od tebe i tryga ocekujemo podrsku
Model postovanje, neisplati mi se naduravatu st,ko,kako itd.Model1964 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 2:23 pmJa sam prvi pisao protiv bekrica (Rudar Željo) bio je ocajan. To sada nema veze.iggy2377 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 2:05 pmModel, bio sam proslo ljeto na pripremama slucajno jer mi se posao poklopio sa tim, i tada sam govorio protiv bekrica, (imaju postovi ovdje)a pojedinci su mi OVDJE govorili sta ti znas.Ja licno negotivim bekrica i on je za mene staromodni,spori igrac, ali ovdje je prica o relaciji pojedini igraci i SS.Model1964 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 1:42 pm
Ti ako ne vidiš problem onda si ito vanago ko i rumeni. Kakav da je trener, uprava, cistacica, redar..... profesionalac ane * neko ko voli klub* ne smije ovakvu pricu pricati za medije.
Rumeno govance je od dolaska Petrovica otvoreno kenjao po kafanam , culo ga je pola Srajeva.
Ja se nadam da ce letiti i Zeba i Stana i Bogicevic.
Sto se tice izjave bekrica ja je podrzavam u onom dijelu oko STRUCNOSTI SLAVKE, i to je to, a pojedinci ovdje su se uhvatili skroz neceg drugog.
Evo nema vise bekrica i bekricica, ali zato ima Zeta i sve ce se reci samo na prvoj utakmici o slavkinoj strucnosti zivi bili pa vidjeli.Ako kojim slucajem razvalimo Zetu, onda ce biti slavko strucnjak itd,
Prije svaga nevjerujem u njegovu strucnost, a pojedinci nek misle sta hoce o mom pisanju.
Ove dvije podebljane recenice su u sukobu interesaTo me navodi na zakljucak da se nisi dogovorio sa sobom ili drugim.
Ni u kojem slucaju jedan profesionalac ne smije komentirati događanje u klubu cije je clan. Ja ako bih javno pricao protiv svojih direktora dobio bih nogu iste sekunde.
Ps
Od sada se bekric piše malim slovom. Naređenje!![]()
Samir se ne piđe malim slovom zbog objektivnih razloga![]()
Kakva prilika ali daleko smo od toga valja šefice pokušati proći pa onda sta dragi Allah dadne.