I ja mislim da je kod nas 'visak transparentnosti' i domacinskog poslovanja, ali valjda je to cijena koju moramo platiti a jos cemo natjerati i ostale klubove koji rade u mutnom da se uvedu u red.MrRiccoli je napisao/la:Meni je najvise krivo sto mi izdvajamo toliko novca za porez i doprinose mislim vise mi je postalo normalno da drzava nista ne daje sportu ali zasto mora toliko uzimati i jos mislite da klubovi iz hercegovine rade sve po zakonu vjerujte da se varate oni su strucnjaci za malverzacije kad je porez u pitanju tako da mislim da pre pre previse novca dajemo na toDominic je napisao/la:Lijepa promocija, sretno novom treneru, trebat ce mu nasa podrska!
Nego, valja izdurati finaSISKI, kako kazu ovi mudraci iz SD, ovu godinu i pola naredne. Moze li neko na osnovu neki dan predocenih podataka o kvartalnoj uplati poreza na plate zaposlenima i igracima dokuciti koliko ce nam trebati budzetskog novca za to? Po meni je to u grubo bruka para, samo na porez oko 1,8 miliona KM!?Kako cemo samo namaknuti toliku lovu ili valja opet po pozajmice!
Sent from my C5303 using Tapatalk