Ma nista taj... Ima jedan sto davno pobjeze sa raznja...LARS1921 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 12:53 pmhttps://www.transfermarkt.ba/djuro-zec/ ... ler/129420
djuro pucar stari
Ma nista taj... Ima jedan sto davno pobjeze sa raznja...LARS1921 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 12:53 pmhttps://www.transfermarkt.ba/djuro-zec/ ... ler/129420
djuro pucar stari
Da nije od Zekonje brat Ermin...JUZNJAK je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 12:56 pmMa nista taj... Ima jedan sto davno pobjeze sa raznja...LARS1921 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 12:53 pmhttps://www.transfermarkt.ba/djuro-zec/ ... ler/129420
djuro pucar stari
Poslusaj bolje na 04:49Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 12:42 pmMladji se pogubili i pokazali zasto su mladji. Treba ih gurati skupa s ovim starijim, iskusnijim tako ce i njima bolje biti.
Svrsavamo na Ugljesin klizeci.Sjajno!
Zecova i Zebina sansa se ne mogu porediti, ovo Zebino je mrtvi zicer i on nesto ceka, pelja, oklijeva.
Nek nije bilo povreda to je najbitnije, valjda je ova tekma dobro dosla Slavku.
P.S Samo se Starcevic cuje i galami. Atipicno da se Slavko ne dere. Vjerovatno Bekric preko skajpa vodio i ovaj ne smije da zucne.![]()
Ja sam odmah rekao da Zeba neće na klupu..živi bili pa vidjeli...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 12:59 pmMoze li mi neko reci jel to Crnov opet povrijedjen ili sta vec?
Usput,znam da Ramovic nije mogao igrati,ali bude li Zeba ispred njega u ekipi za evropske tekme,to nece na dobro.Zajko je igrac za 20min u Evropi,samo sumnjam da Slavko ima mu.da da ga ostavi na klupi.
TobeJarabiheisenberg je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 12:59 pmPoslusaj bolje na 04:49Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 12:42 pmMladji se pogubili i pokazali zasto su mladji. Treba ih gurati skupa s ovim starijim, iskusnijim tako ce i njima bolje biti.
Svrsavamo na Ugljesin klizeci.Sjajno!
Zecova i Zebina sansa se ne mogu porediti, ovo Zebino je mrtvi zicer i on nesto ceka, pelja, oklijeva.
Nek nije bilo povreda to je najbitnije, valjda je ova tekma dobro dosla Slavku.
P.S Samo se Starcevic cuje i galami. Atipicno da se Slavko ne dere. Vjerovatno Bekric preko skajpa vodio i ovaj ne smije da zucne.![]()
![]()
Juče na onom izvještaju se mogao vidjeti, nadam se da je zbog toga došao osim moralne podrške bratu
Zasto bi se sad talasalo oko toga, pustite ljude da rade. Ne moramo ni mi kao navijaci u sve zabadati nos...taman da i ne pricaju medjusobno dok Ivan radi svoj posao i ispunjava ono sto se trazi od njega nema potrebe ni pomisljati o tome.Ch.Willa1986 je napisao/la:Ima li ko da pita Slavku kakav je odnos sa Lendricem? Je li mu se ovaj izvinio ili i dalje fura svoj fazon a igra jer se forsira zbog prodaje?
Na ovom izvjestaju mi ne izgleda kao da fali Miro, sto je dobroNadam se da ce Zec/Zaka/Crnov to lijepo popuniti, ko zna, mozda bude na kraju sve izgledalo bolje nego ove sezone.
bravochile je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 1:11 pmZasto bi se sad talasalo oko toga, pustite ljude da rade. Ne moramo ni mi kao navijaci u sve zabadati nos...taman da i ne pricaju medjusobno dok Ivan radi svoj posao i ispunjava ono sto se trazi od njega nema potrebe ni pomisljati o tome.Ch.Willa1986 je napisao/la:Ima li ko da pita Slavku kakav je odnos sa Lendricem? Je li mu se ovaj izvinio ili i dalje fura svoj fazon a igra jer se forsira zbog prodaje?
Na ovom izvjestaju mi ne izgleda kao da fali Miro, sto je dobroNadam se da ce Zec/Zaka/Crnov to lijepo popuniti, ko zna, mozda bude na kraju sve izgledalo bolje nego ove sezone.
Malo pustite ljude da rade i sreca je pa imaju ove pripreme dalje od mahale zvane Sarajevo samo jos da ih je kako u karantin uzeti im telefone i laptope da ne citaju raznorazne glzposti po portalima i forumima.
Nema onda od nas nista ako on nece na klupu.Nema se potrebe sekirati u Evropi.Ova djeca Zete ce poceti da nas razbijaju trkom od 60min,jer smo tako i mi negdje nestajali u domacim utakmicama.Velika prica se povukla oko toga da "ne pije vode" ona Slavkina kako on dobro spremi ekipu,ali ne vidim da je iko pisao kako se jedni igraci potrose zato sto drugi ne mogu i nestanu zbog svojih fizickih limitacija i godina.Amar927 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 1:03 pmJa sam odmah rekao da Zeba neće na klupu..živi bili pa vidjeli...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 12:59 pmMoze li mi neko reci jel to Crnov opet povrijedjen ili sta vec?
Usput,znam da Ramovic nije mogao igrati,ali bude li Zeba ispred njega u ekipi za evropske tekme,to nece na dobro.Zajko je igrac za 20min u Evropi,samo sumnjam da Slavko ima mu.da da ga ostavi na klupi.