jasna je meni ta priča, samo ne mogu na erende korapile87 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:56 amPa šta će igraci reći izgubili haman osvojenu titulu nego da je trener kriv. Nije igračima valjao Odovic, svojim sam ušima slušao kako bivši kapiten govori nikakav trening nismo imali i da nije njegova zasluga nikakva igra. Nije valjao ni Edis kasnije tim istim igračima a ni njemu nije valjao Oda, nije valjao slovenac nek se bavi skijanjem čuj da vježbaju taktiku i osnove fudbal, žalili se da su im treninzi kao kod kadeta. Sad ima ne valja Petrovic ima treninge iz osamdesetih.salle86 je napisao/la:a čekaj, ko ima? igrači koji na terenu nisu opravdali ime
možeš ti ljudino biti messi, ako si došao u želju i misliš da će se drugi sklanjati da ti osvojiš titulu, nema od te ljubavi ništa
postali smo ko državna firma grob te je.bo, niko kur.cem da mrdne ako ne mora, a i kad mora gleda da mu samo ispadne iz ruku
tačno su me neki "naši" razočarali. umjesto da budu primjer drugima, ovima koji ne znaju ko je željo, oni im primjer kako treba da seru i da budu sve ono kontra
fuj
Da je uprava otjerala Petrovića ni slijedeci ne bi valjao našli bi već nešto.
Ovako je dobro sto su stali iza njega da znaju da ne mogu igrači odredjivati ko će biti trener.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Tako je! Dosta je ba vise njihovog terora. Razmazenoj bagri niko ne bi valjao, garantujem. Klub je ostavljanjem Petrovica pokazao cvrstinu i nadam se barem malo dao do znanja igracima da su oni radnici koji treba da slusaju nadredjenog.pile87 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:56 amPa šta će igraci reći izgubili haman osvojenu titulu nego da je trener kriv. Nije igračima valjao Odovic, svojim sam ušima slušao kako bivši kapiten govori nikakav trening nismo imali i da nije njegova zasluga nikakva igra. Nije valjao ni Edis kasnije tim istim igračima a ni njemu nije valjao Oda, nije valjao slovenac nek se bavi skijanjem čuj da vježbaju taktiku i osnove fudbal, žalili se da su im treninzi kao kod kadeta. Sad ima ne valja Petrovic ima treninge iz osamdesetih.salle86 je napisao/la:a čekaj, ko ima? igrači koji na terenu nisu opravdali ime
možeš ti ljudino biti messi, ako si došao u želju i misliš da će se drugi sklanjati da ti osvojiš titulu, nema od te ljubavi ništa
postali smo ko državna firma grob te je.bo, niko kur.cem da mrdne ako ne mora, a i kad mora gleda da mu samo ispadne iz ruku
tačno su me neki "naši" razočarali. umjesto da budu primjer drugima, ovima koji ne znaju ko je željo, oni im primjer kako treba da seru i da budu sve ono kontra
fuj
Da je uprava otjerala Petrovića ni slijedeci ne bi valjao našli bi već nešto.
Ovako je dobro sto su stali iza njega da znaju da ne mogu igrači odredjivati ko će biti trener.
Nije to do profesionalizma. I u vecim, jacim klubovima je takvo stanje. Samo tamo cete Conte ili Anceloti zakucati za pod. Krv na slamku popiti. Pokazati gdje ti je mjesto.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:26 amHoce li ikad biti normalno stanje u svlacionici bez da neki igrac potkopava, narusava atmosferu.
Vjerovatno je razlog tome nedostatak profesionalaca. Znamo svi da su ovi bivsi igraci najmanji profesionalci.
Otjeraj Slavko povratnike, ljepse ces spavati.
Nastavi niz, Bogi, Zeba ...
Super je ova vijest oko intervijua i reportaze sa tekmi i priprema. Bravo 1921![]()
Je li u toj reportazi se nalazi izjava Slavka?!
Zato sam i napisao da bih volio cuti sta to ne valja kod Slavka. Gdje je problem.salle86 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:47 ama čekaj, ko ima? igrači koji na terenu nisu opravdali ime
fuj
E koliko je onda uzeo ako mu se toliko ostalo duzno. Neka mu stari malo odvadi. A vala ako nema na papiru onda nema ni duga pa taman da su moje pare. Isto vazi i za "dug" prema Amaru.avlami97 je napisao/la:Svraka je u Klubu bio 61-62 mjeseca. Bio je kapiten ekipe. Imao bonuse za osvojene titule i Kupove i ko zna šta još. Vernes Selimović je bio 36 mjeseci pa je izaša sa cifrom od preko 50 milja duga. Beks je čini mi se tužio Klub za 72 milje.. Ne znam kako su ovima nakucali ovolike dugove, a bili su kraće u Želji. na svu sreću ili nesreću nema na papiru ništa. Ali se onda mnogi mogu praviti ludi pa reći da ni Amarovih pola milke nema na papiru. Uglavnom radilo se krimunalno.Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:38 amE cuj 200 milja. Pa kolika mu je plata bila? I po tom ispadne da ni jednu vjerovatno nije dobio..
Da se ne lažemo igrači su trebali dobiti krupu ili odigrati neriješeno na derbiju i bez trenera.Vrag je napisao/la:Zato sam i napisao da bih volio cuti sta to ne valja kod Slavka. Gdje je problem.salle86 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:47 ama čekaj, ko ima? igrači koji na terenu nisu opravdali ime
fuj
Slavko sve sto je rekao na kraju je bilo kontra.
pile87 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 1:12 amDa se ne lažemo igrači su trebali dobiti krupu ili odigrati neriješeno na derbiju i bez trenera.Vrag je napisao/la:Zato sam i napisao da bih volio cuti sta to ne valja kod Slavka. Gdje je problem.salle86 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:47 am
a čekaj, ko ima? igrači koji na terenu nisu opravdali ime
fuj
znaš kad bih ja rekao "bekrić" je upravuVrag je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 1:09 amZato sam i napisao da bih volio cuti sta to ne valja kod Slavka. Gdje je problem.salle86 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:47 ama čekaj, ko ima? igrači koji na terenu nisu opravdali ime
fuj
jbg, ja to gledam ovakopile87 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 1:12 amDa se ne lažemo igrači su trebali dobiti krupu ili odigrati neriješeno na derbiju i bez trenera.Vrag je napisao/la:Zato sam i napisao da bih volio cuti sta to ne valja kod Slavka. Gdje je problem.salle86 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:47 am
fuj
Trebalo je, ali isto tako je recimo Boccacini trebao biti na terenu prije Kerle ili Bogicevica u 80% utakmica 2. dijela.pile87 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 1:12 amDa se ne lažemo igrači su trebali dobiti krupu ili odigrati neriješeno na derbiju i bez trenera.Vrag je napisao/la:Zato sam i napisao da bih volio cuti sta to ne valja kod Slavka. Gdje je problem.salle86 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:47 am
fuj