Kukalo se sto im grupa dolazi na treninge i pokazuje im sta Zeljo znaci i sta ih ocekuje ako ne poginu protiv Mostaraca. Rezultat je takav kakav je.
Kukalo se na kraju sezone sto smo ih poskidali, pogrijesili smo, trebali smo im se igrati malo sa vlastitom imovinom, automobili i tako to, jedino tad bi skontali neke stvari.
Dok ja pisem o Lendricu(dio je bagre) mjesecima unazad, opasno sam u to vrijeme bio etiketiran kao neprijatelj kluba.
Dok su neki forumasi od Mladosti pisali da je Slavko los trener, izlijetali su ovdje sa statistikom kao da nemaju oci pa da vide patnju.
Jednostavno je, izbaciti sav sljam iz ekipe, pa po cijenu da nas dobro ogule, jer nama napretka nece biti.
I Slavko nije trener za nas, ma koliko god ga branili. U redu dali su mu podrsku, ali ako ste mu dali podrsku, onda ucinite sve sto vam on kaze da se rijese problemi.
U klubu ostaviti samo 9.momaka koji su sad potpisali, Vedrana, Besirovica, Osmankovica, Hasanovica, Graovca, Ramovica, Radinovica, Zeca, Zakarica, Nikolica, Zajmovica te Beganovica.
Ekipa koja se vrti kroz sve trenere je: Bogicevic, Bekric, Lendric, Blagojevic, Stevanovic.
Markovica otjerati radi nefudbalskih kvaliteta.
A za Zebu i Stanica fakat nezz sta bih rekao.
Zeba mi je jedini od svih ovih izgledao da gine na terenu i dao je svoj doprinos, dok Stanic je trenirao sa omladincima i nije mu palo na pamet da tuzi klub kao neki.
Ali ako i oni imaju svoje prste tu, odmah se rijesavati. Dugo je do pocetka sezone, dovesti nove igrace.