Pola zivota mi skrati dok izbaci igrača..
Dobra ti ta heheheneroazzuro je napisao/la:Jebi ga stari, koliko ja znam na cijelom stadionu je zvanicno zabranjeno pusenje.
neroazzuro je napisao/la:Pa valjda smo to s Kenom svi prebolili.
Da.U Pofalicima.Tada najboli u gradu i dva reda klupa za gledaoce.I tada su gradski rivali pokrenuli hajku protiv Zelje zbog ljubomore,potegnuli svoje veze i na kraju je vlasnik zemljišta Središnje stovarište zeljeznica gdje je bio Zeljin stadion pretvorio u svoje skladište.jovanmaksimovic je napisao/la:koliko se ovde prica o grbavici kao nasemu domu, sto i jest, dali vi znate, da je zeljo imao svoj prvi stadion vec 1932. godine?
Ne slazem se sa tobom i smatram da je nas narod po inerciji poceo za sve kriviti politicare iako za to nisu ni krivi nekada. Evo banalan primjer kada se usvajao zakon o radu: ja radostan zbog tog koraka, a narod uzeo protestovati jer, jbg, nasi politicari su taj zakon usvojili pa valjda mora da ne valja iako 90% ljudi nije ga ni procitalo. Naravno, jos uvijek je situacija na politickoj sceni losa ali narod malo preuvelicava tu negativnost. Ono sto definitivno se slazem jeste da je javna admnistracija troma, spora, preopterecena besmislenim pravilima i puno sluzbi informaticki na niskom nivou.Plavi orkestar je napisao/la: Politicara biraš ti i svi drugi gradjani.Politicara placaš ti i svi drugi gradjani.Politicar mora biti u sluzbi gradjana jer ga placaju za to.Politicari u ovoj zemlji i jesu govna zato što je mnogo takvih koji razmišljaju kao ti.Gdje dodje BiH politicar tu je raspad sistema i zato ih treba tjerati što dalje od svetinje a tjerati ih da rade ono za šta ih placamo.I ne znam gdje su bili ti kojima se vi neki klanjate i dodvoravate prije nego što je došo Miske sa novom upravom.
Hajd i imaš pivu ali me samo bum nego i dobru vjestbaxuz87 je napisao/la:Smijem li ja jos jedan bum napisati?![]()
De valabaxuz87 je napisao/la:Smijem li ja jos jedan bum napisati?![]()
a da nam kazes o cemu se radi,valja zaspatibaxuz87 je napisao/la:Smijem li ja jos jedan bum napisati?![]()
Tacno za zdenku, ali to je spontano i ima tu svega, dodju nekakvi momci mladji iznad ulaza za vozilo Hitne pomoci njih 5-10 i navijaju ko da su na Jugu pale baklje, umalo ih ne razbise starija raja sa sjevera, intervenisali iz Securitasa.ChWilla je napisao/la:zdenka prema zapadu je od prošle sezone kao family dio. a zabrana pušenja jebiga, hajd' je sprovedi igdje u ovoj državi. i ja sam nepušač ali jednostavno na ovom nivou svijesti nije realno...
Hajde samo pišibaxuz87 je napisao/la:Smijem li ja jos jedan bum napisati?![]()
Pisi pa da izginemo svi redombaxuz87 je napisao/la:Smijem li ja jos jedan bum napisati?![]()
Postavi eksploziv..baxuz87 je napisao/la:Smijem li ja jos jedan bum napisati?![]()
Go-go plesačice sa reflektora se spuštaju na centar dok će na tribinama svi dobiti po jedan lap dance...rodrigo87 je napisao/la:pa reci namKrajPrice je napisao/la:Sto ne kazete ljudima sta ce biti na poluvremenu?
Ja znam sve, ali red je i da drugi znaju