ima li neko video taj gdje kazu za taj istok ne mogu da popratim sve...
TITA MI NAJJACI SMO!
plavi kanarinac je napisao/la:ima li neko video taj gdje kazu za taj istok ne mogu da popratim sve...
TITA MI NAJJACI SMO!
http://fkzeljeznicar.ba/tadion-grbavica ... ona/20595/" target="_blankRukovodstvo FK Željezničar će nakon završetka prve faze projekta izgradnje istočne tribine u septembru mjesecu 2016. godine, nastaviti s ulaganjem u infrastrukturu i unapređenje uslova za gledaoce na stadionu kako bi se u najkraćem mogućem roku stekli i uslovi za uvrštavanje Stadiona Grbavica u kategoriju 3, te kako bi u konačnici Grbavica postala dom A reprezentacije BiH. Projekti koji će se između ostalog realizovati su izgradnja južne tribine, postavka zatvorenog elektronskog sistema kontrole ulaznica na svim ulazima te ugradnja sistema video nadzora na stadionu.
zvuci postenodell21 je napisao/la:Dobar prijedlogdelinjo je napisao/la:ja mislim da je posteno da mi sa sjevera zauzmemo tu tribinu...a vi na jugu ostanite i dalje trebate nam tu
Ne mislim da se trebamo organizirati u smislu izlaska na ulicu,protesta i sl. Mi trebamo podrzavati klub na sljedece nacine:CARSONIO je napisao/la:Ako moze neko tvoje misljenje da li bi trebalo da se raja malo organizuje oko svih ovih desavanja jer da mi je neko rekao da ce vlast kociti radove na Grbavici a da cemo mi sutitiboju dao si nebu... je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Pojavljivanje"eksperta"za pitanja novca (čovjek desetine miliona zaradio radeći u državnim institucijama)je vrlo znakovito. Nije tu zbog nebitnih igrača (violina,mehicevic...),već zbog bitnih. A zna se ko je bitan igrač u cijeloj priči.
Vjerujem da nasi imaju razrađenu strategiju. Vjerujem takodje da ćemo i mi u realizaciji te strategije imati svoju ulogu. Za početak,bitnog igrača treba, kroz demokratsku proceduru na jesen,učiniti nebitnim. To je pola posla...
![]()
![]()
![]()
![]()
Zapad se moze jos produziti do juga i dobiti jos nekih 300 mjesta i lijepa tribina sa 1000 mjesta iza toga dodati samo ovo sto jos treba da se zadovolji kategorija tri i onda se vratiti na drugu fazu istoka i juga pa renoviranje sjevera i kad ako Bog da budemo mogli krenuti u izgradnju zapada koja je najskuplja zati i treba zadnje raditiMirek11 je napisao/la:Samo jako!Ajzea je napisao/la:IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHurmasica je napisao/la:FOTO: Stadion Grbavica uvršten u kategoriju 2 shodno Pravilniku UEFA-e o kategorizaciji stadiona
http://fkzeljeznicar.ba/tadion-grbavica ... ona/20595/" target="_blank
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bager radi danasNa ovoj fotki se vidi da imamo jos prostora na zapadu ako sta bude trebalo za 3 kategoriju, mislim da bi zapad mogao ici do iza jarbola. U stvari zavisit ce od novog juga kada se aBd primakne terenu i hoce li imati zdenke.
samo petobanka....jebi ga zavrnuta pipaEisenbahner1921 je napisao/la:Je li i vama leglo 70 KM za ovaj mjesec?
OVO NISU ISTINESWRA_1921 je napisao/la:HAHAHAHAH, odnijeli nam sinoć lokomotivu u Švrakino![]()
![]()
![]()
Svim ekipama na pocetku sezone je cilj titula!!!ChWilla je napisao/la:ne znam šta bi vam rekao za najavu titule. ja lično nisam za to. znamo da je onaj koji ih je uzeo pet od naših sedam (ili osam) nikad nije najavio na taj način, nego štaviše da je uvijek verbalno "spuštao" našu ekipu. šta je intimno mislio druga je stvar, ali pričamo o izjavama.
s druge strane može i pozitivno naložiti raju.
MrRiccoli je napisao/la:Zapad se moze jos produziti do juga i dobiti jos nekih 300 mjesta i lijepa tribina sa 1000 mjesta iza toga dodati samo ovo sto jos treba da se zadovolji kategorija tri i onda se vratiti na drugu fazu istoka i juga pa renoviranje sjevera i kad ako Bog da budemo mogli krenuti u izgradnju zapada koja je najskuplja zati i treba zadnje raditiMirek11 je napisao/la:Samo jako!Ajzea je napisao/la:
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bager radi danasNa ovoj fotki se vidi da imamo jos prostora na zapadu ako sta bude trebalo za 3 kategoriju, mislim da bi zapad mogao ici do iza jarbola. U stvari zavisit ce od novog juga kada se aBd primakne terenu i hoce li imati zdenke.
Sent from my C5303 using Tapatalk