Paulo Dibala noviKapiten je napisao/la:
Koji je ovo mali ? Ja mu na čehri vidim da će bit igračina![]()

Paulo Dibala noviKapiten je napisao/la:
Koji je ovo mali ? Ja mu na čehri vidim da će bit igračina![]()
Baš tako druže, to govorim vas dan...rijetko koji trener sa iskustvom bi danas rekao šta će se desiti za godinu dana u ovo vrijeme....Hadzijalagic je napisao/la:Ne smijemo biti prepotentni u nekim najavama.. Vise "Amarizma", a manje pitarluka.. Titula je nama prirodni cilj svake godine a obecanje titule na predstavljanju bi moglo biti tesko breme novom treneru..
Meni je najvise krivo sto mi izdvajamo toliko novca za porez i doprinose mislim vise mi je postalo normalno da drzava nista ne daje sportu ali zasto mora toliko uzimati i jos mislite da klubovi iz hercegovine rade sve po zakonu vjerujte da se varate oni su strucnjaci za malverzacije kad je porez u pitanju tako da mislim da pre pre previse novca dajemo na toDominic je napisao/la:Lijepa promocija, sretno novom treneru, trebat ce mu nasa podrska!
Nego, valja izdurati finaSISKI, kako kazu ovi mudraci iz SD, ovu godinu i pola naredne. Moze li neko na osnovu neki dan predocenih podataka o kvartalnoj uplati poreza na plate zaposlenima i igracima dokuciti koliko ce nam trebati budzetskog novca za to? Po meni je to u grubo bruka para, samo na porez oko 1,8 miliona KM!?Kako cemo samo namaknuti toliku lovu ili valja opet po pozajmice!
Ti rece Ugljesa zvanicno u srijedu?LARS1921 je napisao/la:Kako znate da nismo kupili titulu ?![]()
Ja rekao?exbabilon je napisao/la:Ti rece Ugljesa zvanicno u srijedu?LARS1921 je napisao/la:Kako znate da nismo kupili titulu ?![]()
Storm rece petakexbabilon je napisao/la:Ti rece Ugljesa zvanicno u srijedu?LARS1921 je napisao/la:Kako znate da nismo kupili titulu ?![]()
to ce da bude najcisca titula ikadLARS1921 je napisao/la:Kako znate da nismo kupili titulu ?![]()
Ne mora on davati nikakva sredstva samo neka da dozvole i neka ne pokusava oteti nesto sto nije njegovo..za_zivot_cijeli je napisao/la:bez obzira ko sjedi ili bude sjedio u fotelji rezerviranoj za nacelnika opstine mi moramo biti ozbiljan partner u tom odnosu izmedju drustvene zajednice i nas kao sportskog kolektiva.
nazalost, u godinama koje su iza nas mi to nismo bili. u danasnjem vremenu mi se trudimo to postati a vjerujem da cemo u skoroj buducnosti to i postati. naravno o nama kao obzbiljnom partneru mislim u kontekstu transparentnog rada, rada bez malverzacija, izbjegavanja placanja poreza i drugih nameta, drustveno odgovornog poslovanja i sl....
kada govorimo o tim odnosima mislim da moramo biti malo mudriji, pametniji, strpljiviji i odmjereniji. takodjer mislim i da nam nedostaje malo objektivnosti koju je potisnula nasa velika ljubav prema Zelji.
hocu reci,
ne mozemo ocekivati da nam opstina uplati znacajna finansijska sredstva a da mi istovremeno seremo po toj opstini i covjeku koji je predstavlja. to je licemjerno i u tome nema trunke mudrosti ni pameti.
s druge strane, jednako je besmisleno ocekivati da ce predstavnik drustvene zajednice kroz poziciju nacelnika opstine dijeliti "narodni" novac bez cvrstih dokaza da ce se dio tih sredstava na neki nacin vratiti opstini da li kao novac ili kao neko drustveno dobro u interesu svih gradjana opstine Novo Sarajevo.
i na kraju, da ne ostanem krivo shvacen. nikada nisam niti cu glasati sa Koldzu niti za stranku iz koje dolazi. sve i da napravi pet Grbavica malo je u odnosu na ono sto su proharacili njegovi ahbabi iz stranke.
ovo je moj prvi i posljednji post ovdje na temu politike.
nedavno sam rekao i sad cu ponoviti, ako postoji ista na svijetu sto Zelju moze unistiti to je politika.
okanimo se corava a gledajmo svoja posla!!!
Tako je i Edis djelovao.Elegant je napisao/la:Djeluje mi da ce Kostic da uvede vojnu disciplinu u ekipu, a jos vise me raduje sto ce svi igrati po zasluzi tako da vise nema povlastenih statusa.
To znači da se Enis vraća u prvih 11?Elegant je napisao/la:Djeluje mi da ce Kostic da uvede vojnu disciplinu u ekipu, a jos vise me raduje sto ce svi igrati po zasluzi tako da vise nema povlastenih statusa.