Kod njih politika igra veliku ulogu. Ako neces da budes sponzor Zrinjskom prijete da ce ti poslati inspekciju, pa onda je bolje dati Zrinjskom nego platiti kakvu veliku kaznu. Njima njihovo, nama nase.Mirek11 je napisao/la:Siroki i Zrinjski se 'snadu" za ova sponzorstva pd javnih firmi, Radnik od nacelnika opstine a mi uvijek tezim putem. Evo ovu akciju cini mi se niko nije podrzao i uplatio neki znacajni iznos. Mi elektroprivredu ganjali godinama da osposobe reflektore na pomocno i nista.cikazubo je napisao/la:Zar je dozvoljen takav vid sponzorstva u BiH, mislim na Siroki i elektroprivreduLeon_Professional je napisao/la:
Cuo sam da je Siroki dobio o Elektroprivrede 200 hiljada. Ovakav rad uprave svakako je privlacan sponzorima, ja se nadam da ce biti nesto.
Ocigledno mi moramo sami, tezim putem ali dobro. Makar da ne otezavaju ako nece pomoci.
Ma totalna medijska blokada, to je uzas, i onda kazu demokratija i fazoni, radi se sto se u Sjevernoj Koreji ne radi...chile je napisao/la:Cudno mi da nigdje nema nikakva izjava ili interviju sa novim sefom ili je mozda klub zabranio te istupe.
Za nepovjerovat da se niko nije potrudio da covjeka priupita bilo sta.
Sent from my Plavo Sokocalo
Katastrofa niti jedna tv stanica ili portal nista.... samo par rijeci sa presa.Omar500 je napisao/la:Ma totalna medijska blokada, to je uzas, i onda kazu demokratija i fazoni, radi se sto se u Sjevernoj Koreji ne radi...chile je napisao/la:Cudno mi da nigdje nema nikakva izjava ili interviju sa novim sefom ili je mozda klub zabranio te istupe.
Za nepovjerovat da se niko nije potrudio da covjeka priupita bilo sta.
Sent from my Plavo Sokocalo![]()
![]()
Dovoljno ti je pogledati da za Megamixovu uplatu skoro nigdje nije objavljeno, a ova danas vijest za stadion na klixu stura, izostavili pola teksta, samo ono sto im odgovara. Uzas totalni.