Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
Ma pusti, svak se voli pravit vazan, on zna on privilegovan i ne smije reci ostalima, a pola foruma kao zna sta je..SWRA_1921 je napisao/la:Ako vec toliko ljudi zna, onda recite. Forum ionako ne cita vise od 500 ljudi.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
A sta bi bilo da nam kažešKrajPrice je napisao/la:A sta ako Vam kazem da bi uskro mogla leci nova trava:)?
A sta ako vam kazem da bi uskoro mogli potpisati jedan ugovor vrijedan 500000 KM po sezoni?
A sta ako Vam kazem da bi jedan regionalni gigant mogao biti sponzor kluba?
A sta ako Vam kazem da bi zeljo mogao dobiti jos jedno veliko pojacanje?
A sta ako vam kazem da ce BABUKA uloziti svoje pare u juznu tribinu?
A sta ako vam kazem?
Mi cemo klub VOLJETI istoKrajPrice je napisao/la:A sta ako Vam kazem da bi uskro mogla leci nova trava:)?
A sta ako vam kazem da bi uskoro mogli potpisati jedan ugovor vrijedan 500000 KM po sezoni?
A sta ako vam kazem?
A šta ako ja zbog ovog na intenzivnoj završim?KrajPrice je napisao/la:A sta ako Vam kazem da bi uskro mogla leci nova trava:)?
A sta ako vam kazem?
A šta ako?? Vrlo jednostavno, biće nas svakakvih...Zato nemoj sve odjednom.KrajPrice je napisao/la:A sta ako Vam kazem da bi uskro mogla leci nova trava:)?
A sta ako vam kazem?
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php? ... &ci=5&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;USCFLOW je napisao/la:@Larssone, ako vec neces praviti stream, ima li neka tvoja preporuka mozda?
Izlija je napisao/la:Evo pokušaam par dana da ti neodgovorim na post ali nemogu više. Gospodin Ivica je molio da se za njegovog života ime stadiona ne mjenja. Iako bih i ja volio vidjeti na ulazu u stadion njegovo ime zadužio nas je toliko da poštujemo njegovo mišljenje a njegova molba ima težinu koje možda nisi ni svjestan. Nemoj me shvatiti pogrešno, svi mi volimo Želju i njegove legende i baš zbog te međusobne ljubavi trebali bi poštovati njihove želje.
Ubismo nogama ove pekarePlava Porodica je napisao/la:A ja odigram Bosnu manje kornera![]()