@vrbanjuša ne vidjeh te jučer oko 12h na forumu
Glede novog trenera moram reći par stvari. Sviđa mi se sve i kako priča i cv i mislim da bi mogao biti pravi pogodak. Jedino što mi nije potaman su ove najave titule. CIlj je titula i to mora biti jasno ali najave e to mrzim. Ne znamo kako će drugi izgledati, ne znamo ni nas tj hoćemo li moći naći pravi profil igrača koji mu možda fali itd itd
Raduje me potpis sa mališanima

Rekao sam i ponavljam ovih sedam plus Mujaga i Žera i još neki 98 moraju biti okosnica juniora i da se ide na rezultat a i da oni igraju stalno. Treba utakmica i Žeri i Mujagi. Naravno dobijat će šansu i u prvom timu protiv lošijih, a u juniorima igraju protiv bolljih. SAmo jako.
LIgata opet jutros izvrće. kaže Nikolić rekao nećemo nikad odustati a ponudili mandat. Rekao da su se prije po kafanama imenovali treneri a fali se uspjesima koji su ranije bili tj titulama. To ne znači idiote da je Amar imenovan u kafani, nego ostali. I to što su ponudili mandat ne znači da su dali neopozive ostavke. Nikad odustati nećemo ne znači da će se ljudi tući sa navijačima kako bi ostali u UO a ovi ih ne žele. Ili sa skupštinarima.