ovi su nasiLARS1921 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 6:36 pmMogući protivnici:
Fola Esch (Luksemburg), Differdange (Luksemburg), Škendija (Makedonija), Nova Gorica (Slovenija), Pyunik (Armenija), Mladost Lučani (Srbija), Shamrock Rovers (Irska), Partizani (Albanija), Flora (Estonija), Chikhura (Gruzija), Lincoln (Gibraltar), Jelgava (Latvija), SJK (Finska), Cork City (Irsla), Zeta (Crna Gora), B36 (Farski Otoci), Ruzomberok (Slovačka), Derry City (Irska), Liepaja (Latvija), Zaria (Moldavija), VPS (Finska), Valur (Island), Vasas (Mađarska), Atlantas (Litvanija), Suduva (Litvanija), Gandzasar (Armenija), Torpedo Kutaisi (Gruzija), Trakai (Litvanija), Tre Penne (San Marino), Bala Town (Vels), Dinamo Batumi (Gruzija), NSI Runavik (Farski Otoci), Balzan (Malta), Connah's Guay (Vels), Bangor (Vels), Santa Coloma (Andora), Progres (Luksemburg), Pelister (Makedonija), Coleraine (Sjeverna Irska), Ballymena (Sjeverna Irska), Folgore (San Marino), Floriana (Malta), Sant Julia (Andora), Klaksvik (Farski Otoci) i St. Joseph's (Gibraltar).
Koga da izbjegnemo, koga priželjkujete
mojne Juliju za Ramazan
športski prijatelji sa Malte
tepsijom,presolio lazanje
Model1964 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 10:05 pmPoštovani publikume![]()
Zbog istine same moram podijeliti neke informacije sa vama(jesam fin, ša je ovo) Na koncu konca dobiJo sam odobrenje nekih koji su bili ukljuceni u ovu pricu da to i napišem.
Radi se o transferu Gotala u Želju.
Sandro je prvi put stigao u Sarajevo prije 10tak dana ( mislim da je bio petak) U vrijeme i prostor zakazanog sastanka sa našim ulijecu kljukušari sa svojim podlostima.
Ideja je naravno opet rođena u glavi DinokiJa. Saznali su da smo u kontaktu sa Gotalom i pokušali su minirati.Gurbet Memo ga j pronašao i složio mu papansku pricu. *Koliko ti daju oni mi 50% više*. Vrli menađer Elvis je to isto prenjeo njegovim agentima. Ovaj idiJot je izabran za taj zadatak zbog fola da FK Šuhra nema niša službeno sa njim. On je kao *sam*, na svoju ruku djelovao. Ako uspije dobro je, treba im napadac ko žednom voda. Ako ne uspije barem ce nas zayebati.
Dali je sreca ili nesreca to cemo tek vidjeti, ali prisebost ljudi koji nisu u upravi a vole Želju je pobjedila u ovome papanluku i stvari dovela na svoje mjesto.
Sve dalje je do Gotala.