Al na simulatoruGrbavica je napisao/la:BH Airlines generalni sponzor 2 miliona kilometara godišnje imamo
U 10 sjednica počela na TVSAElegant je napisao/la:Kad je sjednica, hoce li nam usvojit ovaj prijedlog za stadion?
Mislim da nije to ta sjednica. Na TV je Kantona, a nas interesuje Grada. Ako sam dobro shvatio?Jaozinho22 je napisao/la:
U 10 sjednica počela na TVSAElegant je napisao/la:Kad je sjednica, hoce li nam usvojit ovaj prijedlog za stadion?
Msm da nije to ta sjednica.Jaozinho22 je napisao/la:
jesu to usvojiliPlava Porodica je napisao/la:BOOM
Ma zagrijavam se ,valjda će usvojit,pa da budem insajderKapiten je napisao/la:jesu to usvojiliPlava Porodica je napisao/la:BOOM
BUM je isfuran. Sad ti je novi fazon da staviš smješka, kao ja u postu iznad.Plava Porodica je napisao/la:Ma zagrijavam se ,valjda će usvojit,pa da budem insajderKapiten je napisao/la:jesu to usvojiliPlava Porodica je napisao/la:BOOM
Dobro si shvatio Ipe,ne moramo gledati samo da hoce usvojitiIpe je napisao/la:Mislim da nije to ta sjednica. Na TV je Kantona, a nas interesuje Grada. Ako sam dobro shvatio?Jaozinho22 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:BUM je isfuran. Sad ti je novi fazon da staviš smješka, kao ja u postu iznad.Plava Porodica je napisao/la:Ma zagrijavam se ,valjda će usvojit,pa da budem insajderKapiten je napisao/la:
jesu to usvojili
Znači ovako
![]()
Ili ovako
tm8782 je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:BUM je isfuran. Sad ti je novi fazon da staviš smješka, kao ja u postu iznad.Plava Porodica je napisao/la:
Ma zagrijavam se ,valjda će usvojit,pa da budem insajder
Znači ovako
![]()
Ili ovako