Plava Porodica je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 6:21 am
Prisjede mi jutarnja kahva

Prvo, po Bekricu niko nije pljuvao. Raja mu je zahvalna na svemu, ali se malo i sali u fazonu "u masnicu ga treba upakovat".. Ne za to jer nije u stanju odigrati non stop kako treba, vec zbog duzine ugovora, a skup je. Iovako, ionako tesko bi ove sezone ozbiljniju minutu dobio.
Ali sto se tice Zebe, pretjerali ste ga bas. Pogledajte zadnju utakmicu protiv Radnika, sam je podvalio 3-4 lopte kakve niko u ovoj ligi ne moze. Kazete, da crkne u 70-toj. Istina, ali i Ronaldo bi poginuo jer je frajer svaku utakmicu igrao za jos dva vezna, igrac koji nikad nije bio trkac, mora za trojicu igrat.. Vazda se vracao u odbranu da iznese loptu kad Jovan i Darko ne mogu.
I dalje, svi ste ga dizali kad je Fatu u teren uveo, treba nam Zeljovac kao on bla bla, a sad je najednom mahalas i igrac koji je taraba.
Daleko od toga, i ja bih volio da dovedemo Sinana jer smo prespori bili, ali Sinan nikad nece imati zadnji pas kakav Zeba ima, a Boga mi nijedan igrac u narednih desetak godina isto.
Za prve postave u vaznijim tekmama jok, ali protiv manjih ekipa i bunkera vazda prva opcija.
To je to, nemojte zaboraviti kada je provukao onu loptu do aut linije preko 3 igraca Radnika cini mi se Miroslavu, a ova trojica stala ko popisana. Zeba je trcao ko kreten i svi smo vidjeli da se vrati, uzme loptu i trci sam sa njom. Pa isao je vrlo cesto na krilo kada je Miro ulazio u sredinu. Covjek je opravdao svoj dolazak itekako. Eh sada drugi par cipela je sto je prno, jer je tempo bio zestok i sto je prno jednostavno na kraju, jos ta povreda i konstantni dueli su mu dohakali.
Ja nesto kontam kako bi izgledalo kada bi uradili bukvalno remont te sredine takav da se tu ubace mladji igraci, ali bas mladji, na fazon 17-18 godina, jer mi se cini da individualni kvalitet cak nije toliki problem koliko je povezivanje Markovica i Blagojevica sa Zebom. Dosta puta kada se odigrala akcija, primijetio sam da je pocinjala od Blagojevica, samo sto je tih akcija bilo malo jbg. Kontam sta eto dodje taj Ramovic, opet ces imati isti problem, ko ce uvezati to ako Blagojevicu i Markovicu ne bude cejf da igraju, opet ce se ista stvar desiti. Tako da su po meni te dvije pozicije problem vise nego Zeba, ako bi se on rasteretio na nacin da se ne mora vracati po loptu, vec da je dobija vise naprijed, odmah bi se i manje umarao i mogao bih svojim carlamama da uradi nesto.
Eto neko moje vidjenje situacije.