ChWilla je napisao/la:opet se sve stranke pitaju. ako su oni te pare rezervisali da se njihovi ugrade kod te žičare, džaba ti navijanje.
Mislim da nisi upravu, sve ide stranački. Posebno kad su ovakve odluke u pitanju.Rodom s mejtaša je napisao/la:Hajd Bradimir bi trebao glasati. Osim njega znam još dobro dva čovjeka i čini mi se da su oba pitari. Ovo je mix raznih stranaka i ovo neće ići po stranačkom ključu već čisto navijački.
Kad se to sjekirom nije mogao voditi kulturan dijalog?manijak_do_kraja je napisao/la:Veceras fantomke na glave i da pritiscemo vijecnike.![]()
![]()
Pogledaj šta je stranki, a niko nikog ne žemo. Ovi se ne mogu dogovoriti ni oko čega.vrbanjusa je napisao/la:Mislim da nisi upravu, sve ide stranački. Posebno kad su ovakve odluke u pitanju.Rodom s mejtaša je napisao/la:Hajd Bradimir bi trebao glasati. Osim njega znam još dobro dva čovjeka i čini mi se da su oba pitari. Ovo je mix raznih stranaka i ovo neće ići po stranačkom ključu već čisto navijački.
I onda ce Hayat to objaviti javnodell21 je napisao/la:Ako ništa znat ćemo imena onih koji su bili za a koji protiv pa ćemo im se mame na.jebat ovdje.
A vjerovatno cemo samo to i uraditi. Mada nada postoji, da nas pogleda Bogdell21 je napisao/la:Ako ništa znat ćemo imena onih koji su bili za a koji protiv pa ćemo im se mame na.jebat ovdje.
Idu izbori a svi vole glasoveRodom s mejtaša je napisao/la:Pogledaj šta je stranki, a niko nikog ne žemo. Ovi se ne mogu dogovoriti ni oko čega.vrbanjusa je napisao/la:Mislim da nisi upravu, sve ide stranački. Posebno kad su ovakve odluke u pitanju.Rodom s mejtaša je napisao/la:
Hajd Bradimir bi trebao glasati. Osim njega znam još dobro dva čovjeka i čini mi se da su oba pitari. Ovo je mix raznih stranaka i ovo neće ići po stranačkom ključu već čisto navijački.