Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sergejevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 19, 2017 8:15 pm

Odstranis jednu truhlu jabuku nakoti se novih pet. Tako ti je to. Ono sto Petrovic mora uraditi jeste da otjera Lendrica gdje mu je mjesto. Da ga natjera da se javno izvine svim navijacima, strucnom stabu, upravi i onom dresu kojeg je nesto skidao kad je izlazio. Ukoliko ne zeli da to napravi, onda ga otjerati na tribine i neka ceka dok mu ne istekne ugovor ili dok neko ne ponudi nesto za njega. Sam Petrovic je rekao da mu nije prvi put da krsi pravlnik kluba i da je dosta. Slavko Petrovic je covjek bez muda. Pravi trener bi prvi dan postavio ultimatum upravi ili prodaj Lendrica ili ja odlazim. Pa sta se odluci. On se uvlacio u supak svima redom da ostane. Sada ima u ekipi igraca koji ga je obrukao u medijima, i kako da nametne autoritet ostalim igracima. Isto tako se vec dugo prica da Alihodzic i Cenan potkopavaju Petrovica, da je Stevanovic napustao treninge na kojima su vedrili i oblacili Lendric...Nije ovo izolovan slucaj, mnogo stvari se desava oko tima, a svima je trebalo biti jasno nakon Kostica, ali smo i tada svi gurali pod tepih. Ono suti valjda se rijesi. Danas imamo ovo sto imamo.

iggy2377

GoodisonPark je napisao/la:
pon jun 19, 2017 8:07 pm
Simply Blue je napisao/la:
pon jun 19, 2017 7:58 pm
GoodisonPark je napisao/la:
pon jun 19, 2017 7:48 pm
Slavko se dobro nalago tokom sezone, nije teško naći njegove izjave o medu i mlijeku dok se na terenu gledala sasvim druga slika.

Prvi sam nakon sezone rekao neka ga neka pokuša od početka jer smatram da može bolje, međutim očigledno je da neke stvari ne štimaju a ima li on mudrosti da to riješi vidjećemo vrlo brzo..

Ja se recimo ni sekunde ne ljutim na Bekrića, volim iskrene ljude i neka je ovo izjavio jer smo sada svi mi upoznati šta se dešavalo kroz sezonu i ako ništa drugo evidentiran je problem koji će se sada htjeli ne htjeli morati riješavati. Bekrić tvrdi da je Slavko neznalica, neka ga Petrović u narednom periodu demantuje i svi sretni i Željo i Mi.
A ko bi rekao, ovo je neki novi moment....svi mi volimo iskrene ljude...pitanje je ko to voli do srži sujetne ljude što je u ovom slučaju Bekrić..
Zašto bi se ljutio? Ljute se samo oni koji su iz ove izjave izvukli neke nebulozne zaključke i daju sebi za pravo da pljuju po igraču koji to nije zaslužio.

Izjavio je da je Petrović loš trener a i mi smo na granici i pitamo se da li je zaista tako ili nije? Budimo realni i nije dobro preuveličavati neke stvari..

Meni je recimo gore što vidim Lendrića na Kupresu i pored svih stvari koje je pričao i radio nego ovo sa Samirom.

Pitanje je koliki je Slavko autoritet?
dzabe se trudis pojedinci nevide dalje od nosa...

Morzhy
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:
pon jun 19, 2017 8:10 pm
Porediti Lendrićeve i Bekrićeve izjave i reakcije je kraknje maliciozno. Pojedini "navijači" su lajali na lendrića, a on im uzvratio. Pojedini "navijači" su hebavali ustašku majku Lendriću, a on im uzvratio srednjim prstom. U svakoj utakmici je Lendrić davao svoj maksimum - promašivao šanse zabijao golove, ganjao stopere i maksimalno se borio.

Bekriću niko nije hebavao balijsku majku. Bekrić nekada igra kao u najboljim danima, a onda kada je bilo najpotrebnije, šeta se na terenu i boli ga neka stvar, a uz sve to sa svojim haverom Jahićem mahala gdje god stigne. Bekrić kada je igrao dobro, a to je bilo prije 5-6 godina onda je dobijao ovacije. Sada je izašao i popljuvao Klub, a u stvari popljuvao sebe. Boli me i za Bekrića i za Lendrića i za Petrovića..., ali su neke stvari očite. Što nije igrao kao prije 5-6 godina, a sada je imao bolju platu nego tada. Mahalac i papak obični.
Aferim majstore.

ChWilla
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:16 pm

a koji biste vi nenebulozan zaključak izvukli iz izjava: mi se mimo trenera dogovorili da napadnemo i razvalimo zrinjski...ali je sam trener kriv što nismo uzeli titulu?

za mene se to zove sabotaža, i nema izgovora kakav god trener bio. u ratu se kažnjava smrću, a u miru zatvorom :D jer ne sabotiraš trenera, sabotiraš želju i sve nas. pet trenera nema autoritet, ne može da kontroliše svlačionicu. svi oni ne valjaju i nemaju autoriteta.

jeste posao trenera da uspostavi autoritet. a je li posao igrača da mu ga namjerno sabotiraju? po nekim ispade da jeste.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

iggy2377 je napisao/la:
pon jun 19, 2017 8:13 pm

Drug mogu ja odmah na posudbu nije problem..ali ti nikad neces oci otvoriti sirom to je jos veci problem
ma samke jesi to ti

Pinkii
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:17 pm

Stojanovic u Olimpiku
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Morzhy
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:18 pm

LARS1921 je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:

Drug mogu ja odmah na posudbu nije problem..ali ti nikad neces oci otvoriti sirom to je jos veci problem
ma samke jesi to ti
I ja gledam i ne vjerujem :rofl:

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:19 pm

iggy2377 je napisao/la:

Eto ti ces mi ih otvoriti.. Ublehe otjerale Edisa, Kostica a otjerace i Slavku, prodale titulu i posrali se po klubu i navijacima.. Nikad vise Grbavicu ni na televiziji ne vidjeli a kamoli krocili na nju..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Grbavica
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:20 pm

LARS1921 je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:

ma samke jesi to ti
:rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

damirfile
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:23 pm

Kolko je godina proslo od rvrpe na grbavici i litexa.

iggy2377

pon jun 19, 2017 8:23 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pon jun 19, 2017 8:14 pm
iggy2377 je napisao/la:
pon jun 19, 2017 8:09 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
pon jun 19, 2017 8:05 pm

To mu jeste greska i tek kada rastjera sve truhle jabuke moci ce raditi kako treba.. Na zalost to se nece desiti i Slavko ce postati treci u nizu kojeg su ovi igraci otjerali jer im se nisu svidjale metode rada.. Najbolje onda da nikako nemamo trenera pa neka igracine vode kolo..

@Iggy I dalje je clan kluba na kojeg se ne racuna u sledecoj sezoni i koji ce na posudbu
Pa drug ti stalno u kamen,
da li je bekric rekao sta mu se konkretno nesvidza??
mozda im se nesvidza sto im kaze povucite se i cuvajte rezultat..
Branis Slavku ko da ti je otac rodzeni pa covjece dragi mi nismo igre imali 20 kola, vile nas stalno nosale, strepili do 90 minute...cim vodimo povlacimo se i cekamo kontre...
Ti danas izbjeze odgovor.. Sta je bilo sa trenerima prije Slavke?? Sta je bilo sa Edisom i Kosticem? Boli mene neka stvar za Slavku ali promijeniti Slavku zbog picki koje ga ne bendaju 5% kao sto nisu bendali ni Slavkine prethodnike nije posteno i nece rijesiti problem koji imamo..
Sta da ti kazem, Edis se pogubio u svemu, a meni licno Kostic je bio jedina svijetla tacka da moze nesto novo donjeti i promjeniti u igri.Ono sto on preferira je extra, ali...napisat cu, tu je greska uprave sto nisu izasli javno na press dali podrsku Kosticu, i rekli ko pravi belaj u svlacionici.Tad bi se sve rijesilo i nebi ovoga bilo sto je sada.TO JE JEDINA greska uprave ali im ni to nemogu zamjeriti i necu iz razloga sto su imali preca posla nego da se brinu u i oko svlacionice..
Kostica smo morali istrpiti i graditi sistem na tome.ja vise Svabinoj izjavi za Kostica vjerujem nego bilo kome.
Slavko je prvi opleo cim je dosao po Seferovicu i Kosticu,zato sto je imao dobre karte u rukama pa je mogao.A na kraju se ispostavilo da je supljak zesci oko svega, i kukavica koja zna samo pricat, a o autoritet da negovorim

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:24 pm

salemprolic je napisao/la:
pon jun 19, 2017 7:33 pm
Što je najgore ja ne znam gdje da nadjem slamku optimizma da se uhvatim za nju poslije svega ovoga. Kao eto proslo je, Slavko ce sve svoje greske ispraviti, ustrojit ce svlacionicu, igraci ce ga slusati i igrati odlicno, napadacki, uvijek u punom intenzitetu bez obzira na protivnika...bice zanimljivo ljeto i jesen, al nije da nismo navikli :(
Ma nema optimizma, bar kod mene. Ovako ako ostane oho nam se.
Uprava mora zastiti Zelju. Jednostavno mora. Dosta je guranja pod tepih i oprastanja.
Kazni jednog ili vise, na njemu pokazi sta ce se desiti pa cemo poslije vidjet da li ce ih to opametiti.

Mi s ovom napetom situacijom nemamo gdje, ovo svakog trena moze puknuti i nema nas, vadi se, cilj Evropa jer smo lose startali itd.
Rijesite se kukolja za sva vremena, u protivnom sami sebi grob kopate.

Neka kazna bude primjer svima, drakonska kazna, jer Zeljo se mora zastiti!!!

storm_raider
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:25 pm

avlami je otprilike sve rekao...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:27 pm

Ne znam sta vam nije jasno. Decidno su nam pojedini igraci porucili da namjerno nisu htjeli osvojiti titulu. Nisu se oni popisali i sabotirali Petrovica vec nas navijace, one koji podredjuju svoj zivot i porodice zbog njih koji igraju u mom Zelji. Mi navijaci smo sad na potezu da napokon vide i igraci i Petrovic sta je autoritet. DOSTA JE
Alea iacta est!

ChWilla
Kontakt:

iggy, tebi se može fudbalski sviđati kostić a ne sviđati slavko. super. i ja mislim da će neko nekad morati "modernizovati" naš sistem kao što je probao kostić. međutim ako ne vidiš da je njima dvojici urađeno u suštini isto, onda si ti slijep kod očiju.
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:28 pm

LARS1921 je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:

ma samke jesi to ti
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

blueheart
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:31 pm

U našoj ligi ne prolaze treneri koji nisu strogi, od stavke sam očekivao vojničku strogocu, a njemu igrači kolo vode na našu žalost. Sto se mene tice ipak jos uvijek podrška treneru, ali mora znati ko kosi ko vodu nosi....
DRZAVA ZELJO

Brkoo
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:32 pm

ChWilla je napisao/la:
a koji biste vi nenebulozan zaključak izvukli iz izjava: mi se mimo trenera dogovorili da napadnemo i razvalimo zrinjski...ali je sam trener kriv što nismo uzeli titulu?

za mene se to zove sabotaža, i nema izgovora kakav god trener bio. u ratu se kažnjava smrću, a u miru zatvorom :D jer ne sabotiraš trenera, sabotiraš želju i sve nas. pet trenera nema autoritet, ne može da kontroliše svlačionicu. svi oni ne valjaju i nemaju autoriteta.

jeste posao trenera da uspostavi autoritet. a je li posao igrača da mu ga namjerno sabotiraju? po nekim ispade da jeste.
To je to..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

GoodisonPark
Kontakt:

pon jun 19, 2017 8:33 pm

Zrinjski i "dogovor" se desio jesenas, Krupa i derbi mnogo kasnije..

Nije tačno i laže svako ko kaže da je Tuce nešto sabotirao jer je u Tuzli i protiv Zrinjskog kao i u Krupi bio među najboljim igračima. Na derbiju niko nije bio na nivou i nije fer optuživati samo pojedince. Kako je Bekrić (koji je presjedio većinu proljeća na klupi) nagovorio Markovića da se izgubi u Krupi ili derbiju a znamo da je njega Petrović posebno hvalio. Zar isti taj Slavko nije javno rekao da je prema Bekriću nanesena nepravda?

Činjenica je da se trener pogubio, priča jedno danas a sutra drugo, Lendrić je očit primjer da Slavko nema autoriteta.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

iggy2377

pon jun 19, 2017 8:33 pm

ChWilla je napisao/la:
iggy, tebi se može fudbalski sviđati kostić a ne sviđati slavko. super. i ja mislim da će neko nekad morati "modernizovati" naš sistem kao što je probao kostić. međutim ako ne vidiš da je njima dvojici urađeno u suštini isto, onda si ti slijep kod očiju.
Ok a razlika je u tome sto su dopustili da se Kostic otjera i nisu ga zeljeli istrpiti, a Slavki podrska, na njegovu patnju od igre.
Ko je kriv za onu blamazu u Kupu??
Je li mislis da su i tada pojedini igraci bili krivi?? a jos se titula gatala...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava