vrbanjusa je napisao/la:I imaće čovjek svoju kancelariju. Ovo za one što su pričali oko kapučina i makijata![]()

Eh sad ocekivati pojacanja

vrbanjusa je napisao/la:I imaće čovjek svoju kancelariju. Ovo za one što su pričali oko kapučina i makijata![]()
LARS1921 je napisao/la: neka hvala volim celave
JaoGrbavica je napisao/la:LARS1921 je napisao/la: neka hvala volim celave![]()
Larson priznao konačno...
pozdravio te bakeGrbavica je napisao/la:LARS1921 je napisao/la: neka hvala volim celave![]()
Serbo ?LARS1921 je napisao/la:pozdravio te bakeGrbavica je napisao/la:LARS1921 je napisao/la: neka hvala volim celave![]()
Nekako men zal ostade za doktora Vukomanovica al ajd sretno ovom kosticuHadzijalagic je napisao/la:Znaci napravicemo stadion i osvojiti titulu.. Ja zadovoljan
https://pbs.twimg.com/media/CJZC43YUkAAGMO3.jpg" target="_blankdiego1921 je napisao/la: Serbo ?
strašni sudJaozinho22 je napisao/la:Nikolu Nikića mu dodati u SŠ![]()
Kolega Grbavica ce biti ubiven !!LARS1921 je napisao/la:https://pbs.twimg.com/media/CJZC43YUkAAGMO3.jpg" target="_blankdiego1921 je napisao/la: Serbo ?
Bravo za post , to je to.Rodom s mejtaša je napisao/la:Vilona je samo pijun, to je jasno. Onakve emisije ne idu bez odobrenja i naruđbe. Koldžo je kreno u avanturu i to jeb.enu. Mi nemamo šta izgubiti jer evo 20 godina je prošlo i nemamo skoro ništa. Najopasniji su ljudi koji nemaju šta izgubiti. Mi ćemo učiniti sve da zadržimo ovu upravu i ostvarimo naše zajedničke ciljeve. Koldžo nas vjerovatno potcjenjuje i ne može da se zamisli da neće biti načelnik. Jednostavno ljudi kod nas privatizuju funkciju i misle da je smak svijeta ako moraju sa nje otići. Mislim da se predstojeći izbori mogu itekako iskoristiti. Ključ je po meni u odazivu birača. Izlaznost u BiH je oko 55%, a toliko je otprilike i u N. Sarajevu. Dakle, ključ je u onih 45% koji ne izlaze, a to je mahom mlađa raja. Po meni to je baza na koju treba ciljati prilikom skidanja Koldže. Tačno je da on ima svoju odanu bazu koja je max 10 milja, a preko toga je samo trenutna furka, stranački marketning itd. Pisao sam već da je prošle izbore dobio 13.500 milja od 67.000 birača. Dakle, 20% mu je bilo dovoljno za pobjedu. Mislim da dobro isplaniranom akcijom, uz pametno odabranog protiv kandidata iz neke opozicione stranke koji ako je imalo pametan može dobiti izbore na priču o Želji i Grbavici. Mislim da ovo nije nemoguća misija samo ako se dobro organizujemo. Ako igdje imamo većinu imamo je u N. Sarajevu. Koliko su nas potcijenili govori i činjenica da izgleda Koldžu na nivoima iznad njega niko i ne pokušava da urazumi. Kad izgube načelničko mjesto u jednoj bitnoj sarajevskoj opštini bit će kasno. Moguće, da je on toliko samouvjeren i da im daje informacije da u "svojoj kući" drži kontrolu. Mislim da su se ovaj put zajeb.ali i to dobro. Koldžu treba maksimalno izmusti do izbora (mislim na onu lovu što je obećao odnosno što je sada dužan da da), a onda na izborima nabiti nogom u guzicu. Iskren da budem ranije sam ga podržavao (čisto verbalno, nisam glasač sa te opštine) jer je loko frajer ono čisto kad već neko mora biti neka bude loko frajer jer loko ljudi u gradu gotovo da nema, a posebno ne na funkcijama. Mislim da je on jedini vijekovni sarajlija a da je načelnik neke sarajevske opštne u Bog zna koliko godina osim Hadžibajre naravno. Ali je.bo. više taj rezon kad se ovako na Želju udara, a njega libo racku.
Aldin Šehić.Kapiten je napisao/la:
Koji je ovo mali ? Ja mu na čehri vidim da će bit igračina![]()