Ma treba momcima iz grupe se obratiti, nisam aktivan na tribini vec 2 godine, al znam da je prije grupa bila penicilin za takve..Okolele je napisao/la:Na ovu odluku i obavještenje smo primorani zbog narušenih odnosa sa sponzorima i prijetnji upućenih sponzorima i administraciji Kluba.
Fino muriji prijaviti..
Ne znam koliko je to pametno,pa poslije lik da prica kako mu iz kluba salju likove da mu prijete..Mislim ja licno ne bih imao nista protiv da mu neko od momaka pokuca na vrata..cikazubo je napisao/la:Ma treba momcima iz grupe se obratiti, nisam aktivan na tribini vec 2 godine, al znam da je prije grupa bila penicilin za takve..Okolele je napisao/la:Na ovu odluku i obavještenje smo primorani zbog narušenih odnosa sa sponzorima i prijetnji upućenih sponzorima i administraciji Kluba.
Fino muriji prijaviti..
upravo...ako nekada grupa treba biti agresivna i na neki nacin prozvala huliganima to je upravo ovaj trenutak..chile je napisao/la:Nije da prozivam belaje, ali mislim da je sad fakat dosao vakat da se momci iz grupe ujedine i pokazu svoju snagu. Da se stane u odbranu kluba i isperd ovih ljudi u upravi koji zele napredak... sad treba da budemo svi ko jedan.
Sent from my Plavo Sokocalo
Ja sam svasta cuo o doticnom, da nije mala maca pa ni u belajima, takodje sam cuo pricu da su na njegovoj strani bili olosi koji su nam opstruirali jug u proteklom periodu a znamo svi ko su.. Uprava nam je strasna, pa sa kakvim kretenima se oni sve moraju izborit a pored toga ovakve stvari rade pa to je nevjerovatno..Okolele je napisao/la:Ne znam koliko je to pametno,pa poslije lik da prica kako mu iz kluba salju likove da mu prijete..Mislim ja licno ne bih imao nista protiv da mu neko od momaka pokuca na vrata..cikazubo je napisao/la:Ma treba momcima iz grupe se obratiti, nisam aktivan na tribini vec 2 godine, al znam da je prije grupa bila penicilin za takve..Okolele je napisao/la:Na ovu odluku i obavještenje smo primorani zbog narušenih odnosa sa sponzorima i prijetnji upućenih sponzorima i administraciji Kluba.
Fino muriji prijaviti..