dzabe se trudis pojedinci nevide dalje od nosa...GoodisonPark je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 8:07 pmZašto bi se ljutio? Ljute se samo oni koji su iz ove izjave izvukli neke nebulozne zaključke i daju sebi za pravo da pljuju po igraču koji to nije zaslužio.Simply Blue je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 7:58 pmA ko bi rekao, ovo je neki novi moment....svi mi volimo iskrene ljude...pitanje je ko to voli do srži sujetne ljude što je u ovom slučaju Bekrić..GoodisonPark je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 7:48 pmSlavko se dobro nalago tokom sezone, nije teško naći njegove izjave o medu i mlijeku dok se na terenu gledala sasvim druga slika.
Prvi sam nakon sezone rekao neka ga neka pokuša od početka jer smatram da može bolje, međutim očigledno je da neke stvari ne štimaju a ima li on mudrosti da to riješi vidjećemo vrlo brzo..
Ja se recimo ni sekunde ne ljutim na Bekrića, volim iskrene ljude i neka je ovo izjavio jer smo sada svi mi upoznati šta se dešavalo kroz sezonu i ako ništa drugo evidentiran je problem koji će se sada htjeli ne htjeli morati riješavati. Bekrić tvrdi da je Slavko neznalica, neka ga Petrović u narednom periodu demantuje i svi sretni i Željo i Mi.
Izjavio je da je Petrović loš trener a i mi smo na granici i pitamo se da li je zaista tako ili nije? Budimo realni i nije dobro preuveličavati neke stvari..
Meni je recimo gore što vidim Lendrića na Kupresu i pored svih stvari koje je pričao i radio nego ovo sa Samirom.
Pitanje je koliki je Slavko autoritet?
Aferim majstore.avlami97 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 8:10 pmPorediti Lendrićeve i Bekrićeve izjave i reakcije je kraknje maliciozno. Pojedini "navijači" su lajali na lendrića, a on im uzvratio. Pojedini "navijači" su hebavali ustašku majku Lendriću, a on im uzvratio srednjim prstom. U svakoj utakmici je Lendrić davao svoj maksimum - promašivao šanse zabijao golove, ganjao stopere i maksimalno se borio.
Bekriću niko nije hebavao balijsku majku. Bekrić nekada igra kao u najboljim danima, a onda kada je bilo najpotrebnije, šeta se na terenu i boli ga neka stvar, a uz sve to sa svojim haverom Jahićem mahala gdje god stigne. Bekrić kada je igrao dobro, a to je bilo prije 5-6 godina onda je dobijao ovacije. Sada je izašao i popljuvao Klub, a u stvari popljuvao sebe. Boli me i za Bekrića i za Lendrića i za Petrovića..., ali su neke stvari očite. Što nije igrao kao prije 5-6 godina, a sada je imao bolju platu nego tada. Mahalac i papak obični.
Eto ti ces mi ih otvoriti.. Ublehe otjerale Edisa, Kostica a otjerace i Slavku, prodale titulu i posrali se po klubu i navijacima.. Nikad vise Grbavicu ni na televiziji ne vidjeli a kamoli krocili na nju..
Sta da ti kazem, Edis se pogubio u svemu, a meni licno Kostic je bio jedina svijetla tacka da moze nesto novo donjeti i promjeniti u igri.Ono sto on preferira je extra, ali...napisat cu, tu je greska uprave sto nisu izasli javno na press dali podrsku Kosticu, i rekli ko pravi belaj u svlacionici.Tad bi se sve rijesilo i nebi ovoga bilo sto je sada.TO JE JEDINA greska uprave ali im ni to nemogu zamjeriti i necu iz razloga sto su imali preca posla nego da se brinu u i oko svlacionice..Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 8:14 pmTi danas izbjeze odgovor.. Sta je bilo sa trenerima prije Slavke?? Sta je bilo sa Edisom i Kosticem? Boli mene neka stvar za Slavku ali promijeniti Slavku zbog picki koje ga ne bendaju 5% kao sto nisu bendali ni Slavkine prethodnike nije posteno i nece rijesiti problem koji imamo..iggy2377 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 8:09 pmPa drug ti stalno u kamen,Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 8:05 pm
To mu jeste greska i tek kada rastjera sve truhle jabuke moci ce raditi kako treba.. Na zalost to se nece desiti i Slavko ce postati treci u nizu kojeg su ovi igraci otjerali jer im se nisu svidjale metode rada.. Najbolje onda da nikako nemamo trenera pa neka igracine vode kolo..
@Iggy I dalje je clan kluba na kojeg se ne racuna u sledecoj sezoni i koji ce na posudbu
da li je bekric rekao sta mu se konkretno nesvidza??
mozda im se nesvidza sto im kaze povucite se i cuvajte rezultat..
Branis Slavku ko da ti je otac rodzeni pa covjece dragi mi nismo igre imali 20 kola, vile nas stalno nosale, strepili do 90 minute...cim vodimo povlacimo se i cekamo kontre...
Ma nema optimizma, bar kod mene. Ovako ako ostane oho nam se.salemprolic je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 7:33 pmŠto je najgore ja ne znam gdje da nadjem slamku optimizma da se uhvatim za nju poslije svega ovoga. Kao eto proslo je, Slavko ce sve svoje greske ispraviti, ustrojit ce svlacionicu, igraci ce ga slusati i igrati odlicno, napadacki, uvijek u punom intenzitetu bez obzira na protivnika...bice zanimljivo ljeto i jesen, al nije da nismo navikli![]()
To je to..ChWilla je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 8:16 pma koji biste vi nenebulozan zaključak izvukli iz izjava: mi se mimo trenera dogovorili da napadnemo i razvalimo zrinjski...ali je sam trener kriv što nismo uzeli titulu?
za mene se to zove sabotaža, i nema izgovora kakav god trener bio. u ratu se kažnjava smrću, a u miru zatvoromjer ne sabotiraš trenera, sabotiraš želju i sve nas. pet trenera nema autoritet, ne može da kontroliše svlačionicu. svi oni ne valjaju i nemaju autoriteta.
jeste posao trenera da uspostavi autoritet. a je li posao igrača da mu ga namjerno sabotiraju? po nekim ispade da jeste.
Ok a razlika je u tome sto su dopustili da se Kostic otjera i nisu ga zeljeli istrpiti, a Slavki podrska, na njegovu patnju od igre.ChWilla je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 8:27 pmiggy, tebi se može fudbalski sviđati kostić a ne sviđati slavko. super. i ja mislim da će neko nekad morati "modernizovati" naš sistem kao što je probao kostić. međutim ako ne vidiš da je njima dvojici urađeno u suštini isto, onda si ti slijep kod očiju.