Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 20, 2017 2:19 am

Grbavica je napisao/la:
uto jun 20, 2017 1:38 am
Ako potpise
Pa sigurno ako kažu momku da računaju na njega potpisat će, ako bude opcija da presjedi na klupi normalno da neće.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:21 am

Sjebat ce se oni kad izadju pred punu Grbavicu.
Kad se Standard usro na lavoru kako smo otpjevali Grbavicu, i ova djeca ce skinuti gace. Samo je na nama da to odmah iskoristimo dok se nedohavizaju.

Grbavica
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:24 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Ako potpise
Pa sigurno ako kažu momku da računaju na njega potpisat će, ako bude opcija da presjedi na klupi normalno da neće.
Apsolutno.
Momak je dugo tu, da mu je pruzena prilika vec sada smo mogli imati etabliranog igraca za nasu ligu, a i potencijal za prodaju. Steta sto mu ni Oda nije dao priliku, u to vrijeme kad smo imali skroman igracki kadar. Nego je i tada prije njega bio neki Uzelac ili Hodzurda. Steta za taj vakat, nadam se da je sad njegovo vrijeme doslo i da nas nece razocarati, a na Slavku je da mu da priliku.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Kospicar
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:34 am

Gola je napisao/la:
uto jun 20, 2017 1:51 am
Kospicar je napisao/la:
uto jun 20, 2017 1:47 am
Gola je napisao/la:
uto jun 20, 2017 1:42 am
Poslao sam 5 mailova za clanstvo i niko nista ne odgovara..
S obzirom da necu moci otici licno jos dugo, ima li neko neki kontakt kome da se javim

Meni su odgovorili u roku od sat vremena
Jesi li pisao na ovaj mail "clanstvo@fkzeljeznicar.ba"?

Da
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Vrag

uto jun 20, 2017 2:41 am

Gola je napisao/la:
uto jun 20, 2017 1:42 am
Poslao sam 5 mailova za clanstvo i niko nista ne odgovara..
S obzirom da necu moci otici licno jos dugo, ima li neko neki kontakt kome da se javim
Jesi poslao sliku uplatnice ? Sa podacima(ime i prezime, barcode) I jesi u toku radnog vremena ?
Meni su brzo potvrdili

Jaozinho22

uto jun 20, 2017 2:51 am

Grbavica je napisao/la:
uto jun 20, 2017 2:24 am
Jaozinho22 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Ako potpise
Apsolutno.
Momak je dugo tu, da mu je pruzena prilika vec sada smo mogli imati etabliranog igraca za nasu ligu, a i potencijal za prodaju. Steta sto mu ni Oda nije dao priliku, u to vrijeme kad smo imali skroman igracki kadar. Nego je i tada prije njega bio neki Uzelac ili Hodzurda. Steta za taj vakat, nadam se da je sad njegovo vrijeme doslo i da nas nece razocarati, a na Slavku je da mu da priliku.
:palacgore: :djavo:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Majkel
Kontakt:

uto jun 20, 2017 3:06 am

Plava Porodica je napisao/la:
pon jun 19, 2017 11:51 pm
phpBB [video]

Slabo nesto pregleda ima.
Evo i dalje placem familije mi.
Ko god je pravio ovo :klanjase2:
@ajzea mrs hahahahahahahahahahahah
:D :D :D
Primjetio sam na reportaži sa Kupresa da se Lendrić samo zajebava na treningu,a opet volio bi ga vidjeti u tandemu sa Gotalom ako išta bio bi to najluđi napad ikad,i kad kažem najluđi ne mislim na kvalitet :D

teteac8684
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:19 am

Plava Porodica je napisao/la:
pon jun 19, 2017 11:51 pm
phpBB [video]

Slabo nesto pregleda ima.
Evo i dalje placem familije mi.
Ko god je pravio ovo :klanjase2:
@ajzea mrs hahahahahahahahahahahah
Suze me obliše...Bože sačuvaj, hahahahahahahahahahhaahahahah :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

MATORI
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:57 am

D.B.Cooper je napisao/la:
pon jun 19, 2017 11:34 pm
Ima li neko ko je nedavno putovao za Crnu Goru , eventualno Podgoricu , za koliko se moze stici iz Sarajeva , ima li ikakav autoput :D
Ima autoput preko Šćepan Polja. Širina kolovoza 4 m.
Ograničenje 40/h
Asfaltirano.
Za samoubistvo automobilom dušu dalo :ganja:
I da dodam:
U današnjem A.vazu shupacki - čitaj hajkački tekst nekog majmuna Cvike, pošto mu ćelo nije htio komentarisati
ovo za rumenog - on opleo "ovo je početak lavine"... i ostala sranja, neka neko uslika i postavi.
Mora da se u tužilaštvu počelo raditi na našem predmetu - čim je krenula sunhronizovana hajka.
Mamu im...
Zadnja izmjena: MATORI, dana/u uto jun 20, 2017 8:26 am, ukupno mijenjano 1 put.

mula
Kontakt:

uto jun 20, 2017 8:17 am

Nisam pobliže upoznat sa jučerašnjom utakmicom.
Ko je igrao na desnom i lijevom krilu?
a ko u sredini?
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

heisenberg
Kontakt:

uto jun 20, 2017 8:32 am

mula je napisao/la:
uto jun 20, 2017 8:17 am
Nisam pobliže upoznat sa jučerašnjom utakmicom.
Ko je igrao na desnom i lijevom krilu?
a ko u sredini?
Desno Zec, lijevo Zakaric.. U sredini Radinovic i Blagojevic, iznad njih Zeba

Mirek11
Kontakt:

uto jun 20, 2017 8:44 am

Trebalo bi ovog Bogdanovica dovesti, dobar je igrac a svakako trebamo imati tog 4 stopera.Nadam se da ce knjizevnik do zime otici i da cemo ga koristiti samo u nuzdi, ne daj Boze.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

heisenberg
Kontakt:

uto jun 20, 2017 8:49 am

Defanzivac Jasmin Bogdanović danas će i zvanično raskinuti saradnju sa HŠK Zrinjski, odnosno ugovor koji je važio do 2018. godine. Naime, Bogdanović se nije našao među putnicima za Kupres, te je već tada bilo jasno da nije u planovima Blaža Sliškovića. Preostalo je da danas razlaz i bude zvaničan, te će ova 27-godišnjak postati slobodan igrač.

Cenane, reaguj :DD:

ellaxaz
Kontakt:

uto jun 20, 2017 9:01 am

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Mirek11
Kontakt:

uto jun 20, 2017 9:19 am

Treba ovu pricu o rumenom ostaviti i okrenuti se prvoj euro utakmici na Grbavici poslije toliko godina cekanja. HAJCAJ! :zeljeznicar1:
Strucni stab se treba maximalno posvetiti analizi Zete i tako pripremati ekipu, evo naš @LARS1921 moze pomoci on je vec postavio određene stvari :) A svakako se raspitati gdje god moze od Edisa, Radulovica, Refik isto vjerujem moze pomoci. Ovo je prevazna utakmica.
Po meni, nakon povratka sa Kupresa bi uprava trebala pod OBAVEZNO odrzati "zatvoreni "sastanak sa strucnim stabom i igracima te im jasno poruciti da se sa ugledom kluba niko ne smije igrati i da nam je ova sezona jako vazna, pocev od ovih evropskih utakmica. Sta je bilo prosle sezone se ne moze zaboraviti ali se mora ici dalje i ne smiju se desavati ovakve stvari. Potrebno nam je jedinstvo svih u klubu.
Jasno poruciti ( moze i neki pravilnik, aneks ugovora za sve), hijerarhija se mora postovati, ko bude iznosi bilo kakve "interne" informacije bice zestoko kasnjen novcano. Ako strucni stab ocjeni da bilo ko ne daje maximum na terenu, svjesno ili ne svjesno odmaze ekipi, steti klubu bice zestoko novcano kaznjen i na tribini zavrsiti, bez obzira o kom se igracu radi.
Nikakav pritisak ali oni moraju biti svjesni ( ocigledno da do sada nisu bili) da predstavljaju klubu, koliko god oni imali svoj licni stav, motiv i sl., prije svega predstavljaju Želju i to nije lako, velika je to odgovornost.
Prolazak Zete donosi veliki novac za klub, dodatnih cca 250 K€, nova utakmica na Grbavici, koeficijent raste .... Svi se trebaju mobilozovati a mislim da za nas navijace ce biti najmanji problem, podrska sigurno nece izostati. :palacgore:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

mirzza
Kontakt:

uto jun 20, 2017 9:31 am

Dovesti Bogdanovica ako ikako moze za klupe, i ako bas nije guzicom vrata zatvorio.
Sto se Bekrica tice, prije godinu sam govorio, a ovdje mi se smijali da je Bekric dao svoje, stavljali neke slike kao dobit cemo top pojacanje.
Samir Bekric je debeo, spor, i ono sto je odigrao bilo je lose, pratio sam bas kup protiv Radnika kada je dao gol, on ni u jedan duel nije usao, samo mlati rukama, glumi, pa bolan trci ko balerina, nema tu zustrine, nema sprinta.
Doveden je kao vodja, a otisao kao otpadak, srozao sve u Zelji sto je godinama gradio. I da smo pametni da mu ni na tribinu ne damo da udje, da prismrdi nasoj svetinji.
Slavku ne gotivim, pisao sam i svadjali smo se ovdje, njegove greske koje neko kao navijac vidi sa tribine su ocite, ali dobio je drugu sansu, povjerenje uprave i treba sada stati uz njega da sve ovo istjera do kraja.
Treba obuzdati Lendrica i natjerati ga da se izvine Slavki na ruznim rijecima, a Slavko ako i dalje ima ovih bojkotovanja treninga, amaterizma, kurcevitosti, treba to rijesiti sa upravom iza zatvorenih vrata.
Dosta dusmana imamo, pogan vakat je dosao i ovim ljudima koji su sada na celu nije jednostavno. Prave sistem koji ce trajati, koji ce opstati od kojeg cemo svi imati koristi. Greske iz sportskog segmenta se evo ciste, popravljaju, dovodimo ciljano, nema gomilanja polovnjaka, znaci uci se na greskama i samo tako se postaje bolji.
Nadam se da cemo do zime ocistiti kada od igraca Bogicevic, Sinisa, Lendric.
Taj Bogicevic nam je veliki problem sto se tice autoriteta, znamo da nas je tuzio pred tekmu sa Slobodom, pred taj prvi poraz u prvenstvu unio je nemir u ekipu, namjerno, proracunato, hinjski. Kako mu vracamo, tako sto ga Slavko promovise u stopera broj 1, brani ga na presicama i tolerise mu greske, dok Ugljesi i Bocci se nabija na nos svako ispadanje i svaka greska, Bogicevicu sa druge strane dajemo traku i postaje zamjenik kapitena.
Odmah tu autoritet pada, zato u novoj sezoni, gospodine knjizevnik trenutno si opcija 3, a do kraja priprema ako te Dzindo prestigne opcija 4 i to treba biti jasno i Slavki, nema vise odbrana ili suplje kako on 'zna lopte', nama na toj poziciji ne treba neko ko zna lopte, nego neko ko zna skociti, uzeti duel, postaviti se, zaprijetiti iz prekida sto Bogicevic ne zna, ne moze vise zbog godina, zbog umora ili ko zna cega.
Opet cu ponoviti za malog Memiju, sreca sto si spasio karijeru jer bi te igranje na lijevom krilu upropastilo. Gledam neki dan U21 i Memiju kako povuce loptu pa udje u sredinu, pa napravi pometnju jer nas sadasnji defanzivni bek visine metar i sumska jagoda zna samo trcati po liniji i veoma je predvidiv kada ode u napad.
Nadam se opet da ce i taj Sinisa dati maksimum da se napravi sto bolji rezultat kao i ostali i da nam nakon 13 godina i Levskog uljepsa slavlje 29.6.2017 godine.
Odigrajte srcem tu tekmu, odigrajte za nas navijace, zgazite ove djetice, odmah ih napasti da ne znaju sta ih je snaslo dati dva gola i lagano ganjati jos dva, pa neka slave sto su izvukli Zelju i dolinu Cupova.
Kada pocinje prodaja karata? I koliko se moze kupiti na clansku?
Kada ce poceti prodaja sezonskih?

ChWilla
Kontakt:

uto jun 20, 2017 9:32 am

kakav je fizički bogdanović zna li iko? je li igrao za olimpik?
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 20, 2017 9:38 am

Odigrao je u drugoj polusezoni 7 tekmi kao starter, ovo ostalo pomalo nesto.. Ja sam protiv povratnika a u Jasminovom slucaju mislim da vise nije kvalitet za nas a i u koljena njegova su mi sumnjiva.. I mart je preskocio. vjerovatno zbog povrede..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ublehas
Kontakt:

uto jun 20, 2017 9:42 am

Hadzijalagic je napisao/la:
uto jun 20, 2017 9:38 am
Odigrao je u drugoj polusezoni 7 tekmi kao starter, ovo ostalo pomalo nesto.. Ja sam protiv povratnika a u Jasminovom slucaju mislim da vise nije kvalitet za nas a i u koljena njegova su mi sumnjiva.. I mart je preskocio. vjerovatno zbog povrede..
Da je šta valjao, ostao bi u Zrinjskom. Svakako imaju problema sa strancima, pa bi domaći igrač dobro došao. Osim toga, šupački je otišao iz Želje. Ja ga ne bi vratio.

mula
Kontakt:

uto jun 20, 2017 9:46 am

Jasmin je odličan igrač bio dok je igrao u Želji i dostigao je vrhunac svoje forme. Nakon toga je usljedila povreda zbog koje je dugo pauzirao. Zapamtio sam da je između njega i uprave bilo nekih nesuglasica kada je bilo pitanje produzenja ugovora i plačanje operacije(mislim da se zalio što klub to nije finansirao).
Ja bih iskreno volio da ga vidim ponovo u Želji, ali mislim da neće do toga doći zbog razloga koje sam gore naveo.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava