Bog te cuo!
Sent from my iPhone using Tapatalk
fedeltafrotta je napisao/la:ne širite dezinformacije bezveze
A moglo bi se i zaliti after game..biće razlogaGrbavica je napisao/la:Ko ne dođe u subotu, dugo će žaliti...
Ja kupio Microsoft laptop, momentalno počela kruziti priča da će nam biti sponzor.Hurmasica je napisao/la:Ma Ajzea zna sve detalje, obratite se njemu na pp..
Evo i tebi palac goreAjzea je napisao/la:Ja kupio Microsoft laptop, momentalno počela kruziti priča da će nam biti sponzor.Hurmasica je napisao/la:Ma Ajzea zna sve detalje, obratite se njemu na pp..
Trebali bi prvo momci iz udarne Manijaka, smanjiti priču oko Microsofta, ali helem nejse
Ajzea je napisao/la:Ja kupio Microsoft laptop, momentalno počela kruziti priča da će nam biti sponzor.Hurmasica je napisao/la:Ma Ajzea zna sve detalje, obratite se njemu na pp..
Trebali bi prvo momci iz udarne Manijaka, smanjiti priču oko Microsofta, ali helem nejse
Upravo tako..damirfile je napisao/la:Još sve na ovo do sada da radnika izvučemo bilo bi mašallah.
ma ovdje kao da petogodisnjaci pisu cast izuzecima ali ovo se srozalo totalno te gs te nova trava ali ono sts kraj price pile i takvi treba citati a ovo ostalopintol_TM87 je napisao/la:ovdje samo zezancija i tajnovitost neka..sutra izvlacenje u subotu tekma..
@minjore hvala na slikicama