Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

tm8782
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 01, 2016 12:42 pm

Neandertalac je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Po meni previše optimizma. I od Dejana i od trenera. Hajmo biti malo pametniji, ne stavljati klubu i ekipi preveliki teret, a pripreme tek za dvije hefte. Gdje je juni iduče godine. Ponavljam već mnogo puta, jalično zadovoljan bilo kakvim plasmanom u Europu, a titula je nešto što želim, ali ne očekujem....pitari su godinama najavljivali titulu prije svake sezone, pas u je na kraju kupili, i za nju milione izbrojali, i prozivaju ih sa svih strana...
Mišljenja sam da moramo biti umjereniji, svi smo svjedoci šta nam se dešava, ako zna šta nas sve čeka tokom ljeta i jeseni....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Cega je previse? Pa nista preambiciozno nisu rekli , sve je u okvirima realnog i razumnog.
Ekipa odlicna, samo fali jos taj kotac u vidu trenera.
Svidja mi se njegova ozbiljnost i direktnost, nadam se da ce znati svoju energiju i entuzijazam prenijeti na ekipu.

Poklapaju im se ambicije sa mojima :-)
:pljesak: :pljesak: :pljesak:
E svaka ti dala na ovome, cekao sam te. Mislio sam da ces danas nekad nesto napisati ali si odmah. Titula!!!
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Jaozinho22

sri jun 01, 2016 12:43 pm

Ekipa koja u svojim redovima ima igrače tipa Lendre,Stevanovića,Zahirovica se mora boriti za titulu!!! Nisu oni ovdje došli da se bore za četvrto mjesto kao ni gospodin Kostić!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Grbavica
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:44 pm

1921.ba je napisao/la:neandratalac konacno zadovoljan :kafa:
danas nevrijeme, očekujte i snijeg :ganja:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Mi smo Zeljeznicar i idemo na titulu ! Ko nije u stanju nositi to breme, neka odstupi sa mjesta koje mu samim tim ne pripada.
Samo jos jednom da se citiram. Dosta je bilo pickastog ponasanja, te ovo ovako te ono onako.. Krijemo se kao da nismo najveci i najtrofejniji u drzavi. Mi smo Zeljo, a vi ste picke ! Naguzite nam se po dolasku u vas grad..
:!:

Veteran1965
Kontakt:

Heh momci želim je ja isto kao i vi, možda i više. Ali valjda ste svjesni koliko su u zadnje dvije godine radili protiv nas. Vidite li šta svaki dan rade...ne odmaraju i ne spavaju. Nije sve u tome dovesti dobrog trenera, igrače, posložiti finansije. Ne zaboravite SAVEZ. Mnogo toga ovisi i o njima, a nula smo tamo trenutno. U ovoj zemlji titula se ne osvaja poštenjem i transparentnošću, ali eto mi smo ŽELJO, mi smo najveći, titula je 100% naša, već su se svi ukenjali...nije sve crno bjelo, samo to hoću da Vam kažem. Nemojte da opalimo od livadu u junu iduće godine ili prije. Samo pametno i oprezno to hoću da kažem.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

delinjo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:45 pm

Ajzea je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Mi smo Zeljeznicar i idemo na titulu ! Ko nije u stanju nositi to breme, neka odstupi sa mjesta koje mu samim tim ne pripada.
Samo jos jednom da se citiram. Dosta je bilo pickastog ponasanja, te ovo ovako te ono onako.. Krijemo se kao da nismo najveci i najtrofejniji u drzavi. Mi smo Zeljo, a vi ste picke ! Naguzite nam se po dolasku u vas grad..
!!!!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Dominic
Kontakt:

Lijepa promocija, sretno novom treneru, trebat ce mu nasa podrska!
Nego, valja izdurati finaSISKI, kako kazu ovi mudraci iz SD, ovu godinu i pola naredne. Moze li neko na osnovu neki dan predocenih podataka o kvartalnoj uplati poreza na plate zaposlenima i igracima dokuciti koliko ce nam trebati budzetskog novca za to? Po meni je to u grubo bruka para, samo na porez oko 1,8 miliona KM!? :shock: Kako cemo samo namaknuti toliku lovu ili valja opet po pozajmice!
Zadnja izmjena: Dominic, dana/u sri jun 01, 2016 12:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.

shzna
Kontakt:

TAKO JE, NEKA SVI DRHTE KAD IDU I KAD IM DOLAZI ŽELJEZNIČAR. TO HOĆU! :zeljeznicar1:
1987

nookey
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:46 pm

ma mi da smo imali ikakvog normalnog trenera koji poznaje fudbal kao igru digli bi trofej bez problema i u ovoj sezoni ali nebitno, živi bili pa vidjeli šta znači stručni štab!

Plavo - Bijeli

sri jun 01, 2016 12:46 pm

sofronije je napisao/la:Slovenski trener ima dvoje djece, kćerkicu Ulu, koja ima 11 godina, i sina Tita, koji ima sedam godina i trenira u Olimpiji. Posebno je zanimljivo što se čitanjem njihovih imena zajedno dobije riječ titula.
slika
Dobro mi ime sina na engleskom
BOG BOSNA I BOSNJACI

exbabilon
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:47 pm

Pametno i oprezno, ali do titule. Titula je cilj i imperativ. Igraci i trener su dovedeni da idemo na titulu. Tri godine nema trofeja, vrijeme je za titulu. Kao najtrofejnijem klubu u drzavi cilj treba i mora uvijek biti najmanje titula.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:47 pm

Titula je najavljena, sad treba odgovoriti i igrama.
Treba stvoriti situaciju da se protivnici nas boje. Sve dok je tako, ulazit ce u utakmicu sa vise respekta i straha, ako ne izgradimo strahopostovanje kod drugih ekipa onda ce biti teze.
Masina treba da se zahukta i nadam se da ce i igraci i trener i kondicioni trener odraditi maksimalno dobar posao na pripremama sada.

Sretno Kosticu, vrati nam titulu! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

sofronije
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:48 pm

Ako je bilo halalite. Najbolji strijelac Željezničara Ivan Lendrić, kaže da je o novom šefu čuo sve najbolje - "Moj nekadašnji saigrač iz Hjaduka,Mario Carević pričao mi je da je Kostić odličan stručnjak, vodio ga je proljetos u Krki".
:zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:48 pm

Ma bitno je da se stvara sistem u svakoj strukturi kluba, titule ce doci same dobrom igrom, u to ne sumnjam uopste. Nije vise situacija kao prije par godina kada je Amar Osim morao izmisljat igrace, brinut o nekim stvarima koje nisu u njegovoj domeni, dugovi, kazne, ima li se para za odlazak ovdje, odlazak tamo, sve se krpilo, sada napokon imamo dobru situaciju u klubu i maksimalno sam optimistican. Meni je bitnije sto se i Grbavica gradi i sto se sistem napravio u klubu, a eventualno titula ce biti slag na tortu :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Sada ce krenuti nezaustavljivo nasa plava masina i ja ne znam ko ce je moci zaustaviti, rusit ce sve pred sobom, godinama :karanje: :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Brkoo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:49 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Bravo Dejo, bravo Milose :klanjase2: :klanjase2:
Drago mi je sto se sa ovim kadetima potpisao ugovor jer je to jako talentovana generacija. Drago mi je sto se i sa nekim trenerima iz omladinskog pogona nece produziti ugovor nego ce se vjerovatno na njihova mjesta dovesti strucniji ljudi..
Debakl u Bijeljini je jednom već presudio.
Lik nije uopste u Bijeljinu odveo kadete, nego nas je redovno brukao sa nekim mladjim generacijama. Odlazili da prime sto manje komada. Citava regija bruji o tome da smo primili 8 komada a ne znaju da to nisu kadeti :oops1: Trenerima poput Samira Mekica nije mjesto u omladinskom pogonu najveceg kluba u drzavi i hvala Bogu sto se sa njim nece produzavati saradnja..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sri jun 01, 2016 12:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:49 pm

Veteran je napisao/la:Heh momci želim je ja isto kao i vi, možda i više. Ali valjda ste svjesni koliko su u zadnje dvije godine radili protiv nas. Vidite li šta svaki dan rade...ne odmaraju i ne spavaju. Nije sve u tome dovesti dobrog trenera, igrače, posložiti finansije. Ne zaboravite SAVEZ. Mnogo toga ovisi i o njima, a nula smo tamo trenutno. U ovoj zemlji titula se ne osvaja poštenjem i transparentnošću, ali eto mi smo ŽELJO, mi smo najveći, titula je 100% naša, već su se svi ukenjali...nije sve crno bjelo, samo to hoću da Vam kažem. Nemojte da opalimo od livadu u junu iduće godine ili prije. Samo pametno i oprezno to hoću da kažem.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=9iv2PBqdTEM[/video]

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:50 pm

sofronije je napisao/la:Ako je bilo halalite. Najbolji strijelac Željezničara Ivan Lendrić, kaže da je o novom šefu čuo sve najbolje - "Moj nekadašnji saigrač iz Hjaduka,Mario Carević pričao mi je da je Kostić odličan stručnjak, vodio ga je proljetos u Krki".
Nije bilo, gdje si to procitao? :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

sofronije
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:51 pm

Omar500 je napisao/la:
sofronije je napisao/la:Ako je bilo halalite. Najbolji strijelac Željezničara Ivan Lendrić, kaže da je o novom šefu čuo sve najbolje - "Moj nekadašnji saigrač iz Hjaduka,Mario Carević pričao mi je da je Kostić odličan stručnjak, vodio ga je proljetos u Krki".
Nije bilo, gdje si to procitao? :)
Kod Fahre :)
:zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 01, 2016 12:59 pm

Sad ce i Mekic u malonogometni klub da galami na nas :mrgreen: Nedavno su ga neki roditelji namlatili bukvalno ispred koldzine dvorane jer im je malog drzao na klupi.. Nije Boga mi lahko ni tim trenerima u OP.. Svakakve hajvane od roditelja moraju slusati i svakakve razmazene balavce pokusavati nauciti da igraju..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri jun 01, 2016 1:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

mula
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:00 pm

Što se tiče novog trenera nisam ni pesimista ni optimista, čovjek nek radi svoj posao, ako igraju dobro on je zasluzan najvise, ako igraju lose isto tako. Sve je do njega. Izmedu redova se može pročitati, kako čovjek naginje na guranje mladih igrača,ali o tom po tom.... Najviše mi je zasmetalo to što je na prvu najavio osvajanje titule, samim tim mora se nositi sa pritiskom. Koliko je on sposoban i iskusan da to na ledima prebrodi, vrijeme ce pokazati.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava