Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

plavi kanarinac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 01, 2016 3:28 pm

ima li neko video taj gdje kazu za taj istok ne mogu da popratim sve...
TITA MI NAJJACI SMO!
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:29 pm

plavi kanarinac je napisao/la:ima li neko video taj gdje kazu za taj istok ne mogu da popratim sve...
TITA MI NAJJACI SMO!
Rukovodstvo FK Željezničar će nakon završetka prve faze projekta izgradnje istočne tribine u septembru mjesecu 2016. godine, nastaviti s ulaganjem u infrastrukturu i unapređenje uslova za gledaoce na stadionu kako bi se u najkraćem mogućem roku stekli i uslovi za uvrštavanje Stadiona Grbavica u kategoriju 3, te kako bi u konačnici Grbavica postala dom A reprezentacije BiH. Projekti koji će se između ostalog realizovati su izgradnja južne tribine, postavka zatvorenog elektronskog sistema kontrole ulaznica na svim ulazima te ugradnja sistema video nadzora na stadionu.
http://fkzeljeznicar.ba/tadion-grbavica ... ona/20595/" target="_blank
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:30 pm

slika

Mogu l' guzovi stat' na zapad? :kafa:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:31 pm

bogami salem će imati problema i sa ovim običnim i sa vip stolicama...
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:34 pm

dell21 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ja mislim da je posteno da mi sa sjevera zauzmemo tu tribinu...a vi na jugu ostanite i dalje trebate nam tu :ganja:
Dobar prijedlog :ganja:
zvuci posteno :ganja: :ganja:

Salemu zabraniti ulaz na stadion jer nije predvidjeno za njegovu kilazu :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

FKZ1921
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:36 pm

CARSONIO je napisao/la:
boju dao si nebu... je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Pojavljivanje"eksperta"za pitanja novca (čovjek desetine miliona zaradio radeći u državnim institucijama)je vrlo znakovito. Nije tu zbog nebitnih igrača (violina,mehicevic...),već zbog bitnih. A zna se ko je bitan igrač u cijeloj priči.
Vjerujem da nasi imaju razrađenu strategiju. Vjerujem takodje da ćemo i mi u realizaciji te strategije imati svoju ulogu. Za početak,bitnog igrača treba, kroz demokratsku proceduru na jesen,učiniti nebitnim. To je pola posla...

:palacgore:
Ako moze neko tvoje misljenje da li bi trebalo da se raja malo organizuje oko svih ovih desavanja jer da mi je neko rekao da ce vlast kociti radove na Grbavici a da cemo mi sutiti :ne: :ne: :ne: :ne: :ne:
Ne mislim da se trebamo organizirati u smislu izlaska na ulicu,protesta i sl. Mi trebamo podrzavati klub na sljedece nacine:
-clanstvo...na zalost,nismo jos svjesni sta to znaci. Clanstvo nije samo otici,uplatiti 20 km i uzeti karticu. Clanstvom se i formalno svrstavas u porodicu i dajes do znanja da si dio iste,da je volis,da joj pripadas,da je podrzavas,da si spreman da je branis kao oca,majku,svoje dijete,sestru,brata,kao clana porodice.
-zajednistvo...olako se zakacimo oko nekih stvari,fali nam uvazavanja i tolerancije...Podjelimo se lahko,oko bezveznih stvari,oko razlicitih misljenja...To ne treba tako. Clanovi porodice moraju biti slozni,moraju gajiti zajednistvo...tako su puno jaci. Kad hoces na bilo koji nacin ugroziti neku porodicu,dobro ces razisliti o dvije stvari:koliko ih ima i koliko su slozni.
-legalnost...moramo postovati sistem po kojem klub funkcionise,a to znaci da postujemo na legalan i zakonit nacin izabrane organe koji rukovode i upravljaju klubom...da na legalan i zakonit nacin izrazavamo svoje zadovoljstvo i nezadovoljstvo,da na legalan nacin i kroz legalne procedure trazimo promjene,ako ih zelimo i kad ih zelimo.
-kupovina godisnjih,polugodisnjih i pojedinacnih karata i dolazak na utakmice...nakon clanstava,ovo je najvazniji i najsvrsishodniji nacin finansijske i svake druge pomoci klubu.
-da trazimo od organa upravljanja legalan i zakonit rad,jer je to najbolja garancija za opstojnost kluba...da trazimo da nas kroz propisane forme(godisnji izvjestaji,redovna i vanredna zasjedanja skupstine...) u osnovi upoznaju o finansijskom stanju u klubu i o strateskim ciljevima kluba...
Hajmo raditi na ovim stvarima,ito odmah...sad,sutra...krenuti od clanskih i godisnjih...
Sto vise navedenog ispostujemo u praksi,bicemo jaci,manje cemo biti izlozeni napadima,drugacije ce nas se gledati i tretirati...

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:40 pm

Je li i vama leglo 70 KM za ovaj mjesec?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

SWRA_1921
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:42 pm

HAHAHAHAH, odnijeli nam sinoć lokomotivu u Švrakino :rofl1: :rofl1: :rofl1:

slika
Zadnja izmjena: SWRA_1921, dana/u sri jun 01, 2016 3:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 01, 2016 3:42 pm

Mirek11 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:FOTO: Stadion Grbavica uvršten u kategoriju 2 shodno Pravilniku UEFA-e o kategorizaciji stadiona

http://fkzeljeznicar.ba/tadion-grbavica ... ona/20595/" target="_blank

:pljesak: :pljesak:
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo jako! :zeljeznicar1:
Bager radi danas :rofl: Na ovoj fotki se vidi da imamo jos prostora na zapadu ako sta bude trebalo za 3 kategoriju, mislim da bi zapad mogao ici do iza jarbola. U stvari zavisit ce od novog juga kada se aBd primakne terenu i hoce li imati zdenke.

slika
Zapad se moze jos produziti do juga i dobiti jos nekih 300 mjesta i lijepa tribina sa 1000 mjesta iza toga dodati samo ovo sto jos treba da se zadovolji kategorija tri i onda se vratiti na drugu fazu istoka i juga pa renoviranje sjevera i kad ako Bog da budemo mogli krenuti u izgradnju zapada koja je najskuplja zati i treba zadnje raditi

Sent from my C5303 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:44 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Je li i vama leglo 70 KM za ovaj mjesec?
samo petobanka....jebi ga zavrnuta pipa :ne: :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:44 pm

SWRA_1921 je napisao/la:HAHAHAHAH, odnijeli nam sinoć lokomotivu u Švrakino :rofl1: :rofl1: :rofl1:

slika
OVO NISU ISTINE :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

LARSSON
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:46 pm

slika

:ganja:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:49 pm

sad mi zao sto neodosmo u evropu ali ako je to cijena da nam od danas stadion ispunjava uslove prvih pretkola evropskih takmicenja onda cu prihvatiti to... jos malo pa cemo biti kategorija 3 a nadam se i kategorija 4... :zeljeznicar1:
100/94/37/34 - i to je to!

pile87
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:50 pm

ChWilla je napisao/la:ne znam šta bi vam rekao za najavu titule. ja lično nisam za to. znamo da je onaj koji ih je uzeo pet od naših sedam (ili osam) nikad nije najavio na taj način, nego štaviše da je uvijek verbalno "spuštao" našu ekipu. šta je intimno mislio druga je stvar, ali pričamo o izjavama.

s druge strane može i pozitivno naložiti raju.
Svim ekipama na pocetku sezone je cilj titula!!!
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

shzna
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:51 pm

Ja nisam dobio pare
1987

Mirek11
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 01, 2016 3:52 pm

MrRiccoli je napisao/la:
Mirek11 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo jako! :zeljeznicar1:
Bager radi danas :rofl: Na ovoj fotki se vidi da imamo jos prostora na zapadu ako sta bude trebalo za 3 kategoriju, mislim da bi zapad mogao ici do iza jarbola. U stvari zavisit ce od novog juga kada se aBd primakne terenu i hoce li imati zdenke.

slika
Zapad se moze jos produziti do juga i dobiti jos nekih 300 mjesta i lijepa tribina sa 1000 mjesta iza toga dodati samo ovo sto jos treba da se zadovolji kategorija tri i onda se vratiti na drugu fazu istoka i juga pa renoviranje sjevera i kad ako Bog da budemo mogli krenuti u izgradnju zapada koja je najskuplja zati i treba zadnje raditi

Sent from my C5303 using Tapatalk
:palacgore:
Upravo sam na to mislio sto se zapada tice. Samo ono nuzno za licencucu a i tih 1000 mjesta je sasvim dovoljno s obzirom da je tu karta najskuplja. Kada bi to uradili na zapadu i sa prvom fazom istoka i juga to bi bio pravi stadion, sa kapacitetom mozda nekih 13-15 hiljada.

A o drugim fazama istoka i juga, ne smijem ni da mislim :rofl:, to je vec perverzija. Bice i to aBd.
:zeljeznicar1:
Samo Željo!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:53 pm

Neka uprava sada izvrsi pritisak na Koldzu, opstinu da nam daju 100.000 - 200.000 KM sto su obecali za stadion !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mula
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:57 pm

http://misamosjedimouredakciji.ba/vijesti/na-grbavici-m ... nja/112375" target="_blank
Svaka cast UPRAVI, ovo je idealan primjer kada je neko radi posao iz ljubavi prema klubu.
Ne znam način da se zahvalim
mogu samo reči : "Molim Boga da ih što duže žive"
:pljesak: :palacgore:
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Elegant
Kontakt:

sri jun 01, 2016 4:00 pm

slika

Neces nam nedostajati. :pljesak:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

sri jun 01, 2016 4:05 pm

A Nerminka se cudi kako se navijaci jos ne bune hjojjjj crnjaka.. :rofl: :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 27 gostiju.

Prijava