BOOOOOOMBHDragons je napisao/la:Imam jednu super ekskluzivnu vijest. Znat će se sve u petak.
BOOOOOOMBHDragons je napisao/la:Imam jednu super ekskluzivnu vijest. Znat će se sve u petak.
Oni su navikli da uzimaju a i ako koji šta uplati vjeruj da je to u cilju predizborne kampanje.I nema veze samo da hoce krenuti sa uplatama i sa podrškom kao npr sutra.LARSSON je napisao/la:Navijač Željezničara i poslanik u Državnom parlamentu BiH, Asim Sarajlić, učlanio se u FK Željezničar i podržao je akciju evropske Grbavice uplativši sredstva za 15 stolica.
Kad nagrnu političari
Imam i ja, ajde da mijenjamoBHDragons je napisao/la:Imam jednu super ekskluzivnu vijest. Znat će se sve u petak.
I bezbolnom palicom.Ajzea je napisao/la:Kad se to sjekirom nije mogao voditi kulturan dijalog?manijak_do_kraja je napisao/la:Veceras fantomke na glave i da pritiscemo vijecnike.![]()
![]()
aferimOkolele je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/a-to-z-group-i- ... tvu/19247/
BHDragons je napisao/la:Imam jednu super ekskluzivnu vijest. Znat će se sve u petak.
Ovo nema veze sa kampanjom Asim je Zeljovac i ovo nije prvi put da nam je pomogao samo da znas da mrzim svakog politicara ali sam ti ovo morao reciPlavi orkestar je napisao/la:Oni su navikli da uzimaju a i ako koji šta uplati vjeruj da je to u cilju predizborne kampanje.I nema veze samo da hoce krenuti sa uplatama i sa podrškom kao npr sutra.LARSSON je napisao/la:Navijač Željezničara i poslanik u Državnom parlamentu BiH, Asim Sarajlić, učlanio se u FK Željezničar i podržao je akciju evropske Grbavice uplativši sredstva za 15 stolica.
Kad nagrnu političari
Ako zelimo biti prvi u svemu trebamo promjeniti i nacin razmisljanja, ponasanja i komuniciranja. Kada ti neko nesto pokloni kaze se veliko HVALA a ne drzi se govor. Dakle Asime Sarajlicu jedno veliko hvala na donaciji za Evropsku Grbavicu i na istu dobro dosao.Plavi orkestar je napisao/la:Oni su navikli da uzimaju a i ako koji šta uplati vjeruj da je to u cilju predizborne kampanje.I nema veze samo da hoce krenuti sa uplatama i sa podrškom kao npr sutra.LARSSON je napisao/la:Navijač Željezničara i poslanik u Državnom parlamentu BiH, Asim Sarajlić, učlanio se u FK Željezničar i podržao je akciju evropske Grbavice uplativši sredstva za 15 stolica.
Kad nagrnu političari
Ima već projekat nek poguraju sa lovom i tamam.Hadzijalagic je napisao/la:Ovaj novi sponzor neka projektantska kuca. Vjerovatno ce oni raditi izvedbeni projekat za stadion?
Piše da daju godišnje 50 'iljadadell21 je napisao/la:Ima već projekat nek poguraju sa lovom i tamam.Hadzijalagic je napisao/la:Ovaj novi sponzor neka projektantska kuca. Vjerovatno ce oni raditi izvedbeni projekat za stadion?