i jedino nama inspekcija 4-5 puta godišnje navrati. Dok drugi javno objavljuju koliko im igrači primaju na ruke itd. Smiješno da ne može biti smješnije. Žalosno.
Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk
Haj se dogovori jel je citat ili parafrazaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 8:27 pmSve stoji.LeBlue je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 8:22 pmMeni je tesko razumiti logiku ako predje u Zrinjski jer nevidim da mu oni mogu dati znatno bolje uslove. Ali ako se to desi onda je znak da je Zrinjski financijski jak, i normalno drzavni organi bi se trebali pitati odakle novac za to.Ajzea je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 8:12 pmMijesate kruske i jabuke. Niko Miroslavu rijeci nije rekao sto nije produzio. Ja sam ga cak branio.. Sta ce momak, hoce vani gdje moze da uzme vecu cifru, misli da vise vrijedi i to mi je okej.. Sve je posteno odradio, sve je posteno naplatio, rastali smo se i to je to.. Ode negdje gdje za mjesec moze uzeti cifru da mu se u glavi zavrti. Apsolutno ga razumijem !
Ali ako mu mi dajemo platu 10 milja nas to izadje 17, a Zrinjski mu moze cisto dati 17 jer ne daju porez.
Bgm sad gledano 7 milja nije malo i sitno. Bar meni.
To je moje razmisljanje. Stoji sto i vi govorite. Mada on da se htio Zelji oduziti sto smo ga vratili i u zivot i u repku on bi produzio ugovor da uzmemo bar ono sto smo u njeg ulozili, ali ipak nije i to me nerviralo zimus, sad sam vec ravnodusan.
Ovo sto @Model kaze je milion% tacno. Jbg takvi smo.
P.S A i ova cijela prica je bespotrebna.