Smeta mi sto se to odmah dozivljava kao neki napad.
Pa da ne zelim najbolje svom Zelji, ne bih ni reagovao.
Smeta mi sto se to odmah dozivljava kao neki napad.
Ja to i nisam.Grb1 je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 7:35 pmNesto mi ne ides zajedno s ovim "insajderima"...Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 7:20 pmUprava insistira da ostane, dok ga je Slavko bio prekrizio.
Ovo je samo produbljenje agonije i jos manje minuta za juniore, al hajd.
Sutra tokom dana ide zvanicno.
Nije ni cudo što je fasovo crveni. U prevodu SvađalicJaozinho22 je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 7:17 pmU odličnoj utakmici koja je odigrana između ove dvije ekipe, Plavi su bili uspješniji i slavili pobjedu nad svojim vršnjacima. Osmanović je doveo fudbalere Željezničara u vodstvo u prvom poluvremenu ove utakmice i tako krunisao dobru partiju svoje ekipe u prvom dijelu meča. Osim toga, Olimpija je ostala sa igračem manje jer je Kregar zaradio crveni karton i morao je napustiti teren ranije. U drugom poluvremenu Olimpija je krenula ofanzivnije prema golu Željezničara, a to su Plavi iskoristili i postigli drugi pogodak preko Nuhanovića. Gosti iz Ljubljanje do kraja susreta uspjeli su smanjiti rezultat na 2:1 sa bijele tačke, a siguran realizator bio je Jakupović.
Što bi rekao Zuko
Ceka se ovjerena izjava da nece nikoga na sjeveru dirati niti ce gađati kriglom niti šišom nekoga ko mu nešto dobaci.
Ma to je zavrseno sa Slobodom pusti Sinana.
Treći smo bili, a 2015. smo osvojiliEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 8:21 pmTrebao sam danas u majici Olimpije i šalu Želje otići na Otoku![]()
Naši momci su prošle godine osvojili ovaj turnir, dobili Maribor u finalu, jel tako?
Šo nisi pa da budeš bjen, rekreativnoEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 8:21 pmTrebao sam danas u majici Olimpije i šalu Želje otići na Otoku![]()
Naši momci su prošle godine osvojili ovaj turnir, dobili Maribor u finalu, jel tako?