Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 29, 2016 6:10 pm

Ajde 300 tisuca, osevapit cete seeee

dell21
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:11 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ono je samo idejni projekat.. Izvedbeni kosta puno vise.
Pa zar to sve nije završeno i platila se grdna lova od opštine za to.

DR.HOUSE
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:11 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ovaj novi sponzor neka projektantska kuca. Vjerovatno ce oni raditi izvedbeni projekat za stadion?
ovo je firma od covjeka koji je Mixu(onaj amerikanac da ne bude zabune) ispricao da je uplatio 50 stolica pa je i Mix uplatio ... :zeljeznicar1:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 29, 2016 6:15 pm

dell21 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Ono je samo idejni projekat.. Izvedbeni kosta puno vise.
Pa zar to sve nije završeno i platila se grdna lova od opštine za to.
Na osnovu idejnog projekta mozes traziti one raznorazne dozvole i taj projekat je okviran i vise je prezentacijskog karaktera.. Izvedbeni je dosta komplikovaniji, u njemu se sve precizira i po njemu se gradi. Ima tu dosta karafeka i dosta je skuplji zato sam konto da bi ova firma to mogla raditi jer vidim da su specijalizovani za to..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u uto mar 29, 2016 6:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Mirek11
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:16 pm

FKZ1921 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Haj jos veceras repka,pa Damir...i dosta.
Ovih dana smo dobro ocejfili,senlucili...i vrijeme je za "prekini isprazni "...
Vratiti se u stvarnost, u sadašnjost i ufatiti se posla.
Od sutra sve podrediti narednoj prvenstvenoj utakmici. Dakle,to treba biti tema svih tema,svuda...
Članska, ko još nije...neovisno što vrijedi samo do 06.2016.
Karta za Olimpik...krenuce prodaja već u petak.
Provjeriti sve oko sebe (raju,familiju...)ko ide ko ne ide. Oni koji idu,idu...oni koji nisu kontali ići,prekontati ih da idu. I na tom planu treba odmah početi raditi i biti uporan. Svaka karta je bitna...
Sta sa onima koji se sad uclane? Nece im vrijediti od juna?
Kako ce se racunati broj clanova u junu? Jel krece od nule pa haj opet ili ...?
Sve članske uplaćene u toku sezone,pa i sad,i u maju recimo,vrijede do kraja sezone. U tom momentu imamo 0 članova i krećemo od pocetka.Tako je svake godine.
Klub bi trebao razmisliti o opciji obnove clanstva( to mnogi klubovi rade) i zadrzavanja broja clanske.Naravno treba uz jaku kampanju za clanstvo vec u junu, poseban akcent staviti na obnove kako ne bi sve gradili od nule. Trebaju dati odredene pogodnosti (prednost kupovine ulaznica za euro utakmice, dodatni popust za kupovinu godisnjih...) ili mali poklone iz fan shopa, 30%- 50% popusta za kupovinu novog dresa i sl. kako bi motivisali raju a opet klub imao koristi. Jednostavno nema stajanja, moramo jacati klub ali i graditi odredene navijacke navike - kulturu, clanstvo, kupovina u fan shopu, redovno dolaziti na utakmice bez obzira na rezultat i ne steti klubu. :)
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

dell21
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:16 pm

A za šta se onda platilo 200 000 (čini i se toliko ). Mogo sam i ja idejni napraviti u nekom programu i to je to? Ne kontam :ganja: .

Ajzea
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:17 pm

phpBB [video]

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:18 pm

slika

Udjem na onaj tamo forum da procitam sta o Dzumhuru i vidim dole zadnja vijest na temi Zeljeznicar i udjem da vidim ko to jos tamo pise i vidim ovo. :r Ima li istine u ovome, ili ce to biti nesto da se oda pocast navijacima koji su pomogli da se skupe sredstva za Evropsku Grbavicu!?

Plavi orkestar
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:20 pm

Valter je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Navijač Željezničara i poslanik u Državnom parlamentu BiH, Asim Sarajlić, učlanio se u FK Željezničar i podržao je akciju evropske Grbavice uplativši sredstva za 15 stolica.

slika

Kad nagrnu političari :D
Oni su navikli da uzimaju a i ako koji šta uplati vjeruj da je to u cilju predizborne kampanje.I nema veze samo da hoce krenuti sa uplatama i sa podrškom kao npr sutra.
Ako zelimo biti prvi u svemu trebamo promjeniti i nacin razmisljanja, ponasanja i komuniciranja. Kada ti neko nesto pokloni kaze se veliko HVALA a ne drzi se govor. Dakle Asime Sarajlicu jedno veliko hvala na donaciji za Evropsku Grbavicu i na istu dobro dosao.
Za 450 km promjeniti nacin razmišljanja i ponašanja.I trebamo promjenititi nacin razmišljanja i ponašanja ali ne zbog ovih 450 km jer da razmišljamo nebi ovaj i njemu slicni godinama pare poreskih obveznika trpali samo u svoj dzep vec bi ga kao u svim normalnim drzavama kroz razne projekte vracali gradjanima.Zbog ovakve vlasti naš stadio i jeste u ovakvom stanju.Da je iskreno sa njegove strane trebao je uplatiti i ne mahati uplatnicom.I ja sam uplatio od srca i ne javljam na megafon i ne mašem uplatnicom i ovakvih kao ja je na hiljade.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hadzijalagic
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:21 pm

dell21 je napisao/la:A za šta se onda platilo 200 000 (čini i se toliko ). Mogo sam i ja idejni napraviti u nekom programu i to je to? Ne kontam :ganja: .
Ako se toliko platilo onda možda ima izvedbeni ali ono sto je nama prezentovano je idejni koji sigurno nije koštao toliko nego puno manje..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

fk1921

uto mar 29, 2016 6:22 pm

HanibalTM je napisao/la:Može li larsson srediti live stream sa sutrašnje sjednice u 10:00h ? :cigara: :mrgreen:
Jel to sumnjas u brata larsona :ganja:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSONN
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:25 pm

fk1921 je napisao/la:
HanibalTM je napisao/la:Može li larsson srediti live stream sa sutrašnje sjednice u 10:00h ? :cigara: :mrgreen:
Jel to sumnjas u brata larsona :ganja:
Jesu klošari a ja još veci debil. Dadose mi copyright na kanalu zbog dzumhura :D

Ima li neko ovdje hosting da odradimo stranicu, imam ja nekakvu domenu, treba mi samo da ne učitava sporo stranicu, i da mogu okačit stream koji nece banovati

brile
Kontakt:

@Leon pa pricalo se da ce biti neko iznenadjenje za navijace, mozda je to to.
Zadnja izmjena: brile, dana/u uto mar 29, 2016 6:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.

SWRA_1921
Kontakt:

GS ili?

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

dell21
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:26 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
dell21 je napisao/la:A za šta se onda platilo 200 000 (čini i se toliko ). Mogo sam i ja idejni napraviti u nekom programu i to je to? Ne kontam :ganja: .
Ako se toliko platilo onda možda ima izvedbeni ali ono sto je nama prezentovano je idejni koji sigurno nije koštao toliko nego puno manje..
Možda sam i ja pogriješio sa cifrom al se sigurno za nešto platila dobra lova samo ne znam koji projekat.

Ajzea
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:27 pm

Znam ja šta bi trebalo biti u subotu na poluvremenu. ;)

Hurmasica
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:29 pm

Zna li se kada bi Tiago trebao početi trenirati sa ekipom?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:30 pm

Valter je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Navijač Željezničara i poslanik u Državnom parlamentu BiH, Asim Sarajlić, učlanio se u FK Željezničar i podržao je akciju evropske Grbavice uplativši sredstva za 15 stolica.

slika

Kad nagrnu političari :D
Oni su navikli da uzimaju a i ako koji šta uplati vjeruj da je to u cilju predizborne kampanje.I nema veze samo da hoce krenuti sa uplatama i sa podrškom kao npr sutra.
Ako zelimo biti prvi u svemu trebamo promjeniti i nacin razmisljanja, ponasanja i komuniciranja. Kada ti neko nesto pokloni kaze se veliko HVALA a ne drzi se govor. Dakle Asime Sarajlicu jedno veliko hvala na donaciji za Evropsku Grbavicu i na istu dobro dosao.
Bravo Valter
Jedna paralela, ljutimo se kad se Fudbalski Savez odnosi prema nama na način koji to ne priliči. Razlog zbog čega je to tako, i sami smo to konstatovali, je taj sto nemamo ljude koji ce tamo zastupati nase interese.
Istovremeno ocekujemo podršku za nasu pozitivnu pricu sa raznih nivoa vlasti, sutra gradske, u dogledno vrijeme mozda i kantonalne itd. Regulacioni plan Grbavice se mijenja na nivou Opštine N Sarajevo. Svuda tamo sjede politicari raznih boja, interesa i svacega nečega. Sta god mislili o njima, u odredjenoj mjeri zavisimo i od njih. Stoga samo pametno, ljudi koji nas predstavljaju sigurno su se izdigli na nivo iznad našeg pljuckanja čega treba i čega ne treba i nadam se da ce izgurati priču ako treba i među politicarima koji se moraju pitati za svašta nešto. Do tada hvala na svakom poklonu
5. - 7. Okt 1992.

Grbavica
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:32 pm

Ajzea je napisao/la:Znam ja šta bi trebalo biti u subotu na poluvremenu. ;)
pauza
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Mirek11
Kontakt:

uto mar 29, 2016 6:33 pm

:palacgore:
11plavih'92 je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Oni su navikli da uzimaju a i ako koji šta uplati vjeruj da je to u cilju predizborne kampanje.I nema veze samo da hoce krenuti sa uplatama i sa podrškom kao npr sutra.
Bravo Valter
Jedna paralela, ljutimo se kad se Fudbalski Savez odnosi prema nama na način koji to ne priliči. Razlog zbog čega je to tako, i sami smo to konstatovali, je taj sto nemamo ljude koji ce tamo zastupati nase interese.
Istovremeno ocekujemo podršku za nasu pozitivnu pricu sa raznih nivoa vlasti, sutra gradske, u dogledno vrijeme mozda i kantonalne itd. Regulacioni plan Grbavice se mijenja na nivou Opštine N Sarajevo. Svuda tamo sjede politicari raznih boja, interesa i svacega nečega. Sta god mislili o njima, u odredjenoj mjeri zavisimo i od njih. Stoga samo pametno, ljudi koji nas predstavljaju sigurno su se izdigli na nivo iznad našeg pljuckanja čega treba i čega ne treba i nadam se da ce izgurati priču ako treba i među politicarima koji se moraju pitati za svašta nešto. Do tada hvala na svakom poklonu
:palacgore:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.

Prijava