Sta se ovo desava ljudi ne mogu da vjerujem...
Ne stigoh nista da citam jutros, vidim clanak na ss.ba i prenesenu Bekricevu izjavu, koji qrac je ovo???!?!!
koji ce k. igrati na svom stadionu i uvaljivati se u njega kad im je podgorica 10 minuta daleko.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 1:35 pmJesu li oni dobili licencu za svoj stadion? Kakav je ono problem bio kad su kone ka.rali pa su igrali u Podgorici?
Boze sacuvaj..skretnicar je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 1:38 pmS navijackog aspekta, taj dan 3 navijacke skupine ... manijaci, grobari, varvari .. svi u cg
Hehehehehehehehskretnicar je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 1:38 pmS navijackog aspekta, taj dan 3 navijacke skupine ... manijaci, grobari, varvari .. svi u cg
Bas.Ajzea je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 1:39 pmBoze sacuvaj..skretnicar je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 1:38 pmS navijackog aspekta, taj dan 3 navijacke skupine ... manijaci, grobari, varvari .. svi u cg
iLI NE ŽELI DA SHVATI
S tim da je Zeti oduzeto 6 bodova, neka kazna je bila. Jos imaju niz od 7 pobjeda zaredom u ligaskim utakmicama. Nezgodan protivnik.avlami97 je napisao/la:Buducnost, Zeta i Mladost PG imli isti broj bodova 57.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Siroki nije bio nosilac.. Bolji smo od Zete ako budemo odigrali kako treba.. Na kraju krajeva i ova ekipa sto pitari igraju sa njom bar na papiru skoro duplo vrijednija od Zete.. Bolje bi bilo da smo dobili konobare i ribare al sta je tu je..
Ti ako ne vidiš problem onda si ito vanago ko i rumeni. Kakav da je trener, uprava, cistacica, redar..... profesionalac ane * neko ko voli klub* ne smije ovakvu pricu pricati za medije.iggy2377 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 10:59 amJa nevidim uopste sta je problem u Bekricevoj izjavi,covjek ima pravo da kaze, i ljudi sa tribina vide da nije stimalo na relaciji igraci-trener,pa neznam stvarno sta je problem.Ja sam prvi koji je bio za to da se na kraju sezone zavsi saradnja sa Slavkom,iz vise razloga.
Evo bekric je rekao, a ostalo je gro ekipe, znaci da i dalje atmosfera u ekipi nije dobra AKO JE OVO ISTINA sto je Bekric rekao.
Sta onda ocekivat narednu sezonu sa njim na celu SS???
ma mi smo moralni prvaci pa se zato raji malo pomijesalo.
Izvinjavam se sto sam sebe citiram Zeta je osvojila 63 boda, ali im je Savez oduzeo 6 i nisu bili prvaci. Ubjedljivo najbolja ekipa u CG.avlami97 je napisao/la:Buducnost, Zeta i Mladost PG imli isti broj bodova 57.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Bravo Slovenac! To je to!Omar500 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 1:36 pmBravo Model!Model1964 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 1:31 pmMalo ukljuci vugla. Slavko je šef. Kao takav je odgovoran za rezultate i stanje u svlacionici. Nije njegova krivica što ima metode kakve vec ima. Njegova krivica je što nije truhle jabuke sve izbacio na * kompost* da tamo istruhnu do kraja. On od njih probo praviti kompot.
Ako se neko sjeca pisao sam da je Hervasu pokucala grupa hercegovaca na vrata a on kasnije opalio pricu o kerovima. Sada sam ubjeđen da je ovo maslo Bekricevo. Hervas mu je bio konkurent za mjesto u ekipi a svemirski brod za njega.
Ovde su sada dvije stvari u igi. Prva je borba da red rad i disciplinu. Druga je napad na upravu. Bekric se je svrsto na stranu agresora isto kao i Jahic. Svoju pomoc ce naplatiti nekim mjestom u klubu kada se promjeni *vlast.
Za sve ovo je najbolji primjer clanak na gg.ba gdje bacaju kost između Cenana i Slavke. Toliko dušmana u obliku * legendi voljenog kluba* i *dobronamjernih novinara* je dovoljno da uništi Arsenal a ne nas.
Bože daj pameti upravi da ovo rijesi na najbolji moguci nacin. Zeta je najmanje bitna.![]()
Vjezba za MUP i obavjestajnu sluzbu CG.skretnicar je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 1:38 pmS navijackog aspekta, taj dan 3 navijacke skupine ... manijaci, grobari, varvari .. svi u cg