uto jun 20, 2017 9:31 am
Dovesti Bogdanovica ako ikako moze za klupe, i ako bas nije guzicom vrata zatvorio.
Sto se Bekrica tice, prije godinu sam govorio, a ovdje mi se smijali da je Bekric dao svoje, stavljali neke slike kao dobit cemo top pojacanje.
Samir Bekric je debeo, spor, i ono sto je odigrao bilo je lose, pratio sam bas kup protiv Radnika kada je dao gol, on ni u jedan duel nije usao, samo mlati rukama, glumi, pa bolan trci ko balerina, nema tu zustrine, nema sprinta.
Doveden je kao vodja, a otisao kao otpadak, srozao sve u Zelji sto je godinama gradio. I da smo pametni da mu ni na tribinu ne damo da udje, da prismrdi nasoj svetinji.
Slavku ne gotivim, pisao sam i svadjali smo se ovdje, njegove greske koje neko kao navijac vidi sa tribine su ocite, ali dobio je drugu sansu, povjerenje uprave i treba sada stati uz njega da sve ovo istjera do kraja.
Treba obuzdati Lendrica i natjerati ga da se izvine Slavki na ruznim rijecima, a Slavko ako i dalje ima ovih bojkotovanja treninga, amaterizma, kurcevitosti, treba to rijesiti sa upravom iza zatvorenih vrata.
Dosta dusmana imamo, pogan vakat je dosao i ovim ljudima koji su sada na celu nije jednostavno. Prave sistem koji ce trajati, koji ce opstati od kojeg cemo svi imati koristi. Greske iz sportskog segmenta se evo ciste, popravljaju, dovodimo ciljano, nema gomilanja polovnjaka, znaci uci se na greskama i samo tako se postaje bolji.
Nadam se da cemo do zime ocistiti kada od igraca Bogicevic, Sinisa, Lendric.
Taj Bogicevic nam je veliki problem sto se tice autoriteta, znamo da nas je tuzio pred tekmu sa Slobodom, pred taj prvi poraz u prvenstvu unio je nemir u ekipu, namjerno, proracunato, hinjski. Kako mu vracamo, tako sto ga Slavko promovise u stopera broj 1, brani ga na presicama i tolerise mu greske, dok Ugljesi i Bocci se nabija na nos svako ispadanje i svaka greska, Bogicevicu sa druge strane dajemo traku i postaje zamjenik kapitena.
Odmah tu autoritet pada, zato u novoj sezoni, gospodine knjizevnik trenutno si opcija 3, a do kraja priprema ako te Dzindo prestigne opcija 4 i to treba biti jasno i Slavki, nema vise odbrana ili suplje kako on 'zna lopte', nama na toj poziciji ne treba neko ko zna lopte, nego neko ko zna skociti, uzeti duel, postaviti se, zaprijetiti iz prekida sto Bogicevic ne zna, ne moze vise zbog godina, zbog umora ili ko zna cega.
Opet cu ponoviti za malog Memiju, sreca sto si spasio karijeru jer bi te igranje na lijevom krilu upropastilo. Gledam neki dan U21 i Memiju kako povuce loptu pa udje u sredinu, pa napravi pometnju jer nas sadasnji defanzivni bek visine metar i sumska jagoda zna samo trcati po liniji i veoma je predvidiv kada ode u napad.
Nadam se opet da ce i taj Sinisa dati maksimum da se napravi sto bolji rezultat kao i ostali i da nam nakon 13 godina i Levskog uljepsa slavlje 29.6.2017 godine.
Odigrajte srcem tu tekmu, odigrajte za nas navijace, zgazite ove djetice, odmah ih napasti da ne znaju sta ih je snaslo dati dva gola i lagano ganjati jos dva, pa neka slave sto su izvukli Zelju i dolinu Cupova.
Kada pocinje prodaja karata? I koliko se moze kupiti na clansku?
Kada ce poceti prodaja sezonskih?