Plava Porodica je napisao/la:tm8782 je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:
BUM je isfuran. Sad ti je novi fazon da staviš smješka, kao ja u postu iznad.
Znači ovako
![]()
Ili ovako
Bice njima noga ako se nastave zajebavat.SWRA_1921 je napisao/la:Imam osjecaj da je ovoj dvojici brazilaca vise drago jer su pobjegli iz onog ciganluka tamo, nego sto im je cilj da budu jos bolji fudbaleri. Njima treba vise treniranja definitivno.
Čekaj me kod Zeljinog..Grbavica je napisao/la:ovaj znači da je došla nova trava... sad gdje, to se ne priča...
ma mlate praznu slamu...Okolele je napisao/la:Sta bi sa tom sjednicom..?
Najava održavanja 37. sjednice Gradskog vijeća Grada Sarajeva
Sarajevo, 28.3.2016
Obavještavamo Vas da će se 37. sjednica Gradskog vijeća Grada Sarajeva održati u srijedu 30.03.2016. godine u 10.00 sati, u objektu Grada Sarajeva – Ovalna sala Gradskog vijeća, ulica Hamdije Kreševljakovića broj 3/1.
Za sjednicu je predložen sljedeći:
DNEVNI RED
1. Izvještaj o radu Gradskog vijeća Grada Sarajeva za 2015. godinu
2. Izvještaj o ostvarivanju politike Grada Sarajeva i aktivnostima gradonačelnika Grada Sarajeva za period 01.01. do 31.12.2015. godine
3. Izvještaj o radu Pravobranilaštva Grada Sarajeva za 2015. godinu
4. Izvještaj o izvršenju Budžeta Grada Sarajeva za period 01.01. – 31.12.2015. godine
5. Prijedlog Budžeta Grada Sarajeva za 2016. godinu
6. Prijedlog Odluke o izvršavanju Budžeta Grada Sarajeva za 2016. godinu
7. Prijedlog Odluke o pristupanju izradi izmjena i dopuna Regulacionog plana „Alipašin most VII“ - Zona „C“ (Skraćeni postupak)
8. Prijedlog Odluke o pristupanju Grada Sarajeva Mreži mediteranskih gradova MedCities
9. Prijedlog Odluke o osnivanju javnog preduzeća za upravljanje, zaštitu i održavanje objekata Grada Sarajeva i obavljanje komunalnih i drugih djelatnosti od javnog interesa Grada Sarajeva
10. Izvještaj o provođenju Odluke o uslovima i postupku prihvatanja pokroviteljstva Grada Sarajeva u 2015. godini za oblast obrazovanja, kulture i sporta
11. Izvještaj o provođenju Odluke o utvrđivanju sportskih manifestacija od značaja za Grad Sarajevo u 2015. godini
12. Izvještaj o aktivnostima na Projektu „Revitalizacija Trebevićke žičare“
13. Izvještaj o aktivnostima Grada Sarajeva u oblasti saradnje u inostranstvu u 2015. godini
14. Periodični izvještaj o aktivnostima Grada Sarajeva na planu međunarodne saradnje
15. Informacija o stanju turizma sa prijedlogom mjera
16. Informacija o problemu napuštenih pasa u gradu Sarajevu
17. Vijećnička pitanja i inicijative
Kodni naziv je "ocu 20 stolica da uplatim".Ajzea je napisao/la:Čekaj me kod Zeljinog..Grbavica je napisao/la:ovaj znači da je došla nova trava... sad gdje, to se ne priča...
Za cvanciku
Vidi se ko često završava... stolice.Minjore je napisao/la:Kodni naziv je "ocu 20 stolica da uplatim".Ajzea je napisao/la:Čekaj me kod Zeljinog..Grbavica je napisao/la:ovaj znači da je došla nova trava... sad gdje, to se ne priča...
Za cvanciku
Hocu i ja 20... stolica da uplatim.Minjore je napisao/la:Kodni naziv je "ocu 20 stolica da uplatim".Ajzea je napisao/la:Čekaj me kod Zeljinog..Grbavica je napisao/la:ovaj znači da je došla nova trava... sad gdje, to se ne priča...
Za cvanciku